Cinsel Yaşam Ben azmıyorum, neden olabilir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 neden ki Ben azmıyorum, neden olabilir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
novel Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Hormonların yeteri kadar çalışmıyordur 0 0 Yorumla
sevgiperisi034 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. herkes azar doğru çekici ve arzulatacak kişi cikmamis 0 0 Yorumla
berksvoice Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Seni azdıracak şeylerle tam olarak karşılaşmamış olabilirsin. 0 0 Yorumla
Gncdelikanlıı Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Bunun nedenleri psikolojik bir durumdan kaynaklı olabilir 0 0 Yorumla
tetik06 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Çünkü karşı taraf işi biliyor ondan senin benimle denemen lazım bak o zaman ne zevki Nirvana 0 0 Yorumla
Mkocbas Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Doktorunla konus bilemeyiz 0 2 Yorumla Soran +1 yıl doktora gitmiyorum Yorumla Mkocbas +1 yıl O zaman bilmiyorum birine sor Yorumla
ünlü_düşünür Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. psikoljik. cinselliğe bakış açısı önemli 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. O zaman azdiralim seni 0 0 Yorumla
FakBadi48 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Azdıracak bişey bulunmuyırdur belki 0 0 Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Libidon rahmetli olmus 0 0 Yorumla
Aşian-Vassal Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 49% +1 yıl Ateslyecek birini bulamadigin icindir 0 0 Yorumla
Öylesinebiriyizz3434 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. O dediğin şeyi başaramamışlar demek ki 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Öz güvenin düşük 0 2 Yorumla Soran +1 yıl ozguvenim 0 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O yüzden zaten kilon mu fazla niye Yorumla
SooN1TürK Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 358 cevap paylaştı. Libidon düşük ondan 0 10 Yorumla Soran +1 yıl değil Yorumla SooN1TürK +1 yıl Ozaman yaşın küçük hanfendi Yorumla Soran +1 yıl yirmiyim Yorumla SooN1TürK +1 yıl Normal ozaman çokta takma Yorumla Soran +1 yıl asil bu yaslarda azmaliyim Yorumla SooN1TürK +1 yıl Erkek bul kendine sexting yap Yorumla Soran +1 yıl sextinge karşıyım Yorumla SooN1TürK +1 yıl Anonim yaptığın sürece zararı yok Yorumla Soran +1 yıl Anonime de karşıyım Yorumla SooN1TürK +1 yıl Ten tene değsin ozaman🍆🍑 Yorumla
ChivasCooper Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 351 cevap paylaştı. O senin sorunun 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. İstek yok demekki 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl olur arada öyle 1 1 Yorumla BitterChocolat3 +1 yıl Aseksüel ya da sapyoseksüel olabilir Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı. En güzeli 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Hormonların yeteri kadar çalışmıyordur
herkes azar doğru çekici ve arzulatacak kişi cikmamis
Seni azdıracak şeylerle tam olarak karşılaşmamış olabilirsin.
Bunun nedenleri psikolojik bir durumdan kaynaklı olabilir
Seni öyle bı azdırırım ki ayakta gidersin emin ol
Nasıl yani hiç istek yok mu hiç mastürbasyon yapmıyor musun
Çünkü karşı taraf işi biliyor ondan senin benimle denemen lazım bak o zaman ne zevki Nirvana
Doktorunla konus bilemeyiz
doktora gitmiyorum
O zaman bilmiyorum birine sor
psikoljik. cinselliğe bakış açısı önemli
Az yemek yemek de bir şey yok ki
O zaman azdiralim seni
Azdıracak bişey bulunmuyırdur belki
Libidon rahmetli olmus
Avlanmaya çıkmışsın rast gele
aseksüel bir tipsindir.
sıkıcı.
kadın hastalıkları uzmanıyım tahlıl test yaptırmalısın