Uzun ilişkim vardı çok sevdiğim için beraber oldum hiç de pişman olmadım daha sonra ayrıldık zaten beraber oldum diye evleneceğimi düşünmemiştim. Daha sonra da kimseyle sevgili olmadım evlenmeden cinsel ilişki yaşama taraftarıyım uyumu görmek önemli bence. Sizce bu durumu sorun eden olur mu? Zaten ben böyle şeyleri önemseyen biriyle de olamam ama ara ara aklıma takılıyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen ederdim çünkü ben yapmadım karşımda ki kadınımın ilki ben olmak isterim her şeyi benimle yaşasın başka bir erkeğin ona dokunduğunu bilmek ağır gelir bana ya onu düşünüyorsa derim yataktayken o yüzden sıkıntı gerçi şimdi her haltı yiyip kızlığa dokundurtmuyorlar.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 691 cevap paylaştı.
+1 yılİnsanların kafası uyuştuktan sonra cinsel uyumda bir şekilde sağlanır bence... uyum yakalayacağım diye her tanıştığın insanla beraberlik yaşamak çok yanlış... bunu sorun etmemek tabiki sizin şahsi fikriniz ama ben doğru bulmuyorum...
09 Yorumla
Soran+1 yılCinsel uyum kafa yapısıyla alakalı değil birçok sorunun temel nedeni bu kadar basit olduğunu düşünmüyorum
- +1 yıl
Düşünceler farklılık gösterebilir elbette her insanın bakış açısı farklıdır sonuçta.. ama cinsel hayatı son derece iyi olan insanlarda belli bir süre sonra sıkılıyor ve ayrılıyor.. cinsellik evliliği elbette renklendirir ama tek başına yetmez...
Soran+1 yılKafa yapısı çok iyi anlaşan da ayrılıyor ona bakarsan
Soran+1 yılBeraber dengeyi sağlamak önemli
- +1 yıl
Dengeyi kurmak için ten uyumuna gerek olduğunu düşünmüyorum bazı şeyler özel olmalı ve özel kalmalı... ten uyumu oluşsun diye her önüne gelenle bunu denemek istemekte zor bir süreçtir.. hem karşındaki insanı eksik hissettirirsin hemde kendini...
Soran+1 yılÖnüme gelenle yapmıyorum 1 kişiyle yaşadım bunu sadece ama evleneceğim kişiyle de önceden yapmadan evlenmem
Soran+1 yılİtham ettiğiniz şey hiç hoş değil bence
Soran+1 yılBen size yargılamadan cevap veriyorsam sizden de onu beklerdim
- +1 yıl
Tabiki itham etmiyorum ben bunu size en baştanda söyledim sonuçta hayat sizin hayatınız ben sadece fikrimi beyan ediyorum bunu üstünüze alınmanız doğru değil... siz 1 kişiyle yaptınız belki ama bunu ten uyumu adı altında birsürü kişiyle yapanlar var...
Hayatına giren erkek bunları sorun eden birisi çıkarsa zorluk çekersin ama sorunnetmezse zaten sen de sorun etmezsin. İşte kısmetindenkim çıkar karşına belli olmaz
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
29Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen tamamen haklı olduğunuzu düşünüyorum. Daha sonra olan ya da olacak olan mutsuzlukların sebeplerini önceden teşhis etmek gelecek için daha mutluluk verici olacaktır. Diğer türlü düşündüğümüzde, veya uyguladığımızda hayatımızı sadece şansımıza emanet oluruz. Bunun da mutluluk getirme oranları oldukça düşüktür. Ayrıca; bu bir istek ve tercihtir. Cinsel anlamda bir eksikliğimiz ve yaşamak arzumuz belki de ihtiyacımız varsa bu yaşanmalıdır. Hayatta daha dürüst olmak gerekir. Bunun için ilişkilerde rollere bürünen kişilikler doğmamış olur ve gerçek niyet ve istek gerçek kişiliği bütünleştirir.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılDiyarbakırlı olanın yaptigi midemi bulandirdi ama psikolojik olarak bulandirdi gerçekten böyle iğrenç şeyler kaldımi ya çarşafı millete gösterecek başka bir açıklaması yok kadınları çok aşağılayan bir adet bu bana göre
00 Yorumla
+1 yılSorun eden de var etmeyen de kişiden kişiye değişir
00 Yorumla
+1 yılBen bakire olmayanı istemem şahsenn kimle yaptıysa ona gitsin
03 Yorumla
Soran+1 yılHahahahh
Soran+1 yılBiri sana şu an yapalım dese koşa koşa yaparsın ama
- +1 yıl
Yapmam zinaya karşıyım
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Seninde dediğin gibi uyum önemli bunuda evlilik öncesi tecrübe etmek güzel olacaktır ama bunu problem edecek olan da uzak kalsın senden
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. büyük çoğunluk önemser lakin önemsemeyende var kendi kafa dengini bulursun elbet sorun olmaz. şu konuya katılıyorum ama kesinlikle evlenmeden önce mutlaka ten uyumuna bakılmalı
00 Yorumla
+1 yılBen hiç etmedim, etmem de. Sorun değil bu çünkü.
00 Yorumla
+1 yılTakma aklına böyle şeyler. Öğrenci ien okuluna, çalışıyorsan işine , evdeysen evine odaklan.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu tip insanlar var tabiki ama sen kendini biliyorsun ona göre insan seçersin
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAma bir psikolog olarak dediğinize şu açıdan katılmıyorum. Yatmadan evlenmem uyum açısından dediniz ama sevince uyumsuz olduğunu gördüğünde bile kadınlar hayır ayrılıyorum diyemiyor :)
Soran+1 yılKadınlar diyerek herkesi bir kefeye koymanızı psikolog olarak size yakıştıramadım:/ dediğiniz şey güçsüz kendi ayakları üstünde duran kadınlar için geçerli güçlü mesleği elinde olan bir kadının kimseye ihtiyacı yok
Soran+1 yılDurmayan*
Cevap sahibi+1 yılDemek istediğimi yanlıs anladınız sanırım.
Kadınlar derken gerçekten aşık olan seven kadınlar erkek cinsellikte kötü bile olsa ayrılmakta zorlanıyor diyorum.
Cinsel terapide yapıyorum o kadar cok gelen çift varki..
Gizli Üye(30-35)+1 yıltr nin yüzde 80 i bunu takıyor kafasına. hala geri durumdayız.
03 Yorumla
Soran+1 yılÇevredekiler yüzünden
Soran+1 yılAma erkeklerin yüzde doksanı evlenmeden yapıyor buna kimse bir şey demiyor
Cevap sahibi+1 yılorası öyle de kızlar için de durum bu. takma yine de boş ver
Gizli Üye(36-45)+1 yılVerene bende çakarım ama evlenmem uçkuruna sahip çıkamayana güven olmaz
07 Yorumla
Soran+1 yılSenin de pek farkın yok?
Cevap sahibi+1 yılVar evlenirken düzgün çıkarken senin gibileri tercih ederim bi nevi evliliğe staj gibisiniz
Soran+1 yılÜzüldüm eşine şimdiden senin gibiler uzak olsun benden pis istekli
Cevap sahibi+1 yılBen sana üzülmedim daha çok tokmaklarlar bebeğim
Soran+1 yılAynen aynen canım
Soran+1 yılAvukatım dava da görüşürüz
Cevap sahibi+1 yılGörüşelim bebeğim
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok sevdiysen olmaz yarın bir gün evde çoluk çocuğu bile bırakır gidersin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞu an eskisi gibi takılan kalmadı pek bir problem yaşayacağını zannetmiyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılsorun eden elbette olur ve dediğin gibi sorun eden biriyle olma
00 Yorumla
+1 yılBu zamanda bakirelik falan kalmadı hiç sorun etme edeni de salla derim
00 Yorumla
+1 yılBencede uyumu görmeden denebmemeli bakma ayrılıkların çoğu cinsel sorunlar yüzünden
04 Yorumla
Soran+1 yılAynısını düşünüyorum
Soran+1 yılYatakta nasıl olduğunu görmeden nasıl evlenebilirsin ya
- +1 yıl
Ben denedim gerçekten şu an uyumu olduğunu düşündüğüm kişi ileyim iyi ki önceden olmamış mutsyzdum hep
- +1 yıl
Sen ne diyorsun bu konuda
benim için samimi bir şekilde anlatırsa sorun olmaz
00 YorumlaBenim için önemli
00 Yorumla
+1 yılKendine göre birini bul
00 Yorumla
+1 yılzaren sorun edilmemeli ki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 718 cevap paylaştı.
+1 yılSorun etmeni gerektirecek bir durum yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKimsenin umursadığı yok. Ben bakireyim beni istemiyor kimse
00 Yorumla
+1 yılYani kendin gibi biriyle evlenirsin sıkıntı yok
00 Yorumla
+1 yılPaylaşımcı bir koca bulursan sorun olmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBakir erkekle evlenirsen eder ben ederim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen sallamam ben de yaptım çünkü.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir çok insan için bunun bir önemi kalmadı
00 Yorumlaben sorun etmem ;)
00 Yorumla
+1 yıltakma fazla
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 718 cevap paylaştı.
+1 yılBence olmaz
00 Yorumla görmeden evlenmem
02 Yorumla
Soran+1 yılNeyi
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem