evet bakire değilim ama önüme gelenle yatmıyorum, insanlar bakireliğini bozdurmadan sevişiyor ve bakireyim diyor onlar iyi güzel oluyor biz patlak. hiç düşünüyo musunuz bu kız nasıl bakireliğini teslim etti kime teslim etti? hiçbir kız sokaktan geçen adama teslim etmez kendini. oan ne yaşadı ogunden sonra ne acılar çekti biliyor musunuz? bilimiyorsunuz boş boş yorumlar yapıyorsunuz, burada kız derdini anlatıyor yorumların hepsi patlaksın iyi halt yedinli yorumlar. ben bu bakirelik konusunda çok önyargılıydıum hep kötüğ gözle bakardım insan yaşamadan anlayamıyor, zor bir durum ve sizin gibiler yuzunden daha da zorlasıyor. bakıre olmayan bır kadını kullanmak için aşık rolu oynuyorsunuz duygularıyla oynuyorsunuz. siz böyle insanlara bakireliği yuzunden kotu gozlee bakmaya devam edersenız o ınsna kendınden tıksınır ve kendını kotu gorur onune gelenle yatak sonra kasar olur. sözde hepımız muslumanız... Allah affedıyor ama siz yargılıyorsunuz dıslıyorsunuz kalp kırıyorsunuz. bu nekadar dogru Allah askına?
Cevabın nedir?
+1 yılBak yavrum senin bekaretini verme sebeblerinden örnek vericem. 1. kandırdı - 2 alkollüydünğz - 3 fazla aşıktın - 4 evlenecektiniz - 5 deli gibi seviyodunuz vs vs uzar da gider. diyelimki fazla aşıktın bekaretini verdin. bekaretini vermek problem değil namus dediğin olay vajinadan zar dan ibaret değil. keza ne kadar aşık olursan ol ilişkiye girmen gerekmezdi yani demem oki aşıksın diye yatıyosun yok böyle bişey aşk dediğin seks den ibaret değil. yattın da ne oldu? bir zaman sonra ayrıldınız. sonra neden verdim nasıl böyle bir hata yaptım dedin. daha sonra biraz cinsel dürtülerin coğaldı. yine birine asık oldum sandın yine aynısı oldu sen yapmıs oldugun hatalardan ders cıkarmasını bilmiyosun. insan sevdiği aşık oldugu kadına dokunamaz a-m-k bu kadar aşk dediğimiz şeyi basitleştirmeyin. hiç bir zaman bakire olmayan birisini ne dışladım ne yüzüne vurup aşağıladım burada gelip gazelden mamal okumayın yapmayın bu kadarını yeter ya. yok ne cektik ne derdim vardı yok hangi şartlarda bekaretimi verdim. deli gibi aşık olman sevmen bekaretini vereceğin anlamına gelmez. emin ol dışlamıyo kimse bende dışlamıyorum. karsımdaki kişi dürüst olsun bakire olmuş olmamış umrumda değil gecmişi beni ilgilendirmez ben geleceğine bakarım cünkü bende sütten cıkma ak kasık değilim. yani çok aşıktım bekaretimi verdim yok böyle bişey bunun arkasına saklanmayın
50 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılbak sende de aynı sorun var, o olaydan sonra ne acılar yaşamışsın, neden teslim etmişsin ya da inanmışsın gibi konular zerre umrunda değil insanların..
her gün et yiyorum son model arabalara biniyorum ama bir de bana sor ne acılar çektim demek gibi bişi bu.
öncelikle bekaretinizi hayatınızla ilgisi olmayan insanlara yargılatmayın. bekaretinizi vermiş olmayı sürekli bir hataya ya da kandırılmaya bağlamayın. kararlarınızın arkasında durun.
siz kendinizi nasıl anlatırsanız insanlar da öyle algılar...
tabi ki mallar genelleme dışındadır101 Yorumla- +1 yıl
adam haklı. en iyi görüşü de haketti bence.
Gizli Üye(36-45)+1 yıll*n bunu ben mi yazdım acaba dedim. haklısın yavrum ben durumu kanıksadım bu adamlar değişmez hiç takma. kadın olarak da ayaklarımız üzerinde durabiliyoruz. çok şükür.
012 Yorumla
Soran+1 yılbirde ben çok zor zmanlar geçirdim, ailem duyucak krkuysuyla yasadım ınsanalrın tepkılerı benı korkuttu ve bu sıtedekı yorumları gorunce daha da kötüleştim. kendı ayakalrımın ustune durabılmek ıcınde cabalıyorum zor bır durum yanı
Cevap sahibi+1 yılben o stresi yaşamamak için kimseye bir şey anlatmadım iyi ki de anlatmamışım 22 yaşındaydım o zaman.
Soran+1 yılben tutamadım içimde analttım. benımle yatmazsan aılene herseyını analtırım dıye tehtıt eden bıle oldu ben daha 18 yasındayım
Soran+1 yılokul bıle okuyamadım buyuzden cok korkuyorum ve cok zorlanıyorum
Cevap sahibi+1 yılçok büyük yanlış yapmışsın yaaa :S nasıl böyle bir konuda güvenebilirsin insanlara. ben en yakınım dediğim 20 yıllık kardeşim saydığım kankama bile anlatmadım yaaa :S eeee sonra tehdit edenlerle yattın mı?
Soran+1 yılyatmadım o da dedıgım seyı yapıcam bıgun ndedı senı herkese rezıl edıcem dedı
Cevap sahibi+1 yılhayatındakilerin hepsi mi şerefsiz arkadaş allah belasını versin onun da artık :S
Soran+1 yılben gercekten kolay seyler yasamadım ve bu sıteye gırıp boyle seyler gordukce ıntıhar edesım geldı
Cevap sahibi+1 yılsaçmalama yaa intihar son aşama bile olmamalı insanların hayatında. cahil bir insan ancak o seçeneğe başvurur. aciz bir insan mısın sen? bence değilsin. hayatından öncelikle kalitesiz insanları elemekle başla ve bu konudan bir daha kimseye bahsetme. insanların bir kısmı gerçekten şerefsiz. o kişileri hayatından çıkarmadıysan hala tabi.
Soran+1 yılçıkardım tabııkı. pekı senın hayatına kımse gırmedı mı? ona anlatmadın mı? sormadı mı
Cevap sahibi+1 yılhayır girmedi hala kendisiyle görüşüyoruz fakat çok boktan bir ilişki ama hiçbir zaman korkmadım bu durumdan. çünkü dediğin gibi her önüme gelenle yatmadım ben sevdiğim adamla yattım sadece. bundan sonra da evleneceğim kişi olacak yatacağım kişi.
Soran+1 yılumarım hayatına en dogru ınsan cıkar ve mutlu olursun
Gizli Üye(36-45)+1 yılPeki neden kendini teslim ettin sonrasini dusunmemismiydin?
32 Yorumla
Soran+1 yılbazen duyguların mnatgıından daha agır basabılıyor
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
40Cevap
+1 yılTatlım sonuna kadar katılıyorum düşüncelerine, çok güzel özetlemişsin. Erkekler çok adice düşünüyor bu bekaret konusunda. Hem çıktıkları kızları sevişmeye cinselliğe zorluyorlar, kızlar reddettimi triplere giriyorlar hem de sevgisine güvenip bekaretini veren kızları sonra bakire değil diye yargılıyorlar. Herkes kendi hayatını yaşar. Nedense bu bekarete önem veren erkeklerin büyük kısmı da sevgilisiyle evlenmeyi beklemeden her türlü haltı yemek için can atan tipler. Hayatın ne getireceğini kimse bilemez. Çok güzel hayallerle başlayan ilişkiler evlilikle sonuçlanmayabiliyor. İnsanlar sevdiği insanla cinselliği yaşadı diye namusu elden gitmez bunu bir türlü almıyor bazı insanların kalın kafaları.
02 Yorumla
Soran+1 yılerkek yapar onun adı İHTİYAÇ olur kadın yapar KAŞARLIK olur
- +1 yıl
Ben öyle görmüyorum. Kadın da erkek te aynı duyguları yaşama hakkına sahiptir. Erkek nasıl rahatça yapabiliyorsa kadın da cinselliği doya doya yaşamalıdır.
+1 yılYa zaten bir toplumdaki en kirli takintilardan biri o bakire takintisi hz. meryemmi l*n kiz guveniyor biseyler hissediyor ciddi dylusundugunden birlikte de oluyor hemen kasar yaftasi. Bide seyler var bakire olmayanla kesinlikle evlenmem ulan evlilik hayatinizi 2mmlik zarin yonlendirmesine izin veriyorsun bre salak hep bekliyorum o tipleri hani buyuk komusursan basina gelirmis boyle kopek gibi asik olduklari ve mukkemmel olduguna inandiklari kiz vakire olmadin da birakamasin diyorum icinden ama maalesef bu ulkede insanlar tum hayat dusuncelerini 2mmlik zara bagladigindan dolayi seninde ve senin gibilerinde tepki gormesi dogal oluyor
00 YorumlaBir kere patlak nedir ya lastik mi bu mk. Bir insan şerrefsizin birine güvenipte hata yapmıs olamaz mı. Onemli olanda zaten o saatten sonrası değil midir. Burada hatalı olan bayan değil baydır. O noktadan sonra helalim diyip başona tac yapanda var, ooo nasıl bozdum diyipte ortamlarda anlatan serefsizlerde var. Senin gibi durumda olanlar için malesefki bizim türk erkekleri o seviyede gelişmedi. Onune erkeğin iki tane hatun koyucan, biri bakire diğeri değil. İnan bakireyi bozmaya uğrasırşar. Kendini suçlama. Selametle
00 Yorumlahanımefendi ben derim ki iş eğer kötüye gidecek ise o duyguyu yüreğimden koparıp alırım öyle şey olmaz, bizi de çok seven kız oldu hatta düşünmeden verecek kadar ısrar bile ettiler, ancak biz ne yaptığımızın farkındaydık , arzularımızın tavan yaptığı halde bile kendimizi zor zaptettik ama zaptettik..
02 Yorumla
Soran+1 yılne mutlu sana ozaman, umarım hep böyle devam edersin ama kadınalr bu konularda daha duygusal davranırlar
sana katılıyorum hatta senin bu söylediklerini ben daha önce bu sitede söyledim diye neler dediler neler. hep diyorum namus bacak arasında olmazzzz ama anlayan kim seni bakire değilsin diye aşağılayanlar kaşar diyenler versen ilk senle yatmak isteyecek olanlardır.
00 Yorumlabu hıc dogru degıll... ayrıca bana gore bır bayan olgun yasına geldıkten sonra erkek gıbı serbestt olmalı toplum gozunde... bana gore mesela sen bakıre olsan da olmasanda yıyı bır kızzsın... bu benım ıcın kıstas olamaz...
00 Yorumla
+1 yılÖnceden bakire olmayan kadınlara kötü gözle bakıyormuşsun. Kınadığını yaşamışsın sızlanma boşuna artık.
10 Yorumla
+1 yılÇok haklısın valla. Bakire değil diye o kız hakkında önüne gelenle yatıyodur, kaşardır falan diye düşünmek çok saçma. Çok da güzel anlatmışsın. Umarım karşına seni kullanıcak biri çıkmaz
00 Yorumlahiç alakası yok bekaret tümüyle olmalı sevişmek de bir erkeğe ait olmak demektir
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeni bağlamaz kimin bakire olup olmadığı ama seveceğim kişiyi seçerken ilgilendirir tabi, ben kendimi düşünmek zorundayım bu konuda bencillik değil bence bu tercih.
04 Yorumla
Soran+1 yılpekı sen bakır mısın?
Cevap sahibi+1 yılevet ve öyle kalacağım.
Soran+1 yılumarım karsına istediğin gibi biri çıkar
Cevap sahibi+1 yılUmarım sagol.
Boş konuşma ya , iş bakirelikte değil iffetli olmakta , evlenmeden bu işi yapan kişi iffetini muhafaza etmemiş demektir zaten , tartışılacak birşey değil ki bu
10 YorumlaYazdıklarının her kelimesine katılıyorum. Bizimkiler yatar, bozar sonra bakire bir kızla evlenmek ister.. Karakter kalmamış insanlarda.. müslümanım diye geçiniyorlar birde :)
00 Yorumlaben öyle kötü gözle bakmıyorum. ama birkere olur gider bekaret sonra her öününe gelene verene de iyi gözle bakılmaz. bir hata dersin birinden eyvallah 2. demi hata
02 Yorumla
Soran+1 yılikikez yasadım demedım
- +1 yıl
tamam seni için değil bazıları yaw bir kez oldu bişi olmaz onunlada yatayım, bunulada yatayım diyorlar onlar için yoksa sen bir namussuza inamışsın vermişsin kendini sonra kabuğuna çekilmişsin ne diyim sana. hem sorun sadece bekaret değil. bakireyim diyipte analda oralda sınır tanımıyan lar var sen ne diyorsun
+1 yılBen bakirelige pek önem vermiyorum. Gecen gün arkadaş ortamında da bu konuyu tartışmıştık... Namus bacak arasında değil, beyindedir...
10 YorumlaBence çok saçma bakire değil diye yargılamak. Güvendiği biriyle yaptı ve bıraktı genel hikaye bu. Çok kötü bir durum. Yargılamamak lazım
00 Yorumla
+1 yılçok takıyosan onun bile ameliyatı varmış artı kimseyide takma kimseninde söz söylemeye hakkı olmaz böyle bir durumda
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. yazar bu başlıkta kendi kendini teselli yoluna gitmiş :D
00 YorumlaAnlamak için illa bakire olmamak mı lazım :D ben evleneceğim kişide bakirelik aramam. Adam gibi olsun yeter
01 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Öpülmüş seyin davasini yapmayalim
Bakir olmayan biri ile evlen yeter
Milletin dediğine aldırış etme00 YorumlaBır zarın onemı yok benden oncesıde benı ılgılendırmez.. herkes zevk aldıgı seyı yapsın kımse yadırgamasın
00 Yorumla
+1 yılHerkes her boku yiyor benim tanıdığım bir kız vardı bakireyim diyor ama anal ve oral yapmış 30 kişiye düşün artık evlendiği zamanda bakireyim dicek
00 Yorumla
+1 yılçok uzun be okumadım. başlığa göre yorum yapayım.
insan ne yaparsa kendine yapar.00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılyargılamak burada yazılan soruya göre değişiyor adam gıbı kendını ıfade eden bırını kımse yargılamıyr ama sorusunun altında bıle kaşarlık varsa ee o zaman mıllette haddını bıldırıyor.
00 YorumlaKesinlikle haklisin ama bakire olmayip nasıl olsa bakire degilim diye gezenlerde var
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSende adama kanmasaydın hemen kanıp altına girmek zorunda değildin
06 Yorumla
Soran+1 yılkanmadım. fazla aşıktım
Cevap sahibi+1 yılAşk zaten insanın kanmasındaki en büyük etmenlerden biri benim bugüne kadar 3 tane bakire sevgilim oldu bunlardan 2 side benimle yatmak istedi ve ben karşı koydum veballerini almak istemedim ve verdiğim kararın ne kadar doğru olduğunu görüyorum buradaki yorumlardada erkekler sana o gözle bakmaya devam edicekler maalesef sen gözlerinde masum bir kız değil her an ilişkiye açık bir kız olarak gönüyorsun şu an ve bu doğru kişiyi bulana kadar devam edecek.
Soran+1 yıldogru ksııyı buldum ben. onunla hıc yatmadım yanı asık oldugum adamddan sonra kımseyle yatmadım. şu an sevgılımlede yatmıyorum bakıre olmadıgımıda bılıyo ayrıca. ben cok zor zamanlar gecırdım bu sıteye gırdım daha da kötu oldum. kendımden ıgrendım tıksındım ve ınsnalar bıoyle boyle kıotu yolka dusuyor. yaptıkları cok yanlıs bunu anlatmaqya calsıyorum bır bakırelık yuzunden kızlara bu muamlele yapılmamalı
Cevap sahibi+1 yılBulduysan kafayı taktığın ne anlamıyorum benim en çok kızdığım konu madem pişman olacaksınız çevrenizdeki tepkileri takacaksınız neden bu işi yapıyorsunuz.
Soran+1 yıloan bunu dusunemıyorsun. bu duyguyu anlamanı beklmıyorum senden
Cevap sahibi+1 yılAma bunun toplum içinde hoşbirşey olarak karşılanmadığını biliyorsun değilmi bunu yapmadan önce?
Gizli Üye(36-45)+1 yıltüm bunlar senin patlak olduğun gerçeğini değiştirmiyor
00 Yorumla
+1 yılYapmadan önce düşünecektin bunları k. b da
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 417 cevap paylaştı.
+1 yılBari Allahı karstma zina af ediLmeyecekLer arasında hem affettigini nerden biliyon
06 Yorumla
Soran+1 yılsen affetmeyecegını nerden bılıyorsun? Allah merhametlidir hem bir söz var ne olursan ol gel dıye. ıyı ozman herkes bı hata yaptıktan soınra gotu bası dagıtsın nasılsa Allah affetmeyecek. ne basit dusunuyorsunuz ne iğrenç dusunuyorsuynuz
- +1 yıl
Hatadan hataya değişir ama git kime sorarsan sor en. Büyük günahlar arasında zina
Soran+1 yılne olursa olsun böyle dusunme hersey affedılebılır yeterkı sen dogru yolu bul. tovbe kapıları zınaya kapalı dıye bırsey yazmıyor hıcbıryerde bunuda unutma
- +1 yıl
Ya benim demek istediğim. senin tevben veya naptgn değil sadece din konusunu bu konu üzerine taşıman
Soran+1 yıldini karsıtırıyorsun dedıgın olayda anlatmka ıstedıgım bambaska bırsey..
- +1 yıl
Sen sncta ozgrsn istediğini yaparsın ama açıklama yaparken bu konular üzerinden yapma demek istediğim bu onun dısnda senin bakireligin kimseyi ilgilendirmez sonuçta snn olan birsey
Ben de bakir değilim. Nası olcak?
00 YorumlaBeyin denen şey boşuna değil?
00 Yorumla
+1 yılBöyle insanlari seviyorum.
00 YorumlaKiz hakli dagilinnn:)))
00 Yorumla
+1 yılsonuna kadar destekliyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılboş ver takılma onlara
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSonuc
01 Yorumla