Ben bakire değilim?

evet bakire değilim ama önüme gelenle yatmıyorum, insanlar bakireliğini bozdurmadan sevişiyor ve bakireyim diyor onlar iyi güzel oluyor biz patlak. hiç düşünüyo musunuz bu kız nasıl bakireliğini teslim etti kime teslim etti? hiçbir kız sokaktan geçen adama teslim etmez kendini. oan ne yaşadı ogunden sonra ne acılar çekti biliyor musunuz? bilimiyorsunuz boş boş yorumlar yapıyorsunuz, burada kız derdini anlatıyor yorumların hepsi patlaksın iyi halt yedinli yorumlar. ben bu bakirelik konusunda çok önyargılıydıum hep kötüğ gözle bakardım insan yaşamadan anlayamıyor, zor bir durum ve sizin gibiler yuzunden daha da zorlasıyor. bakıre olmayan bır kadını kullanmak için aşık rolu oynuyorsunuz duygularıyla oynuyorsunuz. siz böyle insanlara bakireliği yuzunden kotu gozlee bakmaya devam edersenız o ınsna kendınden tıksınır ve kendını kotu gorur onune gelenle yatak sonra kasar olur. sözde hepımız muslumanız... Allah affedıyor ama siz yargılıyorsunuz dıslıyorsunuz kalp kırıyorsunuz. bu nekadar dogru Allah askına?
Ben bakire değilim?