Arkadaşlar öncelikle lütfen kötü eleştirilerinizi kendinize saklayın. Libidom çok fazla yüksek sürekli mastürbasyon yapıyordum öneceden. Parmaklıyordum kendimi ve çeşitli oyunlar kullanıyordum. Yapay penisim vardı. Sevgilimle iki yıllık bir ilişkim var öpüşmenin ötesi olmadı. Önümüzdeki aylarda evlenmeyi düşünüyoruz. Daha önce birisiyle ilişkim olmadığını biliyor ve evlendiğimizde ilk ilişki sonrası kanama gelmeyecek. Bunu nasıl açıklayabilirim ona daha önceden söylemeliyim ama nasıl söyleyeyim.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılAçıkça söyleyin ona bu durumu. Bakirelik, zarın olması değil cinsel ilişkiye girmemiş olmaktır. Bazı kadınlarda zaten hiç yoktur kızlık zarı. Bazılarında da esnektir ve yine kanamaz.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
9Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu soru troll degilse bizi de becersinler. Böyle libidon varsa iki sene nasil opustunuz ilerisi olmadi libodoyu gec opusmenin ilerisi nasil olmaz o kadar zaman. Zaten iki senede hic mi konusmadiniz mastürbasyon yaparken falan artik o rahatlik vardir buraya nasil yazdiysan sevgiline de aynisini yaz
03 Yorumla
Soran+1 yılEmin ol gerçek. Kendisi çok dindar birisi bu konuşmalara gelince konuşmaktan çekiniyor. Ben arkadaşlarımın birlikteliğinden bahsediyorum. Konuyu çeviriyor her zaman ışığı yaktım baş başa kalmıyoruz diyorum evet öyle oluyor diyor. Ailesi tatile gittiğinde hadi sana geleyim bana yemek yap senin yemeklerin de güzel oluyordur dedim ve dediği şey ev müsait değil başka zaman annemler varken gelirsin dedi. Hiç birbirimizin evlerine tek gitmedik yanımızda hep aileler oldu. İki yıl boyunca hep dışardaydık hiç ama hiç yalnız olmadık. Onu çok güzel şehvetli öpüyordum ama bir şekilde öpüşmeyi sonlandırıyordu. Buraya yazmak kolay ama ona söylemek zor ya inanmazsa korkusu var. Acaba birisiyle gerçekten oldu bana mı söylemiyorsun mastürbasyon yaptım mı diyor demesinden korkuyorum. Bu soruyu sorma amacımda ona nasıl izah edebilirim.
Cevap sahibi+1 yılEvlendikten sonra cok zor bunu sevgiliyken acik acik anlat onu bilerek evlensin ve de ki sen bana dokunmuyosun bende seni aldatmiyorum bu sekilde ihtiyaçlarimi gideriyorum falan
Soran+1 yılEvet bende böyle düşünüyorum başkasıyla yatmıyorum insanların cinsel ihtiyaçları da oluyor bunları karşılamak gerekiyor bir kere beraber olsak devamını o da isteyecek ama yok buna imkan vermiyor uygun bir dille söyleyeceğim
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılDogustan kizlik zarlari bazi kadinlarda olmayabiliyor bu gayet normal ama inandirma asamasinda bunu bir doktorun bakmasi dogru olur ama sen kucukken bir seyler yaptiysan o zaman bir sey diyemem
08 Yorumla
Soran+1 yılYaklaşık 13 yaşımdan beri yapıyorum ve 23 yaşındayım.
- +1 yıl
Vajinaya bir seyler sokma var mi yani 13 yasindan bu yana
Soran+1 yılBir gün arkadaşımda kalmıştım ve o bana ablasının vibratörünü gösterdi bakayım diye o zamanlar oyun sanıyordum sürekli arkadaşıma gidip oynuyorduk arkadaşım ablası olmadığında bana veriyordu çok hijyenik değil evet ama onun verdiği his çok hoşuma gidiyordu ve 17 yaşıma gelince çeşit çeşit vibratörler aldım ama hep birisiyle birlikte olmayı arzuladım ama yapamadım o kadarını
- +1 yıl
Vajinaye hic giris olmadi yani hep anal mi oldu
Soran+1 yılAnal hiç yapmadım hep vajina içineydi
- +1 yıl
İlk yaparken agri ya da bir kac kez yaparken kan ya da pembe sıvı gelmedi mi vajinandan
Soran+1 yılKasıklarımda ağrı oldu akıntım da oluyordu ama kan geldiğini hatırlamıyorum erken yaşta regl oldum o zaman bile mastürbasyon yapıyordum o yüzden ne zaman ne oldu hatırlamıyorum yıllar olmuş
- +1 yıl
Anladim bir doktora git zaten bozulma olduysa vajinandan belli olur yarık gibi olur açıktır
- Cinsel Yaşam konusunda 420 cevap paylaştı.
+1 yılDiktirmeni öneririm. Çünkü bu bir yalan da olmayacak.
02 Yorumla
Soran+1 yılDiktirirsem de yalancı olmuyor mu dudaklarda sarkma mevcut anlayamacak mı.
- +1 yıl
Hayır dudak sarkması hiç iliskiye girmeyen bayanda da olur bende var mesela
+1 yılmastürbasyon yaparken yüzeysel mı derinden mı yaptın
03 Yorumla- +1 yıl
Bakire olmuyo ayrıca bu durum
Soran+1 yılDerinden. Kızlık zarının olmadığını düşünüyorum
- +1 yıl
Şey ne kadar
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBazı kadınlarda doğuştan kızlık zarı olmayabiliyor hem bunu açıklamak zorunda değilsin
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. bu şekilde açıkla işte sana güveniyorsa problem yoktur evelilik olur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBakireyim demek ilişkiye girmedim anlamında değil fantezin yüzünden kzılık zarın yırtılmış olsada o buna inanmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılSence ne yapmam gerekiyor bir şekilde. Kızlık zarının benim için bir önemi yok ama türk zihniyeti öyle değil işte ben halimden de memnunum
Cevap sahibi+1 yılSibelcan ın parçası geldi aklıma olsun varsın ben böylede memnunum senin için dert değilse kimseyi önemseme boş ver illa sevgilimi kaybedemem diyorsan gizlice diktir
+1 yılBekaret önemli bir şey değildir, bunu kabullenerek kendini daha güçlü ve özgür hissedebilirsin
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet bende önemsemiyorum geri kafalılardan değilim o da değil ama acaba birisiyle oldun bana yalanla mastürbasyon mı yaptın demesinden korkuyorum
- +1 yıl
Birisiyle ol o zaman yanlış düşünmedin
- +1 yıl
Ve sana güvenmeyen biriyle de evlenme
- +1 yıl
Mutlu ol her zaman
- +1 yıl
Özgür ol
Soran+1 yılSevgilimle evleneceğim diyorum😂 bunu ona yapmam olursam onunla olurum
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence yapman gereken şey durumu adli raporla açıklaman yoksa sana kimse inanamaz ve inanmasın beklemen de aptallık olur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBunun için doktor raporu alabilirsin doğuştan kızlık zarı olmadığına dair..
00 Yorumla
+1 yılSöyleme akışına bırak.
02 Yorumla
Soran+1 yılİlk ilişkiden sonra kanamanın gelmediğini görünce ne olacak. Endişem o
- +1 yıl
Problem ederse o zaman durumu anlatırsın sırf bunun için boşayacak değil herhalde, sana güveniyorsa da yalan söylemediğine inanır
Direkt söyle. Bunun kaçışı yok çünkü
00 Yorumla
+1 yılPat diye söyle
01 Yorumla
Soran+1 yılmastürbasyon yaptığımı mı? Benim hakkımda görüşleri değişmesin. Uygun zamanda mı söylesem daha yeri olmaz mı
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne