Gay olduğumu arkadaşıma söylemeli miyim?

meraba arkadaşlar. ben eşcinsel bir erkeğim. bunu yazmak ve kabullenmek hala zor geliyor bana ama burda çoğu kişinin yazdığı gibi kendimden nefret etmiyorum. kendimle barışığım üniversiteye gidiyorum arkadaşlarım arasında popüler sayılırım. kendimi bildim bileli de bu şekilde hissediyorum. ailem bu durumu ben liseye giderken benim günlüğümden bir sayfayı okuyarak öğrendi ve tepkileri çok fazla oldu psikologlara gittim konuştum tedavi yöntemleri aradılar bense onların gay olmadığıma inanmalarına herşeyin normal olduğuna inadırmaya çalıştım, şimdi hepimiz rol yapıyoruz sanki ben normalmişim gibi, bu olayı hiç konuşmuyoruz yaşanmamış gibi. okula başladığımdan beri hiç kız arkadaşım olmadı, hem bu kadar ilgi görüp hem de partnersiz olmam arkadaşlarım tarafından tuhaf karşılanıyor oynamaktan kendim değilmiş gibi davranmaktan yalan söylemekten bıktım usandım... çok yakın bir arkadaşım var okuldan, kız. herşeyi konuşabiliyoruz . bu arada sevgilisi var aslında benden hoşlanıyormuş sonradan diğer arkadaşlarından öğreniyorum ama hala yakınız. ben artık ona karşı rol yapmak istemiyorum ama gerçek benle yüzleşince tepkisi ne olacak onu kestiremiyorum.insanların benden kaçmasını, tanıdığım konuştuğum arkadaşlarımın uzaklaşmasını tuhaf tuhaf bakmalarını istemiyorum. internette bu gibi soruları forumları araştırırken bu siteyi gördüm ve üye olup sizlere danışmak istedim. lütfen ön yargılı davranmadan, bir kez olsun kendinizi benim yerime koyarak bu soruyu cevaplamanızı istiyorum, sizce kendim hakkındaki gerçeği söyleyip olabileceklere mi hazırlanmalıyım yoksa rol yapmaya devam mı etmeliyim?
Gay olduğumu arkadaşıma söylemeli miyim?