Biseksüelim ama daha çok erkeklerden hoşlanıyorum. Şu an bir erkek arkadaşım var ilişkimiz yeni başladı sizce ona biseksüel olduğumu söylemeli miyim? Onu kaybetmekten korkuyorum. Yani bana sevgilim gelip biseksüel olduğunu söylese ben sorun etmem ama onun tepkisinden korkuyorum. Sizin bu konudaki fikirleriniz nedir?
Cevabın nedir?
- Cinsel Yaşam konusunda 308 cevap paylaştı.
+1 yılSevgilim bana bunu söylerken 50000000 soru sordum ve aşırı rahatsız oldum. Çünkü hiç hoşuma gitmiyor böyle olması. Oda bana zaten sevdiğim insan varken hiç kimse umrumda değil diyerek sakinleştirdi. Hala rahatsız olmuyorum değil ama. Cinsel konularda sorular soruyorum kadınla bunları yaparmıydın diye kısknaçlık krizine giriyorum kendimi yetmiyorum gibi hissediyorum.
00 Yorumla
eğer biseksüel olmanın yarın öbür gün ilişkiye zarar vermeyeceğini düşünüyorsan söyleme bence gerek yok
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 588 cevap paylaştı.
+1 yılYa şimdi sen şu an ilişkin varken bir kızdan hoşlanıp ilişki yaşarsan bence yanlış sorun olur Ama sadece erkek arkadaşınla olursan sadece kızları beğenirsen sorun yok bence ama karşındaki ne kadar anlayışlı karşılar bu durumu bilemem
11 Yorumla
Soran+1 yılBir ilişkim varken kimseyle kız erkek bir ilişki yaşamam. Öyle bir yapıda değilim.
Gizli Üye(25-29)+1 yılvalla canm yaşın kaç bilmiyorum ama ben bunları tecrübe ettim çok büyük olmasam da benden tavsiye kesinlikle söyleme
22 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten mi😏
Cevap sahibi+1 yılyaaa diyorum ya neler nelder yaşadım bilsen inanmazsın :(
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
46Cevap
Söyle ya nolcak ki sonucta bu senin tercihin saygı duymalı
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhep bu netfiz dizileri sebebiyle millet her tadı istiyor artık. yakından hayvanlar ile ilişkiler normal olucak.
19 Yorumla
Soran+1 yılNetfiz mi ah birde doğru yazabilseydin kardeşim😂😂😂 ne işsiz boş insanlarsınız be milletin yöneliminden sanane? hayvanlar ile ilişki sapıklık kardeşim eşcinsellik ya da biseksüellikle ne alakası var?
Cevap sahibi+1 yıldoğru yazdım da klavye değiştirdi kardeşim ama klavyenin otomatik olarak değiştirdiğini bilmiyorsun :)
ayrıca Hayvan Genelevleri yazın avrupanın ne kadar medeni olduğunu göreceksiniz. daha düne kadar. yakında diziler filmler ile bunlar normal hale gelecek ve kendi yönelimi diyecekler çıkacaktır.
Soran+1 yılBende diyorum ki o bir sapıklık. Ama eşcinsellik biseksüellik değil. Bu bir yönelim Y Ö N E L İ M bunu siz geri kafalılar ne zaman anlayacaksınız? Ayrıca gelip buraya bu yorumu yapmandaki amaç ne? Git nefretini içinde tut.
Soran+1 yılAyrıca bizim güzel ülkemizde de her gün hayvanlara tecavüz ediliyor biz çok mu medeniyiz?
Cevap sahibi+1 yıldaha düne kadar biseksüellikle ilgili sapıklık derlerdi. ama medya olsun sosymal medya olsun tv diziler ile algı yapıldı herşey normallleşti. ve sizin gibi ileri görüşlüyüm diyenler bunu normal karşıladı. inşallah yaşarsın da görürsün hayvanlar ile ilişkinin de normalleşeiciğini
Cevap sahibi+1 yılbizim ülke de yasal değil avrupa da yasal
Soran+1 yılBizim ülkede yasal olmasına gerek yok işte yine de yapıyorlar hiç haber izlemiyorsun galiba. Ayrıca normalleşir yani hiç şaşırmam burası türkiye. Gerçi zaten normalleşti gibi bir şey ne kanun var ne bir ceza.
Soran+1 yılVe inşallah yaşarsın da görürsün ne ya normalleşmesini çok istiyorsun herhalde ne çok uzattın
Cevap sahibi+1 yılcevap yazamayınca hemen sen istiyorsun de :) bu kadar ileri görüşlüsünüz. şu an anlamamakta haklısınız 20 yıl sonra çocuk ne doğru demiş dersin iyi geceler by by
Cinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı. Bence söylemelisin eğer seni yönelimin yüzünden terk edecekse bırak gitsin. Renkli gunlerin olsun hep.
00 Yorumla
+1 yılSöyle hocam sonradan pişman olacağına başta ne olacaksa olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYa bu hasta fikirler yok biseksmiş yok lezmiş bilmem ne bunlar nerden siz kızlara bulaştı
Bunlar ne saçma şeyler ya!!11 Yorumla
Soran+1 yılSizin nesliniz ne zaman tükenecek ya çok merak ediyorum bu hasta fikirleriniz ne zaman bitecek? Tam bir oksijen israfısın cahil yaratık burda tavsiye istedik ne boş boş yorum yapıyon
Cinsel Yaşam konusunda 7,1b cevap paylaştı. Söyle. Olduğun gibi kabullenirse tercihin doğru demektir
00 YorumlaKaybedebilirsin kabullenmeyebilir baştan dürüstçe söylemelisin söylemezsen haksızlık ettiğin. için hiç kabullenmeyecektir
00 Yorumla
+1 yılEski sevgilim biseksueldi benle yattiktan sonra aseksuel oldu
10 YorumlaBende öyleyim ama senin durumu bilemiyorum ayol hatta bazen kadın kıyafetleride giyiyorum ama seni yanlış yönlendirmek istemem
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSöyle bu onun çok hoşuna gidecektir emin olabilirsin 😀
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. dırek soyleme bı ara muhabbet et o konudaa fikrini öğrenirsiin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 433 cevap paylaştı. Korkmana gerek yok ama sana tavsiyem sormazsa soyleme
00 YorumlaKadınlarla ilişkiye giriyor musun? Eyleme döktün mü?
010 Yorumla
Soran+1 yılHayır daha önce bir kadınla duygusal ilişki yaşamadım bile.
Soran+1 yılBiseksüel olduğumu bilmem için illa bir kadınla ilişki mi yaşamam gerekiyor be? Hoşlandığım kadınlar oldu. Bunu hissederek anlamak mümkün. Neyin kafasını yaşıyorsun?
Soran+1 yılYa bir yürü git işine be biseksüellik seçimdir diyor ya😂😂😂 oğlum sizin nesliniz ne zaman tükenecek lan? Benden iyi mi bileceksin yönelimimi?😂😂 sen ilk önce git kendi yönelimini öğren de sonra bana yönelimimi öğretmeye çalış. Beyinsiz.
Soran+1 yılpsikoloji okuya okuya psikolojin bozulmuş o zaman orası kesin😂😂 ruh hastası banane senin diplomalarından? Cinsel terapi uzmanıymış övünecek tek şeyin bu mu yazık valla😂
Soran+1 yılHukuk öğrencisiyim liseyi geçeli çoook oldu😂😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence deme ben de biseksüelim yeni yeni kesfediyorum ama kimseyle paylaßmayacaģım bu durumumu
00 YorumlaSevgilinin nasıl birisi olduğuna bağlı olarak değişir eğer seni anlayışla karşılayacağını düşünüyorsan sindirerek söyleyebilirsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenle sevgilim de öyleyiz gayette mutluyuz takma kafanı güzel insan :)
00 Yorumla
+1 yılKeşke biseksüel sevgilim veya eşim olsa , umarım aptal değildir
00 YorumlaSöylemene gerek yok bence. Herseyini bilmesede olur sorarsa söylersin
10 Yorumla
+1 yılSöyleyince eline ne geçecek?
13 Yorumla
Soran+1 yılBir şey geçmeyecek ne geçebilir? İçimde tutmak istemiyorum dürüst olmak istiyorum ve sonra ortaya çıkmasından iyidir.
- +1 yıl
Sen söylemezsen ortaya çıkmaz. Adamın içine kurt düşürmeye gerek yok. Sonra sıkar boğar, yersiz yersiz kıskanır. Böyle böyle ayrılırsınız.
- +1 yıl
Soyleme ve yapma kizlarla iliski falan sonradanda ortaya cikacak biseyin olmaz yani madem erkeklerdende hoslaniyorsun sadece erkek arkadasinla devam et
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen Olsam Kabul ederdim seni
Hatta Evlenirdim
Kendi Cinsle bir şeyler yaşamana izin verirdim00 YorumlaSöyleyebilirsin bence sıkıntı olmaz
00 Yorumla
+1 yılBen olsaydım sorun etmezdim )
01 Yorumla- +1 yıl
Biseksüel değilim
Söyle bence özgüven her zaman iyidir
00 YorumlaSöyleme biraz mahremiyet iyidir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSoyle ne olduğunun sırrı bir ömür taşınmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen söyledim pişman değilim
32 Yorumla
Soran+1 yılPeki tepkisi ne oldu?
Cevap sahibi+1 yılBuradan detaya girmek istemem. İstersen konuşabilirz
+1 yılTabikide söylemelisin bence.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Söyle bence
00 Yorumla
+1 yılTabiki soyle bence hosuna gidecektir.
00 YorumlaBiseksüellikte neymiş. Ruh hastası mısın?
01 Yorumla
Soran+1 yılSenin kadar olamayız merak etme. Kişi karşısındakini kendisi gibi zannedermiş sonuçta.
Cinsel Yaşam konusunda 534 cevap paylaştı. bence söylemelisin kızacağını sanmıyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılYalan üzerine bina kurma
00 Yorumla
+1 yılİki kişinin bildiği sır değildir sende kalsın o
00 YorumlaAhaha Yazık çocuğa be
01 Yorumla
Soran+1 yılAhahahaha yürü git kardeşim
Bence hosuna gider ben olsam giderdi soylemelisin
00 YorumlaAraniza bir kadin alin
00 Yorumla
+1 yılsöyle belki anlayışla karşılar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 64,5b cevap paylaştı.
+1 yılAyrılacaksın bir gün fazla bağlanmadan söyle
10 Yorumla Gizli sakli bsey birakma bosver
00 Yorumla
+1 yılSöyle bilsin senin tercihine saygı dutmalı
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBiseksuel noluyo yaaav
01 Yorumla- +1 yıl
Hem eşcinsel hem de karşı cinsi arzulama durumu. Daha çok nefes alsın yeter misali bir şey
+1 yılBiseyler yasiymsn peki
00 Yorumla
+1 yılSöyle, grup ister sonra
00 YorumlaBence söyle ve sewiyorsa olur öyle kabul edebilir
00 Yorumla
+1 yılGerdek gecesi tam sokarken söyle
00 YorumlaDirek soyleme yasatarak anlat
00 Yorumla
+1 yılSöyleme
10 Yorumla
+1 yılayrilmali senden 😝
12 Yorumla
Soran+1 yıltamam canım sen öyle dedin ya hemen ayrılcak bak şimdi ayrılıyo
Soran+1 yılbir yürü git be
söyle
10 YorumlaSöyle
00 Yorumla
+1 yılTabiki söyle
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı. Bence deme
00 YorumlaSöylemelisin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılBırakabilir
00 Yorumla soyle
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası