Önceden kadınlara ilgim vardı yani öyle olduğumu sanıyordum ama sonradan fark ettim ki kadınlara karşı duygusal hiç bir hissim yok sadece fiziksel olarak beğeniyorum birlikte olmak istiyorum. Önceden kızlarla ilişkilerim oldu ileri düzey bişey yaşamadık daha sonraları şu an hayatımda olan kişiyle tanıştım ve ona ciddi anlamda bağlandım ve ciddiyiz de kadın-kadin ilişkisindense bu ilişki bana daha iyi geldi kendimi buldum diyebilirim ve bunu sevgilime söyleyip söylememek arasında kaldım onu kaybetmekten korkuyorum ama pişmanlık bir türlü yakamı bırakmıyor geçmişimden çok utanıyorum sürekli bunun bir şekilde ortaya çıkabileceğini düşünüyorum içimde bir korku var ne yapmam gerektiğini bilmiyorum buna benzer durum yaşayan birileri varsa yardımcı olabilir mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılErgenlik döneminde her insan bunu yaşar. Bu şeytanın vesvesesi. Kimi kendini hemcinslerine ilgi duyduğunu düşünmeye başladığında o tarafa meyilli olur. Sonra hemcins ilişkisi yaşamaya başlayınca alışkanlık yapar. Kendini buna inandırır. Daha sonra yaş ilerler. Karşı cinse duyduğu ilgi daha ağır basmaya başlar. Bu kısım karar aşamasıdır. Ya karşı cinse yönelip, hemcins ilişkisinden uzak durur yani doğru olanı tercih eder. Ya hemcins ilişkisini sürdürmek ister alıştığı için bırakamaz. Ya da iki ilişkiye de aynı anda yaşamak isteyerek daha beter şeytanın çukuruna düşer. Bu anlattığım ahlaksızlık boyutu. Bir de biyolojik boyutu var. Hormon ile ilgili. Bunanda haram olduğunu bilerek, haramdan uzak durarak yaşamalı insan. Benim arkadaşım eşcinsel ama 5 vakit namazlı. Eğer ilişki yaşasa zina olacağını bildiği için nefsine hakim oluyor. Gidipte onla, bunla yatmıyor. Küçük bir kütüphane açtı, kitap okuyarak kötü düşüncelerden uzak tutarak yaşıyor hayatını.
06 Yorumla
Soran+1 yılNapicam peki ben shan
- +1 yıl
Nasuh Tevbe edeceksin. Günah söylenilmez. Sevgiline geçmiş günahını anlatmak zorunda değilsin. Anlatırsan günahına şahit toplamış olursun. Zaten sevdiğin için sevgilini, içinde saklayarak yaşa. Doğru olan zaten karşı cins ilişkisi. Zamanla diyeceksin zaten ergenlikte baya cahilmişim diye. Nasuh Tevbe edip Allah'a yönel. Allah'ım affet de. Namaza başla. Çünkü Allah'ın en nefret ettiği günah karşı cins dışındaki ilişkilerdir. Allah lânet ediyor böyle insanlara. O yüzden Allah'ın gazabına uğramak istemeyen Nasuh Tevbe ederek bir daha böyle şeyler yapmaz. Evlilik öncesi ilişkiden de uzak durur. Seni seven bir erkek zaten seviyorsa gerçekten dokunmaya kıyamaz. Seven insan sevdiğinin yoluna günah dikenleri değil, sevap gülleri döker
Soran+1 yılAynen hocam güzel söylediniz ama hayatımızdaki insan ille de kurcalayip biseyleri öğrenmek istiyosa?
- +1 yıl
Benim mahremime girmeyi çok istiyor isen çıkar adam gibi gelir ailenle babamdan istersin diyeceksin. Aşkım ben hazır değilim derse şu an. Sen nasıl hazır değilsen ben de evlilik öncesi hazır değil diyeceksin. Tepkinj vereceksin. Bunu yaparsan oha lan evleneceğim kızı buldum der erkekler genel olarak. Ama evlilik öncesi istediğini verir isen artık senle evlenmenin bir anlamı kalmaz. Tüm heyecan bitmiş olur. Bu video tam senin için:
https://youtu.be/yMV0p6FGwj4
Soran+1 yılAnladım ben daha önce ilişki yaşadım evlilik öncesi bu kişi bunu biliyor napicamm hocam
- +1 yıl
Tevbe ettim. Artık yapmayacağım zina Allah'ın nefret ettiği en büyük 7 günahtan biriymiş. Ben bunu bilmiyordum. Bir daha yapmayacağım. Ramazan ayı bana vesile oldu diyebilirsin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
1Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılBu durumu bende yaşıyorum. Ve adım atarken zorlanıyorum. Fiziki olarak kızlara çekim duyuyorum ama duygusal olarak erkekler daha ağır basıyor. Çünkü kızlar çok bebekleşiyorlar ve bu durum moralimi bozuyor. Erkekler sosyal açıdan daha ağırlar. Böyle bir kızla da tanışmadım daha önce. Erkeklerle cinsel açıdan hiçbir şey olmuyor, tuyum kıpırdamıyor. Ama konuşunca sıcaklık oluyor içimde. Kızlara cinsel acıdan yükselme potansiyelim baya yüksek anlamışsındır ne demek istediğimi. Ama gel gör 2 kelam edelim bitiyor yani susması lazım kızların 😀
15 Yorumla
Soran+1 yılKanka biz bence zevk olarak bakıyoruz olaya his yoksa yönelim de yok bence ya
Soran+1 yılSadece zevk için yani
Cevap sahibi+1 yılEğer şart olacaksa gereksinimler için kızı seçmeliyim fikrim bu yönde bazen sıkılınca keşke duygusal baksam diyorum. Duygusal olunca da bu yönüm doyum sağlamıyor
Soran+1 yılKanka sence eski konuları açmaya gerek var mı olan oldu biten bitti çünkü
Cevap sahibi+1 yılYine tekrarladım ya😅 Öyle işte, iyi akşamlar
+1 yılÜçlü düşüncesi yoksa anlatmama gerek yok.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler