Cinsel Yaşam Gay olduğumu aileme söylemeli miyim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Gay olduğumu aileme söylemeli miyim? 19 yaşındayım psikoloji okuyorum Gay olduğumu aileme söylemeli miyim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
_GAYGünlükleri_ Takip Et Master Yaş: 30 , eic 56% +1 yıl Ailenin düşüncesi yapısına bağlı anlayışlı karşılıyacaklarını düşünüyorsan söyle yok eğer yaklaşımları olumsuz ise sorun olur 0 0 Yorumla
MrCenGo Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 31 +1 yıl Ailen bunu kaldıramayacaksa söyleme derim. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
princessNokia Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl boş ver zamani gelirse soylersin zaten 0 1 Yorumla Soran +1 yıl teşekkür ederim Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Lütfen kadın erkek ilişkisi yaşayın. Kimseyi kullanma, kimseye de kendini kullandırtma 0 3 Yorumla Soran +1 yıl canımsın seni😂 Yorumla Soran +1 yıl Asla senin gibileri alttan almam sen kimsin ki kızım sen deliysen ben daha deliyim özele gelde popişin yiyorsa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sektir dedim sana, ne bk yemeye çalışıyorsun anlamadım ama yolun yol değil. Adamlık ettik tabi sen bilmezsin boşuna okuma laftan anlamaz şeref yoksunu Yorumla
hasandldl Takip Et Guru Yaş: 26 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 637 cevap paylaştı. Söyleme hayatın biter 1 1 Yorumla hasandldl +1 yıl Psikolojik olarakta bence hiç söyleme gizli yaşa Yorumla
SeymaXxx5 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 957 cevap paylaştı. Niye baban oğlan mı bulcak söyleyince 3 6 Yorumla Soran +1 yıl Senin baban sana oğlan buluyorsa benimki neden bulmasın, ucuz malı alan çok olur ama seni daha kolay verirler😄 Yorumla SeymaXxx5 +1 yıl Laf sokmaya çalışıyosunda sorunda ib.. neyim diye konuşuyosun. ciddiye alamıyorum 😂 Yorumla SeymaXxx5 +1 yıl Aynen canım , neyse babanda milletin içinde seni ib.. nemm diye sever çağırır hoşuna gider seninde 😌 Yorumla SeymaXxx5 +1 yıl tamam canım dönmez artık burdan çırpınma. İçerden sesleniyo baban" ib.. nemmm çayımı getir annenden hayır yok bana" Yorumla Soran +1 yıl Düzgün bir soru sordum insanca cevap vericektin seviyeyi buralara sen düşürdün terbiyesiz Yorumla SeymaXxx5 +1 yıl Aynen canım hadi öptüm seni pasif oğlan iyi akşamlar Yorumla
hilalilith Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Söyleme bence 0 1 Yorumla Soran +1 yıl teşekkür ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ailenin düşüncesi yapısına bağlı anlayışlı karşılıyacaklarını düşünüyorsan söyle yok eğer yaklaşımları olumsuz ise sorun olur
Ailen bunu kaldıramayacaksa söyleme derim.
Teşekkür ederim
boş ver zamani gelirse soylersin zaten
teşekkür ederim
Lütfen kadın erkek ilişkisi yaşayın. Kimseyi kullanma, kimseye de kendini kullandırtma
canımsın seni😂
Asla senin gibileri alttan almam sen kimsin ki kızım sen deliysen ben daha deliyim özele gelde popişin yiyorsa
Sektir dedim sana, ne bk yemeye çalışıyorsun anlamadım ama yolun yol değil. Adamlık ettik tabi sen bilmezsin boşuna okuma laftan anlamaz şeref yoksunu
Söyleme hayatın biter
Psikolojik olarakta bence hiç söyleme gizli yaşa
Niye baban oğlan mı bulcak söyleyince
Senin baban sana oğlan buluyorsa benimki neden bulmasın, ucuz malı alan çok olur ama seni daha kolay verirler😄
Laf sokmaya çalışıyosunda sorunda ib.. neyim diye konuşuyosun. ciddiye alamıyorum 😂
Aynen canım , neyse babanda milletin içinde seni ib.. nemm diye sever çağırır hoşuna gider seninde 😌
tamam canım dönmez artık burdan çırpınma. İçerden sesleniyo baban" ib.. nemmm çayımı getir annenden hayır yok bana"
Düzgün bir soru sordum insanca cevap vericektin seviyeyi buralara sen düşürdün terbiyesiz
Aynen canım hadi öptüm seni pasif oğlan iyi akşamlar
Söyleme bence
teşekkür ederim
Hayır söyleme
Söyleme