Arkadaşlar Geciktiricili Prezervatif'in yan etkisi var mı acaba ? Çünkü içeriğine baktığım zaman benzocaine , lidokain türü kimyasallar içeriyor.Acaba herhangi bir zararı var mıdır ve gerçekten işe yarıyor mu bu tür prezervatifler ? Sizce ortalama ilişkiyi ne kadar uzatır ?
Cevabın nedir?
Geciktirici Prezervatif Yan Etkileri Var Mıdır?

Geciktiricili prezervatif yan etkilerinin neler olduğu, prezervatif kullananlar tarafından zaman zaman merak edilebiliyor. Peki geciktirici prezervatif kullanmanın zararı var mı? Prezervatif kullanımında nelere dikkat edilmesi gerekir? Bu konuyu merak ettim ve araştırmalarımın sonucunu burada da paylaşmak istiyorum.
Geciktiricili Prezervatif Yan Etkileri Neler?

Cinsel ilişki için, geciktirici etkili sprey ya da krem arayışına girebiliyoruz. Oysa uzmanlar tarafından bu gibi ürünler yerine, geciktirici etkili prezervatif kullanılması gerektiği belirtiliyor. Yan etkilerine gelecek olursak, kullanıcıların yorumları da dikkate alındığında kişilerin sağlık yönünden bir zarar teşkil ettiğine rastlanılmamıştır. Kişiler, geciktirici prezervatif kullandıktan sonra sağlık ile ilgili bir sorun yaşamışsa vakit kaybetmeden bir uzmana görünmesi gerekir. Bu durum, geciktirici prezervatiften kaynaklanmayabilir.
Prezervatif Seçimi Nasıl Yapılmalıdır?
- Prezervatif çeşitleri arasında seçim yapmak, özellikle ilk cinsel deneyim açısından zorlayıcı olabilir. Dikkat edilmesi gereken ilk önemli nokta, prezervatifin markasıdır. Herkes tarafından bilinen bir prezervatif çeşidinin tercih edilmesi, kişilerin sağlığı açısından oldukça fazla önemlidir.
- Marka seçimi yapıldıktan sonra, incelik ya da geciktirici etki gibi faktörler doğrultusunda bir seçim yapılabilir. Bu seçim sonucunda cinsel ilişkide istenen haz alınmaz ise, prezervatif çeşitlerinden diğerleri de denenerek doğru prezervatife ulaşılabilir.
- Prezervatif, cinsel ilişkide hem gebeliğin önüne geçer hem de sağlığımızı korumada etkilidir. Bu yüzden prezervatif kullanımına dikkat etmemiz gerekli diye düşünüyorum.
10 Yorumla
İşe yarayabilir. Fakat her markanın etkisi farklı olduğundan dolayı, deneyip görmen gerekecek... Yan etkisi yok, olsa zaten Türkiye'de satışı olmaz... Bunlar sağlık bakanlığınca onaylı ürünlerdir..
kondomix.com'da bir dünya marka model var bir göz at bence.. Ayrıca her üründen tek tek alabildiğinden, tüm markaları kendin dener, sen kendin karar verirsin hangisinin daha etkili olduğuna...20 Yorumla
benzocaine'in pek bir zararı yoktur. ayrıca lidokain denilen maddeyi de içermez. bu maddeyi içeren geciktiriciler vardır ama bunun zararı hakkında herhangi bir bilgim yok. prezervatif almadan önce arkasındaki açıklamaları ve içerisinde hangi maddelerin bulunduğunu okuyunuz...
10 Yorumla
eğer sonuca erken ulaşanlardansan, sevdiceğinin üzerindeki etkileri çok daha huzursuz edici olabilir, o yüzden çok da dert etme derim ben:))
33 Yorumla
Soran+1 yılErken boşalma problemi yaşıyorum şu sıra.Sizce işe yarıyor mu bu tür geciktiricili condomlar ?
Soran+1 yılPeki teşekkür ederim ..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
13Cevap
+1 yılGeciktirici prezervatif kullanan biri olarak bir yan etkisine rastlamadım. İlaçlardan daha etkili ve pratik ürünler bence. Sağlar açısından da yan etkisi olmadığını öğrenerek kullanmaya başlamadım. Uzun süredir kullanıyorum ve bir sorun yaşamadım. Tavsiye ederim.
00 YorumlaBugüne kadar ben de ve partnerimde her hangi bir yan etkisi olmadı. Ayrıca bir prezervatif almadan önce her zaman kullanıcı yorumlarını okurum ve kimseden öyle bir şikayet şimdiye kadar hiç duymadım. Gönül rahatlığı ile kullanabilirsin.
00 YorumlaErken boşalma sorunun var ise , bu tür şeyler ortalama 3-5 dakika arası daha uzatır... Bu kimi zaman 7-9 dakikaya da çıkabilir , ilişkideki tempo hızına bağlı... Birde uzatmak ta erkek ve kadının elinde dir... Hangi poziyonda uzatabileceğinizi bilirsiniz... bedeniniz tanıma ile ilgili bir durum aslında...
00 YorumlaUyuşturarak zevki azaltır bu yüzden geç boşalırsın. Keyfi kaçırır ama tedavi amaçlı kullanılabilir belki..
20 Yorumla
+1 yılBir kez merak ettim denedim. Penis bas kismini uyusturuyor. Sure uzuyor ama sen uyustugun icin zevk alamiyorsun. Oyle kuru kuruya bisey oluyor... Bidahada almadim.
00 Yorumla
+1 yılben okey marka geciktiricili kullandım ama etkisini hiç görmedim normal prezervatiften daha kalın ve jel var prezervatif kullanmadan bence daha uzun süre de geç boşalabilirsin ben 20 dk garanti dayanırım boşalmadan
10 Yorumlasakın ha ben bi kere deneyim dedim sürtünmeden alev alıyoduk
41 Yorumlaicindeki maddeye alerjik olabilirsin..
çünkü penis basını uyuşturuyor.. gec gelme icin01 Yorumla
+1 yılallerji nedeni olabilir birde geç boşalmayı artırır
11 YorumlaHiç kullanmadım. Gerek olmadı gerçi bunun da konuyla alakası yok
10 Yorumlazannetmiyorum bir yan etki yaratacağını.
20 Yorumlaen bariz yan etkisi geciktirmesi.
10 YorumlaBir süre sonra ereksiyon olmayabilirsin dikkat et
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsprey daha uzatıyor
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem