Ben şahsen marka ismi vermek istemiyorum ama yorumlarda ve kullanan bazı insanlardan duyduğum kadarı ile ise yaradığını zannetmiyorum, insanlar genelde en kalın olanı ya da geciktirme özelliğine sahip olan prezervatiflerin boşalma süresini etkilediğini söylüyorlar ama açıkçası erken boşalma sorunu olan biri için bence çok etkili olmuyorlar. Bu benim kendi şahsi görüşüm siz kendi görüşlerinizi belirtebilirsiniz
Erken boşalma sorunu için geciktirici prezervatifler sizce ne kadar etkili?
Erken boşalma pskolojik bir sorundur yetemeyecegine dair kaygı veya penis ucu çok uyariliyorsa olur sana tavsiyem sık bırak yöntemi boşalma hissi geldiği an penis ucunu sık 15 saniye bırak böyle böyle düzene girebilir ya da bir ilaç sprey yonteminide kullanabilirsin
Geciktirme özelliğinden çok zevk oranını düşürüyor. yani erkeğin alması gereken Maksimum hazzı ve zevki yarım bırakıyor. Ama yine de pek fazla bir etkisi yok erken boşalma bir hastalıktir aslın da ve tedavisi mümkün sırf bu sebep yüzünden psikolojik sorunlar yaşayan erkekler var utanç duymakla beraber özgüven eksikliğine kadar yol açıyor. En iyisi tedavi
Etkisi var ama muazzam bir etki beklemek için daha başka şeylerinde yapılması gerekiyor. Pelvik kaslarını güçlendirmek de bunların en önemlisi. Zaman ve anlayışlı bir partnerin olması şarttır.
yav sirf kariyi mutlu etcen diye kendi zevkinden mi kiscan. geciktirici demek his kaybi demek. zevk almazsan bosalamazsin da söner kalir bir sure sonra o kadsr etkili bir seyse. boslugu s2kmek gibi olur.