Ereksiyon halindeyken taktiginda hafif ereksiyon hali gidebiliyor ama iliski sirasinda daha cok zevk alip o ereksiyonu yakalamak biraz zaman kazandirabilio, bu da gecikfirio haliyle
Geciktiricili özelliği olanlar var. Ama partnerinin 10-15 dakika önceden takmış olması lazım biraz garip gelebilir ama öyle 😂 işiniz gittikten sonra sakın hemen ağzına alma ağzın uyuşur öyle söylemişti bir ara partnerim 😂
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Var tabiki ama is partnerinde bitiyoo erken bosalma sorunu olursa oda ise yaramaz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Modelleri varmış da bilemiyorum
Ona uygun tasarlanmışsa var. Bir miktar geciktirici jel oluyor içlerinde.
Ereksiyon halindeyken taktiginda hafif ereksiyon hali gidebiliyor ama iliski sirasinda daha cok zevk alip o ereksiyonu yakalamak biraz zaman kazandirabilio, bu da gecikfirio haliyle
Çok azda olsa fark eder et ete değmediği için
Evet var ama şahsen hiç zevk almıyorum takınca
Geciktiricili özelliği olanlar var. Ama partnerinin 10-15 dakika önceden takmış olması lazım biraz garip gelebilir ama öyle 😂 işiniz gittikten sonra sakın hemen ağzına alma ağzın uyuşur öyle söylemişti bir ara partnerim 😂
Var tabiki ama is partnerinde bitiyoo erken bosalma sorunu olursa oda ise yaramaz
Bazilarinin var hepsinin yok, bu arada senden bir sey isteyebilir miyim, ben de Ankara'da yasiyorum da tanisalim mi? Yazar misin bana
Vae ama yazilan kadar etkili degil
His kaybına neden olduğundan bence var 🥵
yok ya işe yaramıyor
bir işe yaramıyor
Geciktiricili olanları var.
Var evet. Lazımsa verelim
Hic kullanmadigim icin fikir sahibi degilim
Var yanlış bilmiyorsam Rötar falan vardı
Bi halta yaramıyor
var okey rötar
bence yok canm ya
Günaydın libido tavan galiba sizin