+1 yılhak yolu varken bok yolunda ne ısın var hak yolundan gıremıyorsan bok yolundan zorlama bunun sana eksılerı cok olur cınsellıkden sogutur bunu ıstersen yaparsan sonucu umrunda olmaz ama bunu kız ıstedı dıye zorakı yaparsan cınsellıkden sogursun...sımdıkı kızlara anlam verılmıyor bunu erkek ısterdı sımdı kızlar ısı abarttı erkekler kacıyor kızlar ıstıyor... anal seks yapma sen merak edılecek bır durumda degıl orası seks programlı bır yer degıl ama ılla yapıcam dersen anus ıcı temızleyıcı ve kayganlastırıcı kullan... ama eksılerını solıyım cınsel organına dıckı bulasabılır sıcabılır osturabılır bunların artısında enfeksıyon kapabılırsın...
21 Yorumla- +1 yıl
Okurken haykırdım resmen :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılAntibiyotikle falan olmaz o iş. Kız arkadaşınla konuşucaksn ilişki öncesi temizlenicek yani tuvalet ve içine su tutarak mümkün oldugunca temizlicek.Bu yönetemle askeri bi düzeye çekebilirsn enfeksiyon riskini fakat hiç bişi olmasın diyosan kızıda ikna edebilirsen sex shoplarda bunun temizliği ile ilgili ürünler var 2 yıl önce 30 lira falandı onlardan alabilirsin ilişki öncesi kullanıp duş aldımı. Mis gibi ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılsaol ben bı konusuyım onunla
Cevap sahibi+1 yılNe demek faydam olursa ne mutlu ..
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbiz arada yapıyoruz anal sex. şimdiye kadar enfeksiyon sorunu olmadı. ama risk var elbette. sadece senin değil partnerinin de enfeksiyon kapma ihtimali oluyor sonuçta.
04 Yorumla
Soran+1 yılburda yazılan yorumlarda hıjyen amaclı kullanılan jellerden bahsedılmıs..sızın kullandıgınız oldumu hıc bu tarz urunlerı ? yoksa partnerın sadce prezervatıfmı kullandı ?
Cevap sahibi+1 yılbiz hiç prezervatif kullanmadık. evet jel kullandık ama hijyenik olanlardan değil normal kayganlaştırıcı jeldi.
- +1 yıl
yeni tanıstıgım kız hiç zorlanmadan aldı hatta baktım dogru yermi diye dogru, sana sorum Şu alırken hala zorlanıyomusun ?
Soran+1 yılanladım..benım basımdan enfeksıyon olayı daha oncekı ılıskılerımden bırınde gecmıstı..o yuzden mesafelıyım
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence kızın niyeti bozuk neden prezervatif istemiooo
06 Yorumla
Soran+1 yılnıyetı bozuk derken ?
Cevap sahibi+1 yılbence öyle işte biraz düşün ;) kız seni yicek canlı
- +1 yıl
analdan neyi yicek arkadasım... ?
Cevap sahibi+1 yılanaldan yiyeceni nerden çikardun ?
Soran+1 yılkız yıcek benı orası kesın de :) su anal olayını muhtmelen prezevatıfle yapıcam artık
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
+1 yılKardeşim anal hem dinimizce aykırı hemde sağlığına zararlı kesinlikle enfeksiyon riskin %80 sonuçta dışkıların içine girip çıkcan ve ilişki sırasındaa bağışıklılık sistemin ölü durmda bence hiç girme o işe :)
02 Yorumla- +1 yıl
:)
+1 yılbişey olmaz bu kadar titiz düşünmedim hiç...bende yaptım itiraf ediyorum benim kızda istedi yaptık bişey olmadı bana... tabi seni bilemem...
03 Yorumla
Soran+1 yılprezervatıf kullanmadın mı ?
- +1 yıl
yoo :)
Soran+1 yıluzun surdumu pekı ? yoksa kısa surelı bıseymıydı ?
Evde lavman. Araştır. Partnerin bunu yapmadan anal ilişki olmaz. Son derece sağlıksız.
00 Yorumlaolmaz mı var tabi enfeksiyonun alası var
00 Yorumlaklasik laf bir kereden bbişi olmaz
03 Yorumla
Soran+1 yılbı kereden bısey olmaz dedım daha oncekı kız arkadasımdan bel soguklugu kapmıstım..kızı3 yıl gıttıgım spor salonunda ayarlamıstım dusun saglıklı zannedersın ama kızda enfeksıyon varmıs.1 kere sabahladık kızla şapkasız denedık sonuc bel soguklugu
Soran+1 yılya sorma :D bende de sans bole ıste :D o yuzden bole bı soru sorma geregı hıssettım :D
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer