Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Mantar olursun. Anal zaten yeterince aşağılayıcı ve sağlıksız, bir de oradan çıkanı vajinaya sokarsan anüsten bulaşan e. coli bakterileri vajinanda enfeksiyona ve mantara sebep olur, ayrıca idrar deliği ağzına da bulaşacağından oradan mesanene kadar gider ve idrar yolu enfeksiyonu olursun. Nereden bakarsan boq...
04 Yorumla
Soran+1 yılAşağılayıcı tarafı nedir cidden merak ediyorum
Soran+1 yılYoo çok fena zevk alıyorum arkadan gel git yaparken bile boşalırım vajinamı parmaklamama bile gerek kalmıyo bazen
En İyi Cevaplar
+1 yılÖncelikle şunu belirtmek isterim ki anal sekste hijyen ultra seviyede olmalı penis için sağlıklı bir durum değil. Prezervatif kullanılmalı veya cok iyi hijyen malzemeleri ile temizlenmeli öyle hazırlanmalı. Her ne kadar hijyen sağlansa da Analdan cıkan penisin dezenfekte edilmeden vajinaya girmesi kadında aşırı ağrılı idrar yolu ve vajinal enfekfeksina sebep olabilme riski yüksek.
00 Yorumla
+1 yılAnal sağlıklı değildir. Ancak illa yapmak istiyorsanız önce vajina sonra anal olmalı. Aksi takdirde anal içerisindeki bakterilerin penis yoluyla vajinaya taşınması hastalığa davetiye çıkarmaktır.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
+1 yılHayır vajina kendi kendini temizlediği için sanmıyorum ama anal istemeniz garip acıyı niye isterki bir insan😬
227 Yorumla
Soran+1 yılHer kadının anal istediğini düşünmüyorum zaten ama ben çok düşkünüm bilmiyorum baya zevk alıyorum
- +1 yıl
zevk meselesi
- +1 yıl
Doğru haklisiniz her kadın sevmiyor ben istemeye istemeye zorla yaptım nefret ediyorum
- +1 yıl
@ahehejkekedk işi bilenle yapsan zevkten bayılırsın
- +1 yıl
@burak_yeke bence kim yaparsa yapsın acıtır
- +1 yıl
@ahehejkekedk senin şansına kötü bir denk gelmiş ben yaptıklarım kadınlar hepsini arkadan boşalıncaya kadar yapıyordum ve ttireyerek boşalıyorlardı öyle sıkıyordu kı boşalırken içinde kalamazsın oderece :D
- +1 yıl
@burak_yeke ince mi seninki nasıl böyle zevk vermeyi başardın.
Ben anal yapmadan öncede sevmiyordum çok sağlıksız diye yaptıktan sonra tam nefret ettim
- +1 yıl
@ahehejkekedk benimki kalın belkide ondandır :D peki başkası ile hiç düşünmedin mi
Soran+1 yıl@ahehejkekedk bence bir kere daha şans ver anala ilk yapışta benim de acımıştı sonraki yapışlarımda acının yerini zevke bıraktı kayganlaştırıcıyı bol kullanın bir de birkaç saat öncesinden plug tak iyice gevşetsin kaslarını
- +1 yıl
sen bu işi biliyorsun gerçekten :D
- +1 yıl
@burak_yeke eski sevgilimin ki kalındı işte ve çok acıdı dedim belki senin ki ince bu yüzden partnerlerinde acı olmuyor
- +1 yıl
@ahehejkekedk birinin ilk analıydı oda çok mutlu oldu diğeride aynı senin gibi ilki yapan acıtmıştı. bol kayganlaştırıcı ve ilişkiye girmeden parmakla genişlettim öyle hemen sokmak olmaz
- +1 yıl
Ben 3 defa yaptım ilk iki sefer denemeydi 3. seferde tam bir saat boyunca anal yaptı ağlaya ağlaya yaptım artık yapma diye yalvardım ama bir işe yaramadı gözü dönmüştü.
Bu arada o dediğin şeylerin hepsini yapmıştım zaten hatta inanmayacaksin belki ama emla krem bile sürdüm - +1 yıl
@ahehejkekedk senin delik çok dar olabilir belkide ama yeterince alıştırma yapmadığından sana acı çektirmiş bebe yağ kullan bi dahakine
- +1 yıl
2.5 aydır ilişkim yok ve bir daha ki sevgilim benden böyle bir şey istese asla yapacağımı düşünmüyorum 😅
- +1 yıl
@ahehejkekedk yeni birini bulunca bakarsın duruma göre :D
- +1 yıl
@burak_yeke hiç heveslenmesin o kişi 😃
- +1 yıl
@ahehejkekedk belli olmaz bakarısn arkalı önlü yaparsın yani :D
- +1 yıl
@burak_yeke Allah korusun 😐😐😐😐
- +1 yıl
@ahehejkekedk belki canın çeker :D
- +1 yıl
@burak_yeke hiç zannetmiyorum zorlama ya beni😂😂
- +1 yıl
@ahehejkekedk gel kız yapalım dermişim :D :D :D
- +1 yıl
@burak_yeke deme lütfen 😂😂
- +1 yıl
@ahehejkekedk bence bi kahve içebiliriz :D
- +1 yıl
@burak_yeke hmm olabilir
- +1 yıl
@burak_yeke Sustunuz alay ettiniz benimle sanırım neyse güle güle size
- +1 yıl
@ahehejkekedk çocuk muyuz niye alay edelim senin ozelden yazamıyoruz mesaj kutun kapalı burdan mı buluşma ayarlayalım
Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Bir çok grup ilişkili p*rno gördüğümüz üzere bir şey olmuyor bir şey olmaz sanada
02 Yorumla
Soran+1 yılGrup değil kocamla yapıyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılYani evet bence ilk vajinal sonra anal takıl sıralama böyle olsun öteki türlü hijyen ve mantar olaylari olabiliyor
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılArkadan sonra öne çok tehlikeli orada olmaması gereken bütün bakterileri oraya taşımış olursun ve bütün sistem bozulur
00 Yorumla
+1 yılateş başına vurmuş önce bir kova soğuk su dök tependen aşağıya iyisi mi sen :D :D
10 YorumlaÖnce önden sonra arkada bitirmek güzel oluyor bence ama kondom gerek bence arkadan girerken
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇok büyük bir enfeksiyon kaparsınız hemde..👍🏻
00 Yorumla Temiz bir iliski arkasindan temizlik bir problem olmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. yurru be apla arkaya girerken kondom taksin one girerken cikarsin.. sende o da rahatlasin
00 Yorumla
+1 yılSıkıntı olmazda anal yapacağın gün çok katı gıda tüketme... Adam birde senin bo.. kunu temizlemesin
00 Yorumla
+1 yılanal temizlediysen bir şey olmaz arkalı önlü alırsın içine :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılarkayı Temizlediysen bi sorun olmaz.
filmlerden etkilendin sen galiba?034 Yorumla
Soran+1 yılDüzenli cinsel hayatımız var yıllardır da p*rno istemiyorum anal yaparken önden de alasım geliyo kocam parmaklıyo ama sokup çıkartmasını istiuorum enfeksiyondan korkuyorum işte
Cevap sahibi+1 yılanal yapacagın zaman katı bişey tüketme ve iyice temizle içini, emin ol temiz oldugundan. sonra istediğin gibi sokup çıkartsın kocan * ve popo deliğine.
analdan zevk almayı nasıl öğrendin ki? çogu kadın sevmiyor
Soran+1 yılBakireyken uyarılıyodum arka taraftan baya canım çekiyodu garip bir şey çoğu kadın sevmiyor ben eskiden isterdim şu an baya hard yapıyoruz
Cevap sahibi+1 yılSok çıkar yaparken kadında deliğin genişlediğini görmek, özellikle domalıp g*tünü bana sundugunda bunu yapmak benim acayip hoşuma gidiyo. sende de mi böyle
Cevap sahibi+1 yılBir de kocan mı çok istiyor arkadan yoksa sen mi? ve kocanın alet büyük mü?
Soran+1 yılBen de zorlamasını köklemesini bağırtmasını seviyorum
Soran+1 yılZarar vermeyeceğini bilsem her gün yapmak isterim analı kocam baya sık istiyo
Cevap sahibi+1 yılKöklerken inleyerek yalvarır gibi yüze bakmak hoşuna gidiyo mu? benim çok gidiyo bu mesela. bir kadının bana yalvarıyor gibi bakmasına bitiyorum. özellikle arkadan yaparken
Soran+1 yılEvet dirty talk yaparız sürekli
Cevap sahibi+1 yılçok sık yapma evet. hele hele aleti büyükse fazla yapmaktan kaçın.
hiç anal yaparken bk bulaştıgı oldu mu yaşadınız mı böyle sıkıntılar az da olsa?
bu arada kocan çok şanslı gerçekten. senin gibi kadını herkes istiyor
Soran+1 yılPenisi kalın evet hayır olmadı lavman yaparım her zaman zaten çalışmadığım için o işten gelince yapıyoruz zamanım oluyo
Cevap sahibi+1 yılanladım güzel. bilinçli kadınsın. peki senin yaş kaç kocanın yaş kaç? aranızdaki yaş farkını merak ettim
Soran+1 yılÖyleyimdir :) ben 23 kocam 28
Cevap sahibi+1 yılGüzel valla ya. bi ben sahip olamadım böyle bi kadına :D
kocan arkadan içine girerken kendinden geçtiği oluyo mu? bir de sok çıkar yapmak hoşuna gidiyo mu deliğin nası genişlediğini görmek için?
Soran+1 yılO deliriyo zaten bazen kayganlaştırıcı kullanmıyo canım çok yanıyo da dinlemiyo
Cevap sahibi+1 yılSenin de hoşuna gidiyo gibi sanki kayganlaştırıcısız yapması
Soran+1 yılAcıdan zevk alırım ama tahriş oluyo
Cevap sahibi+1 yılsoruyu beğeniyorum bildirim gelecek sana. en son beğenen kullanıcı adı benimki
Soran+1 yılBeğen
Cevap sahibi+1 yılbeğendim. E ile başlıyor
Soran+1 yılYok göremiyorum
Cevap sahibi+1 yılÇıktım yaz. bekliyorum
Soran+1 yılGeldim yemek yiyodum kusura bakma
Soran+1 yılÇık şimdi gizliden bekliyorum
Cevap sahibi+1 yıltamam afiyet olsun çıktım.
Soran+1 yılYaaa
Soran+1 yılYazıyorum
Soran+1 yılTakip ediyomuşum zaten
Soran+1 yılSen bana cilt için yazan değil misin ya
Cevap sahibi+1 yıltanıdık mı çıktım ya 😂 tüh 😂 ya bişey olmaz korkma tamam yaz bana sen 😂
Soran+1 yılYazdım da açmıyosun ki
Cevap sahibi+1 yılbilmiyorum hatırlayamadım senin nick ne. ya korkma tamam inceldiği yerden kopsun :D bu sitede kimseyi reelde tanımıyorum.
Soran+1 yılBoyga
Cevap sahibi+1 yıltamam yazdım şimdi.😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılKocan belki seni içten içe paylaşmak istiyordur, öyle dese sana çok iyi gelir bence
08 Yorumla
Soran+1 yılHayır anal yaparken dildoyu vajinama sokmasını istiyorum onu bile kabul etmiyor seks oyuncağına karşı baya sinirlerniyo
Cevap sahibi+1 yılBazen kıskanç olanların içten içe oluyor ona ilgisi haberin olsun, daha önce gördüm böyle bir çift. Öyle bir şey teklif etse bir gün, ilişkimiz etkilenmicek ama 2. erkeğe okayim dese ister misin
Soran+1 yılHayır boşarım öyle bir düşüncesi olduğuna da ihtimal vermem çok sinirleniyo çünkü
Soran+1 yılAma aynı anda almayı çok istiyorum ikna ederim bence
Cevap sahibi+1 yılAhshd bilemem artık ciddi teklif edince görürüz bu kadar istiyorsan 😂
Soran+1 yılSevmediğim biriyle ilişkiye girmem
Cevap sahibi+1 yılSert gözüken, iri, boylu poslu, iri penisli etkileyici bir erkekle ufak da olsa bir şeyler yaşamak istersin
Soran+1 yılİstemem 🤠
Gizli Üye(25-29)+1 yılYok be abartma öyle şeymi olur ne sokucan bide kjskjsj
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 545 cevap paylaştı. Anala çıkarıp vajinaya sokarsa illaki geri dönülmez hastalıklar olur ilerde vajina kanseri bile olursun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. evet tabi ki de kaparsın en iyisi önce vajinal yapın sonra anal yapın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kaptırır oyuncakla falan deneyin
07 Yorumla
Soran+1 yılKocam istemiyo
Soran+1 yılİkna edemedim sextoy kullanmam diuo
Soran+1 yılAlınması için hiçbir sebep yok aslında
Soran+1 yılBen sana yetmiyor muyum diyor normalde güzel anlaşırız
+1 yılO zaman 2 erkek denemelisin. Diğeri riskli.
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır aldatmam
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılHijyeni sağladıktan sonra bir sorun olmaz
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılhiç bir şey olmaz deneyelim
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 911 cevap paylaştı.
+1 yılBirsey olacağını dusunmuyorum
00 Yorumla
+1 yılHiç bir şey olmaz ne güzel devam et sen
00 YorumlaGôtünü yıkamayan pasaklıysan evet
00 Yorumla
+1 yılyo neden olsun korunduktan sonra
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılTemiz ise sıkıntı olmazzz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok ilginç ve iğrenç... yapma
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır çok güzel
Gizli Üye(30-35)+1 yılMikrop kapabilirsin sakın yapma!!
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbi ihtimal iltihapoluşur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖnce ön sonra arka yapın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSorun olmaz zevkini yaşa
04 Yorumla- +1 yıl
Mesajim gelmedi mi size
Cevap sahibi+1 yıl@ahehejkekedk yoo mesaj atmamışsınız ki
- +1 yıl
Uzun zamandır sizi görmüyorum buralarda 🙂
Dedim
Ama gelmemiş size galiba.
Yorumunuzun altına yazmıştım
Cevap sahibi+1 yıl@ahehejkekedk Anladım :) yaz istersen konuşuruz
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Sınırın yok mu aynı anda mı alacaksın
07 Yorumla
Soran+1 yılNeden sınırım olsun zevk alıyorum
Soran+1 yılHayır kocamla
Soran+1 yılEvet analdan her kadın zevk almaz bir de ben reglken de yapıyorum
+1 yılHijyene dikkat et
40 YorumlaOlabilir
00 Yorumla
+1 yılMikrop bulaşabilir.
00 Yorumla
+1 yılHelal olsun Hüsniye
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Kaparsın
00 Yorumla
+1 yılLibidon şahane
00 Yorumla
+1 yılbir şey olmaz
00 Yorumla
+1 yılAfiyet olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılElbette. Önce önden sonra arkadan olmalı.
00 YorumlaSıkıntı olur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılZikicine bağlı
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSanmam olsa anneme olurdu 😂
00 Yorumla
+1 yılDevam et skıntı yok
00 Yorumlaevet
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği