+1 yılYapar sadece oral değil öpüşmeyle bile bulaşan cinsel hastalıklar var. Partnerin anal yaptıysa veya eskorta gittiyse ve sende alıp yaladıysan geçmiş olsun. Acilen doktora git
011 Yorumla- +1 yıl
100 den fazla cinsel yolla bulaşan hastalık var ve ülkemizde tıp gelişmediği için maksimum 3 5 tanesine bakabiliyorlar. Aids hepatit a b c frengi bel soğukluğu felan. Ülkemizde sağolsun mülteci ve zenci cennetine döndü onlarda mikrop taşıyor bu yüzden herkese bulaştırıyorlar. İstanbul'da taksim meydanında bekle arap ve suriyeliler 50 liraya bile veririz diyor sonra herkes herkese bulaştırıyor. Yani arkadaşın doktor olsa da hikaye bu yüzden bir çok insan amerikaya gidiyor.
Soran+1 yılyaa şimdi anksiyetem arttı ama
- +1 yıl
Geçmiş olsun
Soran+1 yılikisini de yapmadığını söyledi ama erkeklere güven de olmaz
- +1 yıl
% 1 milyon yalan söylüyor. Havadan mikrobun gelecek hali yok ya
Soran+1 yılya ama 1 ay geçti üzerinden dünden beri şişlik var ve tam dişimin altı yani zaten sık sık diş enfeksiyonu geçiririm
- +1 yıl
Doktora gidip pazartesi günü kan idrar tükürüp kaka gibi örnekler ver. Riskli cinsel ilişkim oldu de ne var ne yok eksiksiz baksınlar.
Soran+1 yılsizin mesleğiniz nedir bu arada?
- +1 yıl
Ben doktor değilim ama sağlık konularını araştıran birisi olarak bilirim bunları. Bilinçlenmek için üniversite okurken cinsellik seminerlerine çok katıldım. Prezervatifin bile koruyamadığı tonla hastalık var maalesef ki. Mesela benim berber eskorta gitmiş vücudunda iltihaplı yaralar çıkıyordu ve önlem alamadı bende berberi değiştirdim doğal olarak ya da okulda birisine aids bulaştı babası zengindi bundan 10 sene önce 2 milyon tl tedaviye harcadılar 1 sene hastanede yattı para bitti 1 hafta sonra öldü.
Soran+1 yılpeki bir şey soracağım riskli cinsel ilişkide bulundum demesem herhangi bir kan testinden anlaşılır mı bunlar?
- +1 yıl
Hayır bunu mecbur söylemelisin yoksa cinsel yolla bulaşan mikrop bakteri enfeksiyonlara asla bakmazlar. Grip nezle gibi basit şeylerle d vitamini gibi eksiklere bakıyorlar.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
+1 yılpis miydi sevgilin? kızım oralı en güzel duştan sonra yapın. Hem temiz olur kokmaz hemde bakteri mikrop olmaz.
07 Yorumla
Soran+1 yılhayır değildi zaten temiz bir insan
- +1 yıl
Duştan sonra yapmadığın sürece pistir kızım o , tuvalete illa girip çıkıyo. İdrar kalıyo , çamaşıra damlıyo o da bakteri oluşturuyo. Oral yapacaksınız öncesinde ve sonrasında hem genital bölgeyi hemde dişlerinizi güzelce fırçalayın.
Soran+1 yılpeki nasıl geçer, güncellemeye de bakar mısın rica etsem
- +1 yıl
tuzlu su ile bol bol gargara, kenacort krem vardı sanırım ağız içi yaraya iyi gelir git al.
Soran+1 yılçok teşekkür ederim☺️
- +1 yıl
rica ederim, şey bide özel bi soru sorabilir miyim? Burdan değil ama?
Soran+1 yılyazdım
+1 yılYapar tabi her gördüğün şeyi yalama bi daha
00 YorumlaYok ya ama iyice hem sen hem o temizlemeli öyle yapın
00 YorumlaPartnerin tek eşli mi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlma ihtimalide olabilir kişisel bakimlarina dikkat ediyor mu peki sevgilin
00 Yorumla
+1 yılSevgilinde mantar hpv vs varsa yapar evet
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılHerseyi ağzınıza almayın öyle 😂
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. temiz olmazsa yapar
02 Yorumla
Soran+1 yılnasıl geçer peki
Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Temizliğine dikkat etmediyse ondn olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılnasıl geçer
Gizli Üye(18-24)+1 yılYapabilir, sevgilin temiz miydi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTuzlu su ile gargara yap
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. temiz değilse, bakteri varsa yapar.
00 YorumlaTemizse olmaz
04 Yorumla
Soran+1 yılcanım nasıl geçer
Soran+1 yılumarım canım ya virüs falan olmasın da
+1 yılKişisel bakıma önem veriyorsa olabilir
00 Yorumla
+1 yılBeter olun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1 defami oral oldu
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri