Doktora git antibiyotik yazsın. Gitmeye çekiniyorsan vulva bölgene batikon, furacin sür dış taraftan biraz. Vajina içinede gyno lomexin fitil koy.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
siyahi ile birlikte olduysan işin zor. Ondan gelen hastalıklar çoğunlukla teşhis bile edilemiyor. Diğer hastalık türleri konusunda ilaç ve iğne tedavisiyle geçenler var.
O acılari sorma yaa yemin ederim o idrar kanalında sakın içine kazık sokmuslar ne oturabiliyom ne de yuruyebiliyodum idrar yaparken aşırı yanma oluyordu idrarimisa rahat yapamıyodum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Doktora git antibiyotik yazsın. Gitmeye çekiniyorsan vulva bölgene batikon, furacin sür dış taraftan biraz. Vajina içinede gyno lomexin fitil koy.
siyahi ile birlikte olduysan işin zor. Ondan gelen hastalıklar çoğunlukla teşhis bile edilemiyor. Diğer hastalık türleri konusunda ilaç ve iğne tedavisiyle geçenler var.
Enfeksiyon kolay kolay kapılmaz dikkat edilmesi gerekir korumasız yapılmamalı
Daha da beter olur kocanla yapmadiysan hepsi yaptigin gunahla bagli
Ben kaptım ama iki evresi var bunun biri trkrarliyan diğer tekrarlamiyan ben atlattım sukur
Nasıl atlattın
İlaç ile ama benim resmen enfeksiyon kusuyodu iç çamaşırım aşırı enfeksiyon olmustu
Aynen benimde öyle ilac kullanıyorum ya. Etkileri beni mahvediyo
🥺
O acılari sorma yaa yemin ederim o idrar kanalında sakın içine kazık sokmuslar ne oturabiliyom ne de yuruyebiliyodum idrar yaparken aşırı yanma oluyordu idrarimisa rahat yapamıyodum
şu an nasilsin
Sadece eşimle iliikiue girdiğim için öyle bir şey yaşamadım
Bayanlar çok kapıyor
Hep erkekler yüzünden
Benimle sevişen grip kadın iyileşiyor.
Hayır çünkü daha yaşamadım
Yok sen kaptın herhalde
Kızlara mı sordun erkeklere mi
Genel
Kaşıntı olmuştu öyle bişey mi
Evt kasıntı akıntı
Bende oldu
Kaşıntı
Ben kapmadim
Ama ne kapmissim
?
Enfeksiyon ne
İdrar yolu enfeksiyonu mu oldun
Vajina
Nasıl vajina enfeksiyonu
Olabilir
Yok kapmadım hiç
Geçmiş olsun
Vajinana elini sürüp parmak soktu mu?
Herseyi yaptı
O yüzden enfeksiyon kapmıştır. Doktorum.
Normal konusabilirmiyiz
Yardımcı olabilirsiniz
Olur burada mısın?
Mantar bulaştı geçmiyor
Ben varım
Ne kaltgna bagli
Enfeksiyona bagli