kız arkadaşım ile birlikte olmak istiyoruz ama ben prezervatif kullanmıycam. hamile kalmaması için ne yapmak lazım. doğum kontrol hapını kaç gün kullanması lazım detaylı bilgi?
En İyi Kız Görüşü
- Hepsini GösterDaha Az Göster
kız arkadaşım ile birlikte olmak istiyoruz ama ben prezervatif kullanmıycam. hamile kalmaması için ne yapmak lazım. doğum kontrol hapını kaç gün kullanması lazım detaylı bilgi?
Ella ilacı al içine bos al sonra kız icsin onu ben öyle yapıyorum
Yes iliskiden sonra 1 kez alsın ama çok sık kullanmasin fazlasıyla zararlı zaten
canım ney kaç kez ilaç zaten hormonal derecede zararlı doktorlara kalırsa bu ilaçtan yılda 1 kez kullanmasını söylüyor senin sordugun soru bu değil se birde söyle cevap vereyim sen bu kızın içine bosaldıktan sonra bu kız bu ilacı içtiğinde sadece o tek gecede içine bosaldığın spermleri öldürüyor yani bu kız bu ilacı içtikten sonra içine tekrar bosalırsan hamile kalma riski yüksek ilaç tek kullanımlık ya kız sürekli doğum kontrol hapı kullanır (buda kıllanma, kilo alma, vb) gibi sonuçlar üretiyor ya da illa içine bosalacam diyorsan bir secenek daha var sen korun ha yok onuda istemem diyorsan ya içine bosalma geldiği anda cık ya da ben bosalacam diorsan göğüs arası yap öyle bosal daha ne diyeyim :)
Valla ben bugün sana bahsettiğim ilaçtan tekrar aldım maalesef en son 1 ay önce almıştım ama arada kanamam olduğu için bugün tekrar aldım :) prezervatif sevmiyorum ben
Senin görüşün var mı?
En az 2 adet dönebildim önce den kullanma Li aksini takdir de tam koruma olmaz
Yapmayın daha iyi anonim çocuk...
sen Yapma yinede... korunmaya çalışsanızda hamile kalabilir... kızın dolduruşuna gelme. Evlerinde yapın, risk almayın.
tabiki... böyle düşünmene sevindim... bu konuda risk hiçbir zaman almamalısınız...
Bilmiyorum... ben özelden herkesle konuşmuyorum... genellikle seksle ilgili şeyler soruyorlar.
ilişkiden sonra ella hap kullansın hemen
Bu işlemi geri alamazsın. Görüş sahibine bildirim gönderilecek ve 7 Xper puan kazanacak.
Nasıl yani ilişkiden sonra mi alacak... Bir kere mi kaç kez