Her ne kadar korunma olsada anlık bir kazayla hamileliğin gerçekleşebileceğini düşünüyorum çok korkuyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 418 cevap paylaştı. Arkadan yapabilirsin ama en garantisi spiral takmak bazı erkekler tam boşalacağım zaman çıkarırım diyor ama benden sana tavsiye erkeklere güvenme bir damlası bile içinde kalsa hatta boşaldıktan sonra senin içine soksa veya çıkartırken bir damla bile senin içine kaçsa hamile kalıyorsun en güzeli spiral takmak veya hap kullanmak
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 570 cevap paylaştı.
+1 yılDoğru korunulduğu sürece bu ihtimal yok denecek kadar az :) Ama yine de doğru korunma yollarına tam olarak hakim olmalısın kendinize en uygun olanı partnerinle birlikte tercih etmelisiniz
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
17Cevap
+1 yılArkadan yapabilirsin ama en garantisi spiral takmak bazı erkekler tam boşalacağım zaman çıkarırım diyor ama benden sana tavsiye erkeklere güvenme bir damlası bile içinde kalsa hatta boşaldıktan sonra senin içine soksa veya çıkartırken bir damla bile senin içine kaçsa hamile kalıyorsun en güzeli spiral takmak veya hap kullanmak
10 Yorumla
+1 yılEvliyim.
1 yıldır doğum kontrol ilacı içiyorum hamile kalmadım 🤷🏼♀️32 Yorumla
Soran+1 yılilaçla birlikte kondom kullanıyor musunuz
- +1 yıl
Sadece ilaç.
Korkarsan başına gelir emin ol
00 Yorumla- https://youtu.be/kwhAjbuWC7A
Seninde güçlü kozun yapmamak 😂😂00 Yorumla Seks ten uzak dur.
Kesinlikle hamile kalmayacaksın.
03 Yorumla- +1 yıl
Net çözüm dimi
- +1 yıl
🤣🤣🤣🤣
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence doğurgan günlerini (takvim yöntemine bak mutlaka) hesapla o günlerde kondom ve doğum kontrol hapı, onun dışındaki günlerde kondomsuz ama hapla devam şeklinde uygula
00 YorumlaSpiral
Prezarvatiff
Geri çekilme
En risklisi geri çekilme00 YorumlaElla var ertesi gün hapı
12 Yorumla
Soran+1 yılyılda sadece 3kereden fazla kullanılmaması lazım
Gizli Üye(18-24)+1 yılYa bu ilaçla yapanlar nasıl korkmuyor ben baş agirsi ilacı alsam bile 1 saate anca etkisi başlıyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Korunacaksin ama hiç bir korunma yöntemi %100 güvenli değildir... Daha çok erkek de bitiyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Öyle kolay kolay hamile kalmazsın merak etme
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. korunuyorsan ilacla kalmazsın zaten
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Buna seks yapmayarak kesinlestirebilirsin
05 Yorumla- +1 yıl
Kardeşim ölmekten mi korkuypsun o zaman yaşama, trafik kazası olcak diye mi korkuyosun o zaman arabaya binme hatta dışarı çıkma araba kaldırımdada çarpabilir sonuçta boğulmaktan filan mı korkuyon su içme yemek yeme makat yırtılmasından çı korkuyon s*çma ne gerek var gözlerin bozulcak diye mi korkuyon boş ver açna gözlerini gözlerini kapat gez ayağın filan takılır düşersin yürümede ne gerek vr yürüneye
Korkuyorsan kondom takicaksin bu kadar basit
00 Yorumla
+1 yılcinsel iliskiye girmiyceksin
00 Yorumla
+1 yılEvlimisin bekar mi
04 Yorumla
Soran+1 yılbekarım
- +1 yıl
Bekarken ilişkiye mi giriyon
Soran+1 yılEvet neden olmasın
- +1 yıl
Bilmm
Evlımısjnız
02 Yorumla
Soran+1 yılhayır
+1 yılçok sey...
00 Yorumla
+1 yılNe sıklıkla seks yapıyorsun?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılSpiral taktir
00 Yorumla Hap iç
00 Yorumla
+1 yılKorunma Hapı iç
20 YorumlaDikkat et
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri