Korunma yöntemleriniz nelerdir? Kullanıyorsanız prezervatif markanız nedir?
Cevabın nedir?
eğer sexs yapacağıız kişi sağlıklıysa vede iyi tanıyorsanız geri çekme yontemi eğer geri şekemedyseniz boşverin salın tohumları ertesi gün hap içirin kıza bişey kalmaz eğer kızı tanımıyosanız o zaman iyi okuyon tırtıldı prevezaraif var o kızları zevkten öldürüyor :) ondan deneyin süper eğer kıza sakso çektirecekseniz çilekli veya muzlu prevezrfit alın hadi size rast gele :)) size bir tiyo sexse başlamadan önce kızı en az 15 dakka yalayın ki zevk suyunu versin ilişki daha kolay olur
00 Yorumla
+1 yılKorunmada çok bilgiliyim ama uygulamada sıfır
30 Yorumla
+1 yılhem kondom hem dogum kontrol hapi kullaniyoruz :) bazende kondomsuz,hap yeterli oluyor aslinda ama bebek istemiyorsaniz daha dikkatli olmak gerek
12 Yorumla- +1 yıl
:D herzaman herseyi garantiye almak lazim:]
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
22Cevap
+1 yılVay arkadaş 8 saat olmuş kimse Migros poşetine denk olan YES prezervatif dememiş. Benim tercihim Fiesta arkadaş. Oral seks içinse Fiesta Türk Lokumlu, tek geçerim.
00 Yorumla
+1 yılkızı tanıyor ve güveniyorsam ve de bu kişi ertesi gün hapı kullanmıyorsa dışa boşalma yöntemini uygularım (eee et ete değecek :-P ) aksi taktirde kondom kullanırım...
00 YorumlaNasil bir insanla ilşkiye girdigime baglıdır korunma tarzım, Tehlike sevyesine göre :D
En yakın erotik shop gidiyorsunuz degişik tür markalarda prezervatifler var
Birde İllaki Duş aldirtirim ilişkiden önce :)00 Yorumlaertesi gun hapi kullanmali
prezervatif ile ugrasamam
bu ne yaaa araya karbon kagidi koyar gibi00 YorumlaDoğum kontrol hapının kötü etkilerini gördükten sonra prezervatife geçtik. Sağlam ve ince olan Durex Elite güzel bir seçimdir.
00 Yorumlaİlişkiye gireceğim kadının kan testllerine baktırıp AIDS virüsünün olup olmadığını görmek çok isterdim. Prezervatif terk.
01 Yorumlaprezervatif kullanıcaksam durex kullanıyorum. ama genelde pek hazetmiyorum. hem ben hem kız arkadaşım. o yüzden haplar iyidir.
00 Yorumlaevlenmeden ilişkiye girmeyerek korunuyorum. Prezervatifte kullanmam
05 Yorumla
Soran+1 yılEvlenince nasıl korunmayı düşünürsünüz ?
Soran+1 yılanladım teşekkür ederim.
+1 yılPrezervatif, ertesi gün hapı. Prezervatif markası Okey
00 YorumlaDogum kontrol.dersen israil mali erkek dogum kontrolu hapi var. Yok tek geceli iliski diyorsan OKey
00 Yorumlakimi zaman prezervatif ama çoğu zaman dışarı boşalma en çok kullandığım ve memnun olduğum Durex Fetherlite ince ve sağlamdır
10 Yorumlason anda geri çekme yöntemi ;) çok heyecanlı oluyor
00 Yorumla
+1 yılsok sok gelcegı zaman cıkar mantık bu işte :D içinde patlarsa ypck bişey yok :d
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılokey ama kullanmayı pek sevmem çünkü önüme gelenle yatmam seçerim
00 Yorumlaen iyisi durex çok dayanıklı oluyor :))
00 Yorumla
+1 yılDurex Pleasuremax (Tırtıklı ve Noktalı)
00 Yorumladurex...durable and elastic...
00 Yorumladurex ama genelde korunmuyoruz.
00 YorumlaCondom. Durex Elite favorim.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDurex.
41 Yorumla- +1 yıl
Durex senınle yasamak ısterdım :)
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılspiral...
20 Yorumlaokey ve ginera...
00 YorumlaDurex.
00 Yorumla
+1 yılmuzlu O.K
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında