Arkadaşlar merhabalar,
Kadın ve erkek için en uygun en çok haz almasını sağlayan hangi marka ve çeşit prezervatif tavsiye edersiniz?
Arkadaşlar merhabalar,
Kadın ve erkek için en uygun en çok haz almasını sağlayan hangi marka ve çeşit prezervatif tavsiye edersiniz?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Kullanmadım. ama ok iyidir
Ben sevmem prezervatif ne öyle sambirel gibi al hapı yutsun içine boşalmanın zevkini doruğa çık tat o hissi zaten önüne gelen biri ile yatmiyordan sıkıntı yok
Genelde Pek Kullanmayı Tercih Etmiyorum Ama Kullanirsam Okey tercihimdir.
prezervatif bende sartir erkegin keyfi umrumda degil. hastaliklar hamilelik icinde risk alamam üzgünüm. genellikle durex kullanirim.
🤔🤔🤔
@aliciftci139 ne
ne?
Yaşın 18 neyse senin bedenin senin hayatın saygı duymak lazım.
@aliciftci139 yasimla alakasi oldugunu sanmiyorum. burada tek yaristirilmasi gereken sey IQ seviyesi;)
Çok çabuk herseyi bilmek yaşamak ileride büyük pismanliklar getirir. Sen arkadaş çevrene bakarak böyle hareket ediyorsun kendi iradenle yaptığın bir şey değil topluma ayak uydurmak.
@aliciftci139 arkadas cevre? HHAHAHAH dostum beyinsiz ergen amipler ile takilmiyorum. kendi halimeyim. topluma ayak uydurmayi tercih etmiyorum.
@aliciftci139 yok, ben kimseye ayak uydurmam asosyal kisiligim var toplum bana özeniyorsa benim sorunum degil. ne sansli onlara.
Anladım dostum senin için iyi güzel bir yaşam diliyorum. ✋️
@aliciftci139 tamam eyw
eşimle okey harici kullanmadık bugüne kadar
Kullanmayın boş ver patlasın icind
@Thefurkan2343 ben mi bakcan çocuğa
Benden olsa bakarım jdjd
zevk alamıyosun ama
Analda nasılsın
Kullanmıyorum tamamen karşıyım prezervatife
okey hisset
Okey hassas
Lassa...