Cinsel Yaşam Hangi prezervatifi kullanıyorsunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Hangi prezervatifi kullanıyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
_MelisYıldız_ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Son zamlardan sonra bakkaldan su balonu alıyoruz 10 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Prezaktif kullanmıyoruz yeni evliyiz 15 günlük 3 defa içime geri kalanı dışarı boşaldı bakalım belki tutar birşeyler 8 9 Yorumla berkaayy2 +1 yıl bu ne hız böyle biraz doysaydınız Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaşı adam in 33 o yüzden Yorumla berkaayy2 +1 yıl sen kaçsın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 24 ben Yorumla berkaayy2 +1 yıl en güzel seks yaşı ne güzel iste Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sorun var Yorumla berkaayy2 +1 yıl burdan telif atıyor normalden yaz istersen Yorumla berkaayy2 +1 yıl sorun olmazsa Yorumla Projectmachine +1 yıl Ne sorun var Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl BİM yirtlmisti, OK'deki de delik olmuştu (hardcore) ama durex hic sikinti yaratmadı. ama sevgilimin penisi anormal kalın olmasina rağmen medium almisti ondan kaynaklanabilir 5 1 Yorumla feyman00 +1 yıl Vay be Yorumla
hastagSUSAMAM Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 94% +1 yıl okey rötar bi dahakine sıcak teması denicem merak ediyom onu 4 0 Yorumla
SeksKoçuu Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Bircok yontem sonrasi fallop tuplerini baglattim. Fakat hala ara ara kullanmam gereken durumlar oldugnda ok zero aldirirm. 2 2 Yorumla Kartal0662 +1 yıl Evet zero güzel Yorumla Sineklertanrisii +1 yıl Kullanman gereken durumları anladım 😉 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Eldivenle evlat sevmekten farksız. Günübirlik pislik karılarla düşüp kalkmadığım için, kondom kullanmıyorum 1 0 Yorumla
masumcocuk34 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 30% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. ZERO. 18 ay önce mega ekonomik paketini almıştık, 45 adet vardı içinde. hâlâ bitmedi çok bereketli ve ekonomik çıktı cidden :) 0 0 Yorumla
SugarBigboy187 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Ben prezervatifi kullanmam sevmiyorum bosalirken geri çıkarım ayrıca gerekirse. Supe duyarsan Ella alırız 😂😂 poşetle dikisemi gidilir 0 0 Yorumla
Seveceksin85 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. Kullanmasak hissetsek daha çok iyi olmaz mı. Okey daha çok 0 0 Yorumla
Peynirciyim Takip Et Yoda Yaş: 102 , eic 99% +1 yıl 4 yıldır bitiremediğim bir kutu prezervatif var. Tırtıklı sanırım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl sevmiyorum kullanmayı bazı zevkler bazı özellikler var yaşanmalı bence 0 0 Yorumla
MekanınSahibiHande Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bimdeki olanı kalite kokuyo dkfld 2 1 Yorumla sevimlideli +1 yıl Hhahah BİM mi 😂😂 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 843 cevap paylaştı. Sevmiyorum diyormuşum sdfskl 1 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Elimden geldiğince kullanmamayı 0 0 Yorumla
infiniterelationship Takip Et Master Yaş: 43 , eic 69% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Migros poşeti ile yapıyoruz :) 0 0 Yorumla
özgürkahraman Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Ben kullanmıyorum, siz hangisini kullanıyorsunuz 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. ok markasından başka kullanmam 0 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Kullanmıyorum 🤔 5 1 Yorumla Projectmachine +1 yıl Sıkıntı olmasın sonra Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı. çok var ama hiç kullanmadım :D :D 0 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Okey güvenilir. 1 0 Yorumla
tetikci13 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 56% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Okey 0 0 Yorumla
Kartal0662 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 89% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kullanmıyorum 0 0 Yorumla
Miami-boy Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 728 cevap paylaştı. Trojan 0 0 Yorumla
Dante0208 Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Durexx senin tercihin ne sorduğuna göre 0 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. ben korunmuyorum 0 0 Yorumla
KalkYerimeYat Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kullanmıyorum^^ 0 0 Yorumla
turgaykurtulus Takip Et Xper 6 Yaş: 46 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı. Okey 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
Son zamlardan sonra bakkaldan su balonu alıyoruz
Prezaktif kullanmıyoruz yeni evliyiz 15 günlük 3 defa içime geri kalanı dışarı boşaldı bakalım belki tutar birşeyler
bu ne hız böyle biraz doysaydınız
Yaşı adam in 33 o yüzden
sen kaçsın
24 ben
en güzel seks yaşı ne güzel iste
Sorun var
burdan telif atıyor normalden yaz istersen
sorun olmazsa
Ne sorun var
BİM yirtlmisti, OK'deki de delik olmuştu (hardcore) ama durex hic sikinti yaratmadı. ama sevgilimin penisi anormal kalın olmasina rağmen medium almisti ondan kaynaklanabilir
Vay be
okey rötar bi dahakine sıcak teması denicem merak ediyom onu
Bircok yontem sonrasi fallop tuplerini baglattim. Fakat hala ara ara kullanmam gereken durumlar oldugnda ok zero aldirirm.
Evet zero güzel
Kullanman gereken durumları anladım 😉
Eldivenle evlat sevmekten farksız. Günübirlik pislik karılarla düşüp kalkmadığım için, kondom kullanmıyorum
ZERO. 18 ay önce mega ekonomik paketini almıştık, 45 adet vardı içinde. hâlâ bitmedi çok bereketli ve ekonomik çıktı cidden :)
Ben prezervatifi kullanmam sevmiyorum bosalirken geri çıkarım ayrıca gerekirse. Supe duyarsan Ella alırız 😂😂 poşetle dikisemi gidilir
Kullanmasak hissetsek daha çok iyi olmaz mı. Okey daha çok
4 yıldır bitiremediğim bir kutu prezervatif var. Tırtıklı sanırım
sevmiyorum kullanmayı bazı zevkler bazı özellikler var yaşanmalı bence
En incesini çünkü hissetmek ve hissettirmek daha iyi
Bimdeki olanı kalite kokuyo dkfld
Hhahah BİM mi 😂😂
Sevmiyorum diyormuşum sdfskl
Elimden geldiğince kullanmamayı
Migros poşeti ile yapıyoruz :)
Ok tırtıklı ile durex yok ötesi
Et ete değecek ella bizi sevecek :)
Ben kullanmıyorum, siz hangisini kullanıyorsunuz
ok markasından başka kullanmam
hiç sevmiyorum kullanmam
Kullanmıyorum 🤔
Sıkıntı olmasın sonra
Kullanmıyorum et ete değecek
Ok en iyisi en kalitelisi
Durex tırtıklı efsanedir
Et giren yere dert girmez et ette deyecek
Çorap bağlıyorum
çok var ama hiç kullanmadım :D :D
gaz maskesiyle gul koklanmaz. kullanmam
Çifte hazzz :)) denedin mi hic
et ete değmeli kaptan
Okey güvenilir.
Durex
Kullanmıyorum
Okey hisset
Okey
Kullanmıyorum
Okey ultra hisset.
Prezervatif ile yapılan asla seks değil.
Trojan
Okey hisset
Durexx senin tercihin ne sorduğuna göre
ben korunmuyorum
Sevmiyorum onu
Durex
Kullanmiyom
OK Zero tek geçerim
Tirtirlii iyidir
Durex en iyisi
İşin profu
Okey