İlk kez eşimle prezervatif kullanacağız eşimde erken boşalma sorunu var yırtılmayan geciktirici etkili bir prezervatif var midir hangi markayı önerirsiniz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılOkey Nirvana Sens deneyin. Penise takmadan önce de rezervıar uç kısmına biraz kayganlaştırıcı jel sıkın. Partnerşn de sen de güzel zevk alırsınız.
02 Yorumla
Soran+1 yılOzan eşim daha çabuk bosalir deneyelim bir
- +1 yıl
Normalde perezervatif erkeğin aldığı zevki %70-75 azaltır. Ama bunu yaptığında çok az zevk kaybı yaşanır.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
18Cevap
+1 yılOkey rötar ama prezervatifi takip hemen iliskiye baslamayin , prezervatifin bi 15 dk durması lzm öyle
03 Yorumla
Soran+1 yılBenimki hayatta duramaz ayakta boşalan biri 10 saniyede bosaliyor
- +1 yıl
Geçmiş olsun
- +1 yıl
Ben 18 cmim ile once partnerimi boşaltırdim sonra ben
+1 yılKesinlikle okey kullanma, geçen kullandik yırtıldı dorduzumuz oluyor
11 Yorumla
Soran+1 yılZırh taksan nasipte varsa oluyor demekki Allah bağışlasın çocuk evin neşesi inşallah hayırlı olur sizin için komsumda prezervatif ile üçüncüyü doğurdu bende güvenmiyorum ama başka çarem yok
- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılburada bir sürü reklam dcıkıyor hepsi işini cözer ama rötar olanı alın o daha iii geciktirciliş
04 Yorumla
Soran+1 yılRötar al dedim adama hisset almış okeyin iyimidir henüz kullanmak nasip olmadı onuda utana utana almış halbuki marketlerde vardı ordan gidip alamamış utanmış rötar yokmuş aldıgi yerde
- +1 yıl
keske rötar alsaymıs yaa neyse hisset dedigi ince neden utanıyor ki dogal bısı bu cekıngen senın adam demek
Soran+1 yılÇok çekingen gerçekten markettekiler tanıdık ayıp gelmiştir banada geldi ayıp neden çok pahalı okey
- +1 yıl
İlla aynı marketten almayın baska marketten alın ya da ınsternetten alın daha ucuz ben 8-10 paket alıyorum aylık
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Geciktirici sprey ya da kamagra alın kullanın prezervatif için okey zero tavsiye ederim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılben kullanmadım hiç ilişki yaşamadığımdan dolayı ama ok ve durex in geciktirici etkili prezervatif çeşitleri mevcut.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılRotar yazıyor üzerinde al bir tane güzel ürün harbi
04 Yorumla
Soran+1 yılBenimkine git al dedim utanmış başka markette yokmuş 1 saat dolaşmış markette cesaretini toplayana kadar okey hisset almış oda iyi midir henüz kullanmadik
Cevap sahibi+1 yılErken boşalma varsa rotar veya geciktirici yazan her hangi bir ürün olmalı ben bunlardan memnun kaldım gayet güzel hepsi bu devirde şimdi hisset ince bir ürün geciktirici etkisiyok fantezi ve tabiki korunma amaçlı bir ürün oda güzeldir bu arada dolaşmayada gerek yok bimde bile var rotar
Soran+1 yılUtanıyoruz almaya markettekiler tanıdık
Cevap sahibi+1 yılKöydemi yaşıyorsun başka market yokmu
+1 yılKocanı urolojiye götür daha etkili olur geciktirici prezarvatif te işe yarayabilir
00 YorumlaAnal mı deneyeceğiniz
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır yeni doğum yaptığım için böyle korunmak istiyoruz
+1 yılVar geciktiricili evet
00 YorumlaOkey zero ama yine de zevk vermiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErken boşalma mı geçmiş olsun
02 Yorumla
Soran+1 yıl1 yılı geçti evleneli düzelmedi adam bir türlü
Cevap sahibi+1 yılÇok çok can sıkıcı bir durum hele de 1 yıl olmuş çok sinir bozucu
OK! kullanmanızı tavsiye ederim.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMerhaba durex geciktiricili alabilirsiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDurex karşılıklı zevk.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 348 cevap paylaştı. üroloğa gidin
12 Yorumla
Soran+1 yılEşimi ikna edemiyorum bir türlü birde eşimin cinsel geçmişi yok ondan mı acaba diyorum
+1 yılokey marka kullandım iyidir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Billboy kullanıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOkey geçitirmeyi önlüyo klasik olan kalın birazda
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılokey zero
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 820 cevap paylaştı.
+1 yılOkey iyidir
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım