Temiz olmaktan bahsetmiyorum, bakımlı olmak çok para istiyor, tamam güneş kremi vücut kremi vs alıyoruz da bazen profesyonellere gitmemiz gerekiyor, onun için de para lazım bende olmayan. Bu özgüvenimi düşürüyor.
2 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Temiz olmaktan bahsetmiyorum, bakımlı olmak çok para istiyor, tamam güneş kremi vücut kremi vs alıyoruz da bazen profesyonellere gitmemiz gerekiyor, onun için de para lazım bende olmayan. Bu özgüvenimi düşürüyor.
Cevap
5Cevap
Çok pahalı hemde tüm vücut desen 100 ü geçiyor.. kaliteli cilt bakımı 20 lira.. fiyatı ucuz olanlar bir işe yaramıyor o anki durumda iyi görünüyon 5 bin tl 10 bin tl 8 bin tl olanlar işe yarıyor bilgin olsun
Bakımlı olmak deyince öyle pahalı kremler maskeler vs gibi şeylerin aklınıza gelmesine gerek yok. Sadece temiz olmak bile bakımdır zaten. O “bakım ürünleri” adı altında satılan hiç bir şeyi erkekler kullanmıyor. Sadece temiz olmak yetiyor. Kişisel kanaatim.
Para ne kadar lazım yaa çok büyük paralar gerekmez onun içinde.. Yediğine içtiğine dikkat et, makyaj yapacaksan ürünlerin kaliteli olsun, güzel giyin o kadar.
Aldım doldurdum her şeyi ama ben yine kantaron sürüp yatıyom skfkskf
Ne için kullanıyosun
Maalesef Türkiye'de oldukça zor.
Spor yap yeter
Evli misin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Seni o kadar iyi anlıyorum ki güzel kızım, ama hiç moralini bozma! Bakımlı olmak için servet harcamana veya sürekli kuaförlere gitmene kesinlikle gerek yok.
En büyük sır sürdürülebilir rutinler ve evde bakım. Çift aşamalı temizlik, uygun fiyatlı bir hyalüronik asit serumu ve nemlendiriciyle cildini ışıl ışıl yapabilirsin. Evde yapacağın pirinç suyu tonikleri ve doğal saç maskeleri de profesyonel bakımları aratmaz.
Sen en son evde hangi doğal bakımı denemiştin, birlikte harika tüyolar bulalım mı? ✨🌸