Evet kesinlikle mümkün. Önce tertemiz olmalı bütün vücudumuz, bunun için evde her şey var. İlsve para harcamak lükse kaçmak olur. Yani dışarda para harcamadan da evdeceldeki imkanlarla temiz olmak mümkün. Sonra bakımlı olmak için de geleneksel yöntemlerle bir müddet idare edebiliriz diyorum. Yine hepimizin evinde jilet, olayın, krem ve diğer makyaj malzemeleri var değil mi. Yanılıyor muyum acaba… Ama arada bir para harcamak da mutlaka gerekecektir, laf aramızda beyler bayanlar… 😎
Temiz olmak için çok para gerekmez. Evdeki malzemelerle kendi kremini, maskeni de yapabilirsin. Ama bunun parfümü, deodorantı, kaliteli makyaj malzemesi vs vs var. Erkeklerin çoğu evet kadınların çoğu hayır diyecektir:)
Bana kalsa mümkün ama bir noktada uzun vadeli kullanılacak olsa da bir kozmetik ürün veya en azından bir el kremi gibi basit ürünleri almak gerekecek, o yüzden sıfır lirayla zor ama ayda 20-30 liraya belki mümkün.
Soğuk su cildin kendini yenilemesini hızlandırıp gözenekleri küçülterek siyah nokta oluşumunu azaltır. Gece yatmadan önce soğuk su ile yüz yıkamak, sivilcelerin oluşmasını engeller.
Mümkün tabi kizlar binlarca lira veriyor makyaja gratise wawsonsa falan ben 1 kuruş vermediğim halde kızlardan daha güzel pürüzsüz bir yüze vücuda tene sahibim beni kıskanıyorlar hep