ya da çok mu zor?
3 ay
Bakımlı olmak çok mu masraflı?

ya da çok mu zor?
Evet masraflı ama tek kullanılıp maske almak yerine büyük boy alinabilir. Toptancisindan da bulabilirsin. Kuaförlerin alışveriş yaptığı yerlerden. ( sadece bilmiyorum hiç alışveriş yapmadım )
Mesela her şeyin peelingi var. Yani onun yerine buyuk boy alıp her yerine kullansan daha mantıkli.
Mesela elimde soğuk egzamasi var. Mesela bu konu için medikal ürün almam daha sağlıklı verdiğim para ya değer
Ama 100 çeşit glos almak yerine 5 ana rengini alıp karıştırıp kullanmak daha mantıklı
Stokculuk yapmayın! Ben birini bitirip başkasını deneyen tarafım. Gerçekten çok beğendiğim bir ürün olursa onun müdavimi olurum o kadar.
Eig için teşekkür ederim. 😇
Cevap
4Cevap
evet masraflı günümüz şartlarında gerçekten kusursuz bir cilt için para dökmen lazım saçlarının güzel olması için de aynı şekilde normal bir bakım istiyorsan çok seni incitmez ama gerçekten bişeylerin mükemmel olmasını istiyorsan aylık 3 4 binin gözden çıkarmak gerekiyor sadece bakım için
ya bakımlı olupta 7 24 suda zmn harcayacak değilsin ya ya da kadınlar gibi makyaj yapacak veya yüz maskesi. veya kıl tüy temizliği. alt tarafı temiz bir vücut cilt saç. biraz nemlendirici güzel bir traş. sizde hepsi bu kadar
Yooo o kadar da zor değil ama tr şartlarında hemde yeni gelen zamlar sebebiyle pahalı
haklısın
Bakım yapmayi bilmem de bence powerlifting gibi sporlar masraflı
Yani masraflı tabi ama minimum düzeyde de bakımlı olunabilir
Hayır evdeki malzemelerle de bakım yapabilirsin bununla ilgili videolar var bakabilirsin.
@Umutkarca https://www.youtube.com/watch?v=H0MUaCg9XDc
Bu videoya bakabilirsin :)
@Umutkarca Kuru ciltler için olanını ve nemlendirme için olanını denemiştim işe yaramıştı ama düzenli yapmalısınız.
Masrafli tabi yuz icin en az 200 lira sac icin 200 400 lira cilt ve saca gidiyor gunes kremini saymiyorum bile
Masraflı valla
Evet çok hem de her türlü bir şekilde para gidiyor
dışarı adım atar atmaz para cüzdandan çıkıp harca beni abi diye bağırıyor, işiniz zor gerçekten
kadınlara evet erkeklere çok değil
Hem masrafli ondanda cok zahmetli
evett
E yani
En İyi Cevap