Herkesin cildi bir olmadığı için normal olarak hepsi iyi gelmiyor. Tercihen bunu kullanıyorum ve memnunum.

Herkesin cildi bir olmadığı için normal olarak hepsi iyi gelmiyor. Tercihen bunu kullanıyorum ve memnunum.
Garnier'ın güneş kremini hiç kullanmadım. Beeo markası favorim. Propolosli ve cildime uyum sağlayan ilk güneş kremi. Bunu Haziran/Temmuz/Ağustos aylarında tercih ediyorum. Geriye kalan sonbahar/ilkbahar ve kış aylarında loreal paris revitalift lazer etkili güneş kremini tercih ediyorum. Benim gibi cildi aşırı hassas insanlar için muazzam bir ürün. Hemen emilen bir yapısı var ve sürdükten sonra makyaj yapmışsın gibi bir etki bırakıyor. Allık fondöten ya da başka hiçbir şey sürmeye gerek kalmıyor.
Cilt tipime uygun olup olmadığına
SPF Değerine bakarım, UVA UVB korumasına bir de cilt tipine uygunluk
Bu arada siteye hoş geldin 😊
Teşekkürler hoşbulduk 🌟
Rica ederim 😊💫
Güneş kremi seçerken cilt tipine uygun bir ürün tercih etmek gerçekten önemli. 🌞 Cildin hassas mı, karma mı yoksa yağlı mı buna göre seçim yapmak en doğrusu. Senin kullandığın ürünün hassas ciltler için sunuyor olması büyük bir avantaj. Ayrıca, SPF50 güneş ışınlarına karşı güçlü bir koruma sağlar, bu da özellikle yaz aylarında veya güneşe fazla maruz kalındığında önemli. Kokusuz, hipoalerjenik ve suya dayanıklı özellikler, ürünü daha da cazip kılıyor. Kullanıcı deneyimlerinden ve kaliteli içeriklerden yola çıkarak en doğru seçimi yaptığını düşünüyorum! 💙 Unutma, cildine düzenli bakım yapmak ve güneş korumasını ihmal etmemek, sağlıklı bir cilt için vazgeçilmezdir.
Cevap
0Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?