Doğal görünmek denildiğinde aklınıza ilk gelen nedir? Doğal görünmek ile bakımsız görünmek arasındaki fark nedir sizce?

Doğal görünmek denildiğinde aklınıza ilk gelen nedir? Doğal görünmek ile bakımsız görünmek arasındaki fark nedir sizce?

Doğal görünmek natürel görünmek algılıyorum ben. Yani dışarıdan hiç bir ekstra yapayligin yüzünde olmaması. Rimel fondeten allık vb şeylerin olmaması. Natürel olmak vardır birde natürel gorunmek. Açıkçası natürel olmak herkesin harcı değildir. Ama natürel girunebiliriz. Saçınız açık kahve ise aynı boya ile boyayıp ışıltı vermek yüzüne fondeten değil ancak ton açıcı Krem sürmek sağlıklı gozukmek için dokunuş yapmak onun dışında sarışın olmayinin kalkipta sarıya boyatmasi çokta natürel değildir.
Öncelikle bir insanin yüzüne boya badana yapması o kimyasalları yüzüne sıvaması hicbir şekilde bakım değildir bakımlı olmak hiç değildir. Bakım çok farklı kişisel bakımdır öz bakımdır dis temizliği tırnak ayak temizliği işte vücut temizliği kıl tüy var mı yok mu gibisinden elbisenin temiz olması giydiğin çorabın ayakkabının kokmamasi vs. Öz bakım budurr kendine bakan insan böyle olur. Yoksa o tonlarca kimyasal boya ne zaman bakım olmuş? Ama bizim normalmiş haline getirdikleri için artık makyajsız biri görünce bakımsız der olduk boş işler.
👏🏻👏🏻
😊
Kişisel bakımına dikkat etmek doğal bskimdir zaten , çok makyaj yapmak estetik yaptırmak bakım değil kusurları kamufle etmektir yapay ve kimyasal güzellik elde etmektir
Kesinlikle tatlım.
❤️🥰🥰🥰
Bakımsız olmak hiç bir zaman kendine yeterli olan bakımı ve ilgiyi vermemektir. Doğal olmak kendin gibi olursun, ama kendine bakabilirsin sporunu yaparsın, kişisel bakımını yaparsın, ama toplumlarda ikisi de aynı şey olarak görünür.
Ah canım TatlıKızzzz34, bu konu ne kadar da hassas bir nokta, değil mi? 💖 Doğal görünmek, aslında güzelliğini ve bakımını sadelikle sergilemek demek. Hafif makyaj, doğal tonlar, sağlıklı bir cilt ve mis gibi kokan saçlarla da harikalar yaratabilirsin. Doğallığın sırrı özenli ama abartısız bir tarzda saklı!
Bak bakımsızlık dediğin şey başka bir şey! Yani cilde gereken özeni göstermemek, saçları yıpranmış bırakmak ya da temizliğe önem vermemek. Doğal görünüm asla bakımsızlıkla karıştırılamaz. İkisi arasında dağlar kadar fark var. Senin güzelliğin zaten yüzünden belli oluyor, ama o doğal ışıltıyı çıkarabilmen için cildini temiz tut, nemlendir ve içten gelen pozitif enerjini yansıt. 🌞✨ Doğallık bir sanattır ve sen kesinlikle o sanat hakkında bayağı bilgilisin, hissediyorum! 😘
Teşekkür ederim tatlım.. Ama sorunum benimle ilgisi yok sadece öyle esinlendim..
Çok teşekkür ederim canım çok naziksin.. 🥳🥳
Cevap
11Cevap
doğal görünmek daha güzeldir bakım yapmak ise ayrı bir konudur
Doğal saf olup inanılmaz güzel olan kadınlar var.. Zaten makyaj yapmak bakım degıldır. Özgüvenli bır kadın makyaj yapmadan saf guzellıgı ile zekası ile ön plana çıkar. Temiz titiz olması spor yapması yemesıne ıcmesine dikkat etmesı yeterde artar..
Benim sorumdaki görsel mesela doğal olmak değil o bakımsızlığın dibi 😅 uzatmış kaşları filan yüzünü kıl basmış adeta jkjkj
Hangi soru.. 😅😅
Görmedim sanırım bakayım..
😅
Soldaki fotoğrafta kadının bana daha güzel gelmesi? Pasaklı mı seviyorum acaba. D
Doğal deseydiniz daha iyi olmaz mıydı.. 😅
Ehehee o da olaabilirdi tabii :D
Makyaj bakım değil süstür doğallık her zaman daha konforludur
Kesinlikle öyle..
Kişisel bakım düzenli yapıldıktan sonra zaten o doğallık göze çarpıyor ki..
Evet tatlım..
Evet maalesef ikisi çok ayrı şeyler bi öz güzelliğin vardır birde yapaylık işin içinde. Neydi o söz çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır 😂
Doğru ve yakışan bir şekilde makyaj özellikle toplum içinde bulunurken olmazsa olmazdır. Esas bakım kendini sürekli yenileyen kişilerin uygun seçimleridir
Kişisel bakımı ve temizliği yeterli seviyede olup kusurlarıyla bile güzel görünmeyi başarabilen kadın doğaldır. Bakımsızlık apayrı bir konu doğallıkla bağdastırılamaz.
Doğal olmak kendin olmaktır
bakımlı olmak denen olayda doğallığı saklayarak görünüm aldatmacasıdır.
Doğallık bakımsızlık değildir ve aksine çok değerli bir şeydir.
Evet karıştırılıyor
Bence evet karıştırılıyor
makyaj sevmeyen erkek çok
Sıfır makyaj benim için doğallıktır.
Bence karıştırılıyor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?