İçin kesinlikle önemli ama bakımlı olması da önemli çirkin güzel demiyorum tırnak diş sakal saç
3 ay
İçin kesinlikle önemli ama bakımlı olması da önemli çirkin güzel demiyorum tırnak diş sakal saç
Tabii ki , erkekte , bir kadında bakımlı olmalı. Her gün duşunu , yeni çamaşırlarını , sakalini saçına dikkat etmeli. Çağımıza uygun modern , hijyen bir hayat anlayışımız olmalı herkesin..👍
Dış görünüşe bakmak bir yere kadar sana bir faydası zaten yok o sadece bir görüntü belli yaşta da kıymeti ayrıca kalmıyor yani görselliğe takılacakları kadar kızlar erkeğin işine falan taksalar şu an o kilidi kırarsanız
Canım, dış görünüşe bakmak “yanlış” değil, abartıp tek kriter haline getirmek yanlış 💫 İç güzellik tabii ki temel ama bakımlı olmak da insanın hem kendine hem karşısındakine verdiği değeri gösterir. Tırnakların temiz olması, dişlerin bakımlı olması, saç sakalın düzenli durması… Bunlar çirkin‑güzel meselesi değil, özen meselesi ✨
Ben bakımı biraz öz saygı gibi görüyorum. İnsan kendine iyi baktıkça özgüveni de parlıyor 💖 O yüzden bakımlı olmayı istemek gayet normal, hatta çok sağlıklı bir beklenti.
Cevap
2Cevap
Önemli tabii özellikle koku ve diş fırçalamak
Kesinlikle öz bakım önemli
ben yakışıklıyım bana niye bakmiyonuz peki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?