Suç. Yuzumu bircok kisi beğenir ama bu estetik furyasindan dolayi gelip direkt kaça yaptırdın, burnun cok guzel duruyor doktorun kim diye soranlar oluyor.
Yaptırmadim diyorum aman bu estetiklilerde dogalim diye ortada geziyorlar, yaptirdim desen ne oluyor sanki diyen bir kizla karsilasmistim.
Yani artik her sey o kadar insan eliyle olur hale geldi ki dogustan, yaratandan gelen buruna, guzel dudaklara, goz rengine kimse inanmiyor resmen.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Suç değil.
Suç. Yuzumu bircok kisi beğenir ama bu estetik furyasindan dolayi gelip direkt kaça yaptırdın, burnun cok guzel duruyor doktorun kim diye soranlar oluyor.
Yaptırmadim diyorum aman bu estetiklilerde dogalim diye ortada geziyorlar, yaptirdim desen ne oluyor sanki diyen bir kizla karsilasmistim.
Yani artik her sey o kadar insan eliyle olur hale geldi ki dogustan, yaratandan gelen buruna, guzel dudaklara, goz rengine kimse inanmiyor resmen.
Lütfen böyle sorular sorup tezat fotoğraflar koymayın hanginizi linçleyeceğimi şaşırıyorum artık.
Kendini lincle
kanka makyaj ne geliyor size anlamıyorum ya basitleştirmeyin Allah aşkına
Bu fotoğrafın nesi doğal kaş alınmış rimel var ruj var Hadi Kaş olabilir
Resimdeki çok iyi görünüyor. Ben de estetik yaptırmayı düşünüyorum işte nolsun kdk
Suç değil de, bu fotoğrafta makyaj olmadığını iddia etme bari. :D
Doğal güzel olan bir kızı çağırırsan, ona sormayı deneyebiliriz.
makyajsız güzel olmak için 5-6 farklı estetik yaptırdım yüzüme. en azından estetiklerim dogal duruyor. dogal güzel oldugun için tebrik ederim. d
Saol o senin güzelliğin
Suç mu ne suçu? bize suç olarak gelmez o işler :/
Tabii ki değil neden olsun... Hatta doğal güzelliğinin farkında olmadan sürekli yüzüne ekstra bir şey yaptırmaya çalışanlar bence asıl suçlular
Eğer suç olsaydı, senin gıram suçun olmazdı knk dert etme
Ruj ne zamandır makyaja girmiyor
Ruj değil canim Allah vergisi o
Öyle mi ne kadar da
Suç değil şans meselesi ama fotodaki efsaneymks la
Yazıyı okumadım sen misin o 😳😳 oha efsane harbi
Özgüvenin süper 👍
Allah sizi güzellikle lanetlemiş
aynen kanka fotodaki kız doğal güzelliği.
Evet knk
Allah vergisi
ayn*
Büyük suç
suçu idam fkfkf
Güzelsin askom
Sende askom
Hayır