ACIL RUYA TABIRI ASKLAARR 🥲?

Selamm asklarr 💗 benim yasadigim, aklima takilan gordugum ruya ile ilgili bir sorum olacakti rica etsem yorumlayabilir misinizz?
Asklar simdi benim platonik oldugum bir cocuk var, fakat cocuk henuz bunu bilmiyor. Ben genelde cok ruya goren biri degilimdir ama bu cocuk ile ilgili bir ruya gordum. Simdi ben bir gece uykumda daha once hic gormedigim, turuncu sacli bir kiz gordum, bu kiz benim elimden tutup beni bu cocugun yanina goturdu. Cocugun yanina geldigimizde bankta oturuyordu, kiz da hemen cocugun yanina oturdu ve ben ayakta onlari izliyordum. Ama hani normalde kopek gibi kiskanirim, neyse iste sonra bu cocuk telefona bakiyordu. Bizi gram umursamiyor ama, ardindan kiz da cocugun yanina gecip cocugun telefonuna bakmaya basladi. Ben genelde gordugum ruyalara pek takilmam o nedenle de sabah uyandigimda pek umursamadim, ise gittim. Fakat isten geldigimde cocugun profile bir gireyim dedim ki ne goreyim, ayni sac renginde bir kiz ile takiplesmis. Genelde de cok kizlari takip eden biri degildir yani. Ustelik kizin uc gonderisini ard arda begenmis? Neyse ben hemen kizin takipcilerine girdim, ama kalbim nasil gum gum carpiyor anlatamam size. Birde ne ogreneyim; cocugun benim bilmedigim iki tane daha hesabi varmis, kizla takiplesmeleri sayesinde ogrendim. Hatta su anda potansiyel enistenizle biz de takiplesiyoruz. Ama nerdeyse 3-4 ay olmasina ragmen bu ruya halen kafami kurcaliyor. Bi yorumlasaniza size zahmet, optumm! 🎀
ACIL RUYA TABIRI ASKLAARR 🥲?