Aşk İlişkileri KOCAELİ'DEN SAKARYA'YA? Neyapacanismii Takip Et Xper 6 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Kaçan Burcu nasılsın iyi misin? Güncellemeler+1 yıl Soruyu guncelleyelim Güncellemeler+1 yıl Burcuuuu KOCAELİ'DEN SAKARYA'YA? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
adeeen0 Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 81% +1 yıl İyiyim canım sen nasılsın 0 43 Yorumla Neyapacanismii +1 yıl Sen değilsin yaa Yorumla adeeen0 +1 yıl Çaktırma Yorumla Neyapacanismii +1 yıl Çaktırmadan ne olcak ki? Yorumla adeeen0 +1 yıl Ben Burcuyum gibi devam etcez.. Yorumla adeeen0 +1 yıl Şaka yaw Yorumla Neyapacanismii +1 yıl Sen şaka seviyorsun anlaşılan Yorumla Neyapacanismii +1 yıl Gece gece dalga mi geçiyorsun bir de Yorumla adeeen0 +1 yıl Çekemem seni Yorumla Neyapacanismii +1 yıl Sen çekilecek şey değilsin Yorumla Neyapacanismii +1 yıl Git dalganı başkasıyla geç velet Yorumla adeeen0 +1 yıl Dayı ayıp oluyor sege yaw Yorumla Neyapacanismii +1 yıl Ne ayıbı velet ayıp yatakta olur Yorumla Neyapacanismii +1 yıl Kendince kestirme yazılar yazma bozma ağzımı Yorumla adeeen0 +1 yıl Burcu’yu buldum mu haber veririm bebeğim Yorumla Neyapacanismii +1 yıl Vermeyenin ağzına... Yorumla adeeen0 +1 yıl Kudurma dedem Yorumla Neyapacanismii +1 yıl Kuduracak ne var bebe Yorumla Neyapacanismii +1 yıl Kendine gel sen Yorumla Neyapacanismii +1 yıl Burcu yu bulursan da haber et mutlaka tamam mı Yorumla adeeen0 +1 yıl Tamam aynı şehirdeyiz zaten sen rahat ol Yorumla Neyapacanismii +1 yıl Aynı şehirde olunca rahat mı bulunuyor Yorumla adeeen0 +1 yıl Eved Yorumla Neyapacanismii +1 yıl Nasıl olcak o iş? Yorumla adeeen0 +1 yıl Ben yaparım çok tanıdım var farklı yerlerden kaçak birisi gelirse tabiki de anlaşılır kolaylıkla Yorumla Neyapacanismii +1 yıl Yine başladın dalga geçmeye benlee Yorumla adeeen0 +1 yıl Üzgünüm ama ciddi konularda dalga geçmem Yorumla adeeen0 +1 yıl Kız senin neyin oluyor? Yorumla Neyapacanismii +1 yıl İyi arkadaşım nasıl bulacan Yorumla adeeen0 +1 yıl Kanka bahsettiklerin doğruysa kız kaçak Kocaeli Sakarya arası çok mesafe degıl ama genede kaçak sayılıyor ben işe girersem sicilime işler bence kayıp ilanı verseniz polislere daha doğru olur saygılar Yorumla Neyapacanismii +1 yıl Senin bir sicilin mi var? Yorumla adeeen0 +1 yıl Evet Yorumla Neyapacanismii +1 yıl Sicile işleyecek bir durum değil buu Yorumla Neyapacanismii +1 yıl Polis falan olmalısın sen bu arada Yorumla Neyapacanismii +1 yıl Bu öyle kaçma vakası değil yaniKocaya kaçan Burcu dan bahsediyorum Yorumla adeeen0 +1 yıl Polis olduğumu anladın yaa Yorumla Neyapacanismii +1 yıl Anladımmmmm Yorumla Neyapacanismii +1 yıl Bu çok mu gizlenecek bir durummm Yorumla adeeen0 +1 yıl Sitedeki kimseye söylememiştim ifşa oldumm birazcık Yorumla Neyapacanismii +1 yıl Sakarya'da mı görev yapıyorsun? Yorumla Neyapacanismii +1 yıl bir şey olmaz yaa ne olcak Yorumla adeeen0 +1 yıl Evet şuanlık sakaryadayım ama sonra nereye giderim bilmemm nereye çıkarsam Yorumla Neyapacanismii +1 yıl Bulabilecek misin şimdi senn Yorumla Neyapacanismii +1 yıl Sen şey yapsana ya sayfa aşağıya doğru uzayınca telefon donuyor da benimm Yorumla
Besara Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 90% +1 yıl Esra Erola döndü burası 0 1 Yorumla Neyapacanismii +1 yıl Ama ona nasıl ulaşacam benn😔😔 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Noldu Burcu benim 0 55 Yorumla Neyapacanismii +1 yıl Sen misin gerçekten Yorumla Neyapacanismii +1 yıl Nasıl inanacam Yorumla Neyapacanismii +1 yıl Değilsin iştee 😔😔O çoktan cevaplamıştı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benim gitmiyorum artik fazla buraya Yorumla Neyapacanismii +1 yıl Sana bakmak istiyorummm gizli değilim şey yapar mısın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Engin bizim konusmamiz bitmişti hala daha aklında kalmışım demek ki senin Yorumla Neyapacanismii +1 yıl Sensin hesabının tam adını hatırlayamadım benn o yüzden bulamadım senii😔😔 Yorumla Neyapacanismii +1 yıl Burcu xgizxliden çıkarmisin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Buraya kapicam zTen engin benden sonra kac kişiyle gorudtun konuştun burada Yorumla Neyapacanismii +1 yıl Bi çık hadi kapatırsin yine bekliyorum hadii Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne diceksin bana peki burdan soyle oyle ne konuşacağız artık ki Yorumla Neyapacanismii +1 yıl Tamam vedalaşacaksak da çıkar mısın lütfen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen begenmissin Engin ama ben sana o gözle bakmıyorum ki Yorumla Neyapacanismii +1 yıl Tamam sıkıntı yok lütfen Burcu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Beni begendin mi peki dürüst ol kizmicam Yorumla Neyapacanismii +1 yıl Ben de sana o gözle bakmadım görmedim ki seni de zaten evlisin bi de Yorumla Neyapacanismii +1 yıl Çıkar mısın bekliyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kac yaşındayım onu da söyle peki Yorumla Neyapacanismii +1 yıl Seni nickten tanıyacam hadi bekliyorum Yorumla Neyapacanismii +1 yıl Burcuu bekliyom Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden hala daha benimle konuşmak istoyorsun peki onu söyle Yorumla Neyapacanismii +1 yıl Sohbet amaçlı köyü bir niyetim yok 😔 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben evli bir bayanım seninle konuşmam doğru olmaz Engin Yorumla Neyapacanismii +1 yıl Evet kötü biri değilim sana da kötü gözle bakmadım sohbet sadece Yorumla Neyapacanismii +1 yıl Burcuuu Yorumla Neyapacanismii +1 yıl orada mısın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Engin ben senden hoşlanmiatim ama olamayız iste Yorumla Neyapacanismii +1 yıl Burcu bi çıkar mısın artık hadi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben ne diyorum sen ne diyorsun Engincim çıkınca birsey değişmeyecek ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben evli değilim sana yalan söyledim anlaşırsak ciddi olur muyuz seninle peki Yorumla Neyapacanismii +1 yıl Bi çık ne olur ya sonra diyeceğimi dicem sana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Burdan diyebilirsin de Engin Yorumla Neyapacanismii +1 yıl Nasıl yalan o kadar anlattıkların Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kocamla ilgili sorunları snlattim tamam da Yorumla Neyapacanismii +1 yıl yok mu yani evli değil misin senn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Değilim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne anlattığımız da hatırlamıyorum ki ne anlattım. sana ben yazsan hatirlicam da Yorumla Neyapacanismii +1 yıl Sen çık da ban hatırlatırım sana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cok ısrarcıyım burdan konusmak istersen konuşuruz Yorumla Neyapacanismii +1 yıl O sen değilsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benim ister inan ister inanma Yorumla Neyapacanismii +1 yıl Cık da göreyim o zaman neden saklaniyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen neden beni bu jadar çıkmamı istoyorsun ben de onu anlamadım çıkarım. da görürsun Yorumla Neyapacanismii +1 yıl Tamam cık o zaman göreyim Yorumla Neyapacanismii +1 yıl orada mısınnn Yorumla Neyapacanismii +1 yıl Günaydın nasılsın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gunaydin iyiyim sen nasılsın Engin Yorumla Neyapacanismii +1 yıl İyi değilim Yorumla Neyapacanismii +1 yıl Gelmiyorsun bana çünkü 😔😔 Yorumla Neyapacanismii +1 yıl Niye saklandığını hala anlamadım ben Yorumla Neyapacanismii +1 yıl Burcu sen değilsin Yorumla Neyapacanismii +1 yıl Girmiyor musun buraya Yorumla Neyapacanismii +1 yıl Sen değilsin kesin Yorumla Neyapacanismii +1 yıl Burcu olduğunu iddia ettin ama öyle kaldı sen misin değil misin emin olamadım Yorumla Neyapacanismii +1 yıl Sen beni kandırdın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
İyiyim canım sen nasılsın
Sen değilsin yaa
Çaktırma
Çaktırmadan ne olcak ki?
Ben Burcuyum gibi devam etcez..
Şaka yaw
Sen şaka seviyorsun anlaşılan
Gece gece dalga mi geçiyorsun bir de
Çekemem seni
Sen çekilecek şey değilsin
Git dalganı başkasıyla geç velet
Dayı ayıp oluyor sege yaw
Ne ayıbı velet ayıp yatakta olur
Kendince kestirme yazılar yazma bozma ağzımı
Burcu’yu buldum mu haber veririm bebeğim
Vermeyenin ağzına...
Kudurma dedem
Kuduracak ne var bebe
Kendine gel sen
Burcu yu bulursan da haber et mutlaka tamam mı
Tamam aynı şehirdeyiz zaten sen rahat ol
Aynı şehirde olunca rahat mı bulunuyor
Eved
Nasıl olcak o iş?
Ben yaparım çok tanıdım var farklı yerlerden kaçak birisi gelirse tabiki de anlaşılır kolaylıkla
Yine başladın dalga geçmeye benlee
Üzgünüm ama ciddi konularda dalga geçmem
Kız senin neyin oluyor?
İyi arkadaşım nasıl bulacan
Kanka bahsettiklerin doğruysa kız kaçak Kocaeli Sakarya arası çok mesafe degıl ama genede kaçak sayılıyor ben işe girersem sicilime işler bence kayıp ilanı verseniz polislere daha doğru olur saygılar
Senin bir sicilin mi var?
Evet
Sicile işleyecek bir durum değil buu
Polis falan olmalısın sen bu arada
Bu öyle kaçma vakası değil yani
Kocaya kaçan Burcu dan bahsediyorum
Polis olduğumu anladın yaa
Anladımmmmm
Bu çok mu gizlenecek bir durummm
Sitedeki kimseye söylememiştim ifşa oldumm birazcık
Sakarya'da mı görev yapıyorsun?
bir şey olmaz yaa ne olcak
Evet şuanlık sakaryadayım ama sonra nereye giderim bilmemm nereye çıkarsam
Bulabilecek misin şimdi senn
Sen şey yapsana ya sayfa aşağıya doğru uzayınca telefon donuyor da benimm
Esra Erola döndü burası
Ama ona nasıl ulaşacam benn😔😔
Noldu Burcu benim
Sen misin gerçekten
Nasıl inanacam
Değilsin iştee 😔😔
O çoktan cevaplamıştı
Benim gitmiyorum artik fazla buraya
Sana bakmak istiyorummm gizli değilim şey yapar mısın
Engin bizim konusmamiz bitmişti hala daha aklında kalmışım demek ki senin
Sensin hesabının tam adını hatırlayamadım benn o yüzden bulamadım senii😔😔
Burcu xgizxliden çıkarmisin
Buraya kapicam zTen engin benden sonra kac kişiyle gorudtun konuştun burada
Bi çık hadi kapatırsin yine bekliyorum hadii
Ne diceksin bana peki burdan soyle oyle ne konuşacağız artık ki
Tamam vedalaşacaksak da çıkar mısın lütfen
Sen begenmissin Engin ama ben sana o gözle bakmıyorum ki
Tamam sıkıntı yok lütfen Burcu
Beni begendin mi peki dürüst ol kizmicam
Ben de sana o gözle bakmadım görmedim ki seni de zaten evlisin bi de
Çıkar mısın bekliyorum
Kac yaşındayım onu da söyle peki
Seni nickten tanıyacam hadi bekliyorum
Burcuu bekliyom
Neden hala daha benimle konuşmak istoyorsun peki onu söyle
Sohbet amaçlı köyü bir niyetim yok 😔
Ben evli bir bayanım seninle konuşmam doğru olmaz Engin
Evet kötü biri değilim sana da kötü gözle bakmadım sohbet sadece
Burcuuu
orada mısın
Engin ben senden hoşlanmiatim ama olamayız iste
Burcu bi çıkar mısın artık hadi
Ben ne diyorum sen ne diyorsun Engincim çıkınca birsey değişmeyecek ki
Ben evli değilim sana yalan söyledim anlaşırsak ciddi olur muyuz seninle peki
Bi çık ne olur ya sonra diyeceğimi dicem sana
Burdan diyebilirsin de Engin
Nasıl yalan o kadar anlattıkların
Kocamla ilgili sorunları snlattim tamam da
yok mu yani evli değil misin senn
Değilim
Ne anlattığımız da hatırlamıyorum ki ne anlattım. sana ben yazsan hatirlicam da
Sen çık da ban hatırlatırım sana
Cok ısrarcıyım burdan konusmak istersen konuşuruz
O sen değilsin
Benim ister inan ister inanma
Cık da göreyim o zaman neden saklaniyorsun
Sen neden beni bu jadar çıkmamı istoyorsun ben de onu anlamadım çıkarım. da görürsun
Tamam cık o zaman göreyim
orada mısınnn
Günaydın nasılsın
Gunaydin iyiyim sen nasılsın Engin
İyi değilim
Gelmiyorsun bana çünkü 😔😔
Niye saklandığını hala anlamadım ben
Burcu sen değilsin
Girmiyor musun buraya
Sen değilsin kesin
Burcu olduğunu iddia ettin ama öyle kaldı sen misin değil misin emin olamadım
Sen beni kandırdın