RÜYA TABİRİ YAPAN?

3 farklı rüyamı yazacağım yakın zamanda gördüğüm ve geçmiste gördüğum. Birincisi en son gördüğüm: rüyamda bulunduğum mahalleden bombalanan yerleri görüyordum. Bombaları atıp geçiyorlardı başka yere. Ve bulundugum yere cok yakindi bize dogru geliyordu. O bombalan yerde kuçuk sarisin bir kız çocugu vardi evine dönemiyordu. Sonra birden babamla birlikte apartmanin icinde bulduk kendimizi babam diyordu ara katta bulundugumuz icin bombalar bizim eve zarar vermez. Sonra apartmanin icinde annemi gorduk ikinci kattaki komsudan geliyordu. Biz de babamla o komsuya gittik. Bize kapiyi acti salonuna gittik. Benim elimde bos, yemek yenmis bir yemek tabagi vardi. Salonda koltuga oturduktan sonra onundeki zigon sehpaya koyuyordum. Komsunun oglu da karsidaki koltukta yatiyordu. Biz bu vakitte yatilir mi diyorduk. Sonra komsu kadin telefonda biriyle konusuyordu. Bir ogrenci acikmis evine gelmis. O da ona yemek vermis yemin ederim boreklerle baklavalarla besledim diyordu telefonda. Bir de ben kadinin evine girince erdogan soyledi söyledi sonunda bizi de savasa soktu diyordum endiseli bir sekilde. İkincisi ondan önceki rüyamda : Ruyamda apartmanimizda ikinci kattaki komsunun evini satin aliyoruz. Tasincak miyiz diyorum anneme komsunun evinde oturmaya devam edecegini soyluyor. Sonra evin penceresinden bakiyorum karsi aparrtmandaki pekcereler gozukuyor ama normade apartman yok karsisinda o dairenin. One bakan daire. Karsi daire satilik oradan baksam o karsi apartmani gorur ama buradan gormek sacmaydi ruyamda. Ondan önceki rüyamda da annemler iki katlı müstakil evimizin ikinci katını yikip yeniden yapiyorlardi. Rüyalarımda ortak olan iki şey var. Birincisi ilk iki rüyadaki komsu ve onun evi. İkincisi rüyamdaki iki rakami. Bizim ikinci kati yapmamiz komsunun ikinci kattaki evi.
RÜYA TABİRİ YAPAN?