Güzellik & Bakım Cildinizi resetlemek için hangi ürüne başlayacaksınız? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor 😆#Edamedaciltbakım ✨ #L’Occitane 💛 Güncellemeler1 yıl Günc Cildinizi resetlemek için hangi ürüne başlayacaksınız? Cevapla Ürün Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
CaptainVenture Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% 1 yıl Eda el kremi tavsiye edermisin erkek icin nemlendirmesi açısından 1 7 Yorumla Edameda06 1 yıl Yves Rocher Yorumla Edameda06 1 yıl Lociante de iyi Yorumla CaptainVenture 1 yıl Teşekkür ederim erkek icin dimi bunlar Yorumla Edameda06 1 yıl Yoo herkes için Yorumla Edameda06 1 yıl Erkek için özel el kremi bilmiyorum 😂 Yorumla CaptainVenture 1 yıl Teşekkür ederim bende bilmiyorum anladığım bir konu değil 😂😂 ondan uzmani edameda ya soralim dedim teşekkürler efenim Yorumla Edameda06 1 yıl 🤣 Rica ederim Yorumla
Dipsizdağ Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl O an banyoda ne varsa bazen duş jeli bitiyor şampuan bile kullanıyorum 1 0 Yorumla
AskeriiMühendissss Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl osl retinol osl salisilik asit %5 lik. Yüz temizleme jeli ve nemlendirici 1 0 Yorumla
by_kultur2 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cildim güzel benim ya. Hafta 3 kez sadece kill maskesi yaparım o kadar 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 382 cevap paylaştı. Ne önerirsiniz 1 3 Yorumla Edameda06 1 yıl #L’Occitane reset 😂 Yorumla Hadiiyani 1 yıl Tesekurler arkadaşım 😂🌹 Yorumla Edameda06 1 yıl Rica ederim Yorumla
Alfa_Tuğ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Aman para harcamaktan bıktım 1 11 Yorumla Edameda06 1 yıl Ama yine harcayasımız geliyo 🤣 Yorumla Alfa_Tuğ 1 yıl Aay aynen Makbileğğğ yaağ🥴 Yorumla Edameda06 1 yıl Hele bugünlerde yine çok geldi para harcama perilerim 🧚🏻♀️😏 Yorumla Alfa_Tuğ 1 yıl Üff sorma ya yeni şeyler peşindeyim yine 🥴 Yorumla Edameda06 1 yıl Zaten 11 Kasıma kadar indirim var yine 😭 gel de alma xd Yorumla Alfa_Tuğ 1 yıl Nerde varmış xcxcx Yorumla Edameda06 1 yıl Trendyol, Hepsiburada flan Yorumla Alfa_Tuğ 1 yıl Ay evet hoticten kaptım bi bot xcxcx Yorumla Edameda06 1 yıl 🥺 Ben de alcam xdd Yorumla Alfa_Tuğ 1 yıl Al al🌛 Yorumla Edameda06 1 yıl 💃👠👗👜 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 750 cevap paylaştı. nemlendirici olsn param yok 1 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 458 cevap paylaştı. Serumlar iyi gelir.. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Eda el kremi tavsiye edermisin erkek icin nemlendirmesi açısından
Yves Rocher
Lociante de iyi
Teşekkür ederim erkek icin dimi bunlar
Yoo herkes için
Erkek için özel el kremi bilmiyorum 😂
Teşekkür ederim bende bilmiyorum anladığım bir konu değil 😂😂 ondan uzmani edameda ya soralim dedim teşekkürler efenim
🤣 Rica ederim
O an banyoda ne varsa bazen duş jeli bitiyor şampuan bile kullanıyorum
osl retinol
osl salisilik asit %5 lik.
Yüz temizleme jeli ve nemlendirici
Cildim güzel benim ya. Hafta 3 kez sadece kill maskesi yaparım o kadar
Ne önerirsiniz
#L’Occitane reset 😂
Tesekurler arkadaşım 😂🌹
Rica ederim
Aman para harcamaktan bıktım
Ama yine harcayasımız geliyo 🤣