Cilt Bakım Cildinize kullandığınız olmazsa olmaz ürün hangisi? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Hangi ürün olmazsa olmazınız?#VücutBakımı 🏵️ #BepantholSensiDaily Güncellemeler1 yıl Güncellendi Cildinize kullandığınız olmazsa olmaz ürün hangisi? Cevapla Ürün Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 yıl Cilt Bakım konusunda 650 cevap paylaştı. Nemlendirici krem ve güneş kremi 1 0 Yorumla
Asil-Bey Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Eskiden çok çeşitli maskeler kullanırdım ama uzun zamandır sabun dışında bir şey kullanmıyorum 1 0 Yorumla
m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Yağlıyken Clinique aşkım bebeğimdi Şimdi daha yağlı kremler vazgeçilmezim canım cildim yeter artık bu çileden kurtar ikimizi de jdmdksmkd 1 0 Yorumla
Aleminkraliii Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Ilk once yikamak icin temzeme opugu ya da sabun daha sonra nemlendirici cildim cok kuru 1 0 Yorumla
Boss_Lady86 Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Argan ve hint yağı... Bir de Aloe vere jeli... 1 0 Yorumla
NaLanyagmur Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Güneş kremi 1 1 Yorumla NaLanyagmur 1 yıl Lotıon temızleyıcı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Nemlendirici krem ve güneş kremi
Eskiden çok çeşitli maskeler kullanırdım ama uzun zamandır sabun dışında bir şey kullanmıyorum
Yağlıyken Clinique aşkım bebeğimdi
Şimdi daha yağlı kremler vazgeçilmezim canım cildim yeter artık bu çileden kurtar ikimizi de jdmdksmkd
Ilk once yikamak icin temzeme opugu ya da sabun daha sonra nemlendirici cildim cok kuru
Güneş kremi ve nemlendirici
C vitamini serum
Argan ve hint yağı... Bir de Aloe vere jeli...
Yüz yıkama köpüğü
C vitaminli nemlendirici, serum
Azelaik asit, cildi harika yapıyor
Aha lı ürünler.
Güneş koruyucu
Yook
Çeşme suyu 😂
nemlendirici
Güneş kremi
Lotıon temızleyıcı
Suu 😂😂
Su, su, su