Güzellik & Bakım Beraber cilt bakımı yaptığın biri olsun ister miydiniz? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 41 Yapay Zekaya Sor #Edamedaciltbakım 🌸 #L’Occitane 🍀 Güncellemeler1 yıl 🐼🐼🐼 Beraber cilt bakımı yaptığın biri olsun ister miydiniz? Cevapla Cilt Soruları Bakım Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Atarlikizzz00 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl İlerde kocamla yaparım belki evde kalmazsam evlenirsem 🥹 1 5 Yorumla Edameda06 1 yıl 😂 Yorumla Atarlikizzz00 1 yıl Hahaha 😂 tabeee yani bu devirde evlenecek adam bulmak zor zaten birde benle evlenecek daha zor 😆 bir mucize bekliyorum olursa manifest✨ Yorumla Edameda06 1 yıl 🤣 Olur niye olmasın, kısmett 🌸 Yorumla Atarlikizzz00 1 yıl Aynen kısmet 🩷🙏 Yorumla Edameda06 1 yıl 🥰 Yorumla
_gunes__00 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Olabilir. Çünkü maskeyi düzenli yapmıyorum. Hem beni gazlar. 1 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 458 cevap paylaştı. Tabiki birisi olsun ve beraber cilt bakımı yapmak isterdim.. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Hayatıma anlam katanımla yaparım zaten ben anlamam öyle şeylerden kendisi bu konularda pek mahir güzel oluşuda bunun ispatı zaten 🥰🥰 0 1 Yorumla Edameda06 1 yıl 🥰🥰 Yorumla
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 5b cevap paylaştı. Yok tek başına daha iyi 0 0 Yorumla
Princessax Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl İsterdim neden olmasın? 0 1 Yorumla Mertkeleş07 1 yıl Harika cilt bakım arkadaşı olurum Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. Olsn tabi 2 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 752 cevap paylaştı. istemem 0 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 544 cevap paylaştı. istemem canım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
İlerde kocamla yaparım belki evde kalmazsam evlenirsem 🥹
😂
Hahaha 😂 tabeee yani bu devirde evlenecek adam bulmak zor zaten birde benle evlenecek daha zor 😆 bir mucize bekliyorum olursa manifest✨
🤣 Olur niye olmasın, kısmett 🌸
Aynen kısmet 🩷🙏
🥰
Olabilir. Çünkü maskeyi düzenli yapmıyorum. Hem beni gazlar.
Tabiki birisi olsun ve beraber cilt bakımı yapmak isterdim..
Hayatıma anlam katanımla yaparım zaten ben anlamam öyle şeylerden kendisi bu konularda pek mahir güzel oluşuda bunun ispatı zaten 🥰🥰
🥰🥰
Yok tek başına daha iyi
Aslında güzel olurdu…
hayır istemem
İsterdim neden olmasın?
Harika cilt bakım arkadaşı olurum
Bana yapan biri olurda olur
Olsn tabi
İstemem
Uğraşmam
hayır istemem
istemem