Cilt Bakım Eşinizle birlikte cilt bakım maskesi yapmak ister miydiniz? MassiiveStrokee Takip Et Xper 7 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Çiftlerin gece uyumadan cilt bakım maskesi yapması saçma mı olur sizce? Eşinizle birlikte cilt bakım maskesi yapmak ister miydiniz? Cevapla Cilt Soruları Çift Soruları Bakım Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
иιℓαуу01 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl isterriiimm bence çok tatlis bişey oluyo sevdigin insanla maske yapmak😌 0 0 Yorumla
Maisie Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Eğlenceli olur tabi eşim olucak kişide isterse 😂 0 2 Yorumla MassiiveStrokee 1 yıl Sakal ve bıyık varsa zor oluyor yüzde sürülecek ufacık yer kalıyor geriye sakal bıyıkları kestirme ikna etmen gerekecek önce 😃 Yorumla Maisie 1 yıl Dediğim gibi karar onun ister kabul edip yapar cilt bakımını istemezse yapmaz 😂 Yorumla
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 yıl Cilt Bakım konusunda 5b cevap paylaştı. Evet isterdim 0 0 Yorumla
s Sᴄʜʀᴏᴅɪɴɢᴇʀɪɴ_ᴋᴇᴅɪsɪ Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl İsterdim de sevgilim ataerkil hüü 0 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Eğlenceli bir aktivite olacağı kesin, isterdim. 0 0 Yorumla
befoderler Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Yapılırrrrr 0 3 Yorumla MassiiveStrokee 1 yıl Yapılacaklar listesine eklendi her zaman değil tabi arada bir yapılsa yeter 😃 Yorumla befoderler 1 yıl E yani adam bıkar:D Yorumla MassiiveStrokee 1 yıl Aynen bıktırmamak lazım 😃 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
isterriiimm bence çok tatlis bişey oluyo sevdigin insanla maske yapmak😌
Eğlenceli olur tabi eşim olucak kişide isterse 😂
Sakal ve bıyık varsa zor oluyor yüzde sürülecek ufacık yer kalıyor geriye sakal bıyıkları kestirme ikna etmen gerekecek önce 😃
Dediğim gibi karar onun ister kabul edip yapar cilt bakımını istemezse yapmaz 😂
Evet isterdim
İsterdim de sevgilim ataerkil hüü
Olabilir tabii ki hoşuma giderdi
Eğlenceli bir aktivite olacağı kesin, isterdim.
Çok bakımlı erkek sevmem.
Hicbir seye hevesim kalmadı gercekten
Cocukca geliyor, yapmazdim
Kızların hayali
Yapılırrrrr
Yapılacaklar listesine eklendi her zaman değil tabi arada bir yapılsa yeter 😃
E yani adam bıkar:D
Aynen bıktırmamak lazım 😃
Güzel olur
Neden olmasın.😊
İsterim
İsterdim yapardım.