Cilt Bakım Sevgiliniz ile beraber cilt bakımı yapıp eğlenmek ister miydiniz? Oturundayiyin Takip Et FenomenGuru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sevgiliniz ile beraber cilt maskesi yapıp eğlenceli zamanlar geçirmek ister miydiniz? Sevgiliniz ile beraber cilt bakımı yapıp eğlenmek ister miydiniz? Cevapla Cilt Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Cilt Bakım konusunda 3,2b cevap paylaştı. En çok yapmak istediğim şey diyebilirim gadası. Bayağı eğlenceli geçeceğine eminim. 1 0 Yorumla
aimPediatrician Takip Et Master Yaş: 32 , eic 60% +1 yıl O günlerde belki yarın belki yarından da yakın gelecek. 2 0 Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Ben onu kız kardeşim ve ablamla yapıyorum. Genelde beni kobay olarak kullanıyorlar ama olsun. 0 0 Yorumla
birminikk Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Cilt bakımı ne ya?Karda altımıza poşet alıp kaymak varken Fsoqmdkqkskwhdhqka 3 1 Yorumla benfeyza +1 yıl 🤣🤣 Yorumla
_aeternitas_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 39% +1 yıl Sevgilisi ile maske yapmayan da ne bileyim 1 0 Yorumla
tamam-jülide-olsun Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Sevgilimle birlikte cilt bakımı yaparak eğlenemem. 0 0 Yorumla
M-B-B Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 95% +1 yıl Olur zaten kil maskesi yapan biriyim haftada bir. 0 0 Yorumla
aShameless Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl evet 1 3 Yorumla skazmsmss +1 yıl Müq aktivite katılıyorum nsbsb Yorumla aShameless +1 yıl Evet sksks Yorumla skazmsmss +1 yıl 8kvkhifu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
En çok yapmak istediğim şey diyebilirim gadası. Bayağı eğlenceli geçeceğine eminim.
O günlerde belki yarın belki yarından da yakın gelecek.
Ben onu kız kardeşim ve ablamla yapıyorum. Genelde beni kobay olarak kullanıyorlar ama olsun.
Cilt bakımı ne ya?
Karda altımıza poşet alıp kaymak varken
Fsoqmdkqkskwhdhqka
🤣🤣
Sevgilisi ile maske yapmayan da ne bileyim
Eveeet. Harika olur bence.🥳🥳
Bunlarda sadece filmlerde olmuyor mu?
Sevgilimle birlikte cilt bakımı yaparak eğlenemem.
Olur zaten kil maskesi yapan biriyim haftada bir.
Öyle boş eğlencelerle işim olmaz.
Evet güzel olurdu
Yapıoz da hiç eğlenceli olmuyo
Evet çok
evet
Müq aktivite katılıyorum nsbsb
Evet sksks
8kvkhifu
Hayır
Olsa 😔
Keşke yapabilsem
İstemem