Güzellik & Bakım Benimle cilt bakımı yapmak ister miydiniz? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor Benimle cilt bakımı yapmak isteyen?Vallah gelmiyo aklıma artık soru 😬🥹#Edamedaciltbakım#L’Occitane 🌺🏵️ Güncellemeler+1 yıl Güncellll Benimle cilt bakımı yapmak ister miydiniz? Cevapla Cilt Soruları Bakım Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl İstersem yaşanacak şey "ay dur şunu da süreliiim hehh efsane oldun tatlışım benim kuzucuk seni" 😂😂 2 3 Yorumla Aafro-dit +1 yıl Ahahshsh 😂 Yorumla Edameda06 +1 yıl Evet tabi ki öyle Olcak kuzucan 🤓☺️ Yorumla FiqHtShoT +1 yıl 😂😂😊 Yorumla
Menethil Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 88% +1 yıl Olur yapalım. Yıllar sonra yüzüm bi aydınlansın bişeye benzesin sjsjsj 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤣☺️ Yorumla
FigmudSreud Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl aaa salatalık maskesi mi yapacağız yoksa hayriye hanım 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Evet hıyar maskesi yapacağım sana 🤣 Yorumla
Alfia Takip Et Master Yaş: 106 , eic 100% +1 yıl İsterim ama senin ihtiyacın yok aşkom. Her türlü güzelsin... 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl 🥰🥰❣️❣️
AKaKesKinKa Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Önce benimkini yap. Ben üşenirim uğraşamam. Sonra sen kendininkini yaparken ben alırım çayımı çekirdeğimi izlerim seni 😂 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Evet isterdim 😅 1 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Yapalım 💅🌸☺️💝🤣❣️ Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Yapalımmm 🌷 Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤗🤗 Yorumla
Blossom01 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl İsterim seve seve🧚🏻♀️ 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl 🌺🌸 Yorumla
Tartini Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Evet çok isterdim bide saç boyamak isterdim. 1 2 Yorumla Tartini +1 yıl 😂😂😂 Aklına soru gelmeyince Eda'nın halleri Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤣 🤣 🤣 🤣 Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Erkeklere bakım yapıyormusunuz :) 1 11 Yorumla Edameda06 +1 yıl Evet Yorumla u KasiKesh +1 yıl Ne bakımlarınız var😊 Yorumla Edameda06 +1 yıl Her türlü cilt bakımı bizden sorulur.^EdaBeauty Güzellik merkezi^ giderken sağdan dönerken soldan 🌸 Yorumla u KasiKesh +1 yıl Cidden böyle bir yer var mı anlat bakalım ne yapacaksın senin ellerine bıraktım say Yorumla Edameda06 +1 yıl Yok öyle bir yer yani benim yok en azından 😀 ama yapabilirim cilt bakımı, profosyonel olmasa da. Yorumla u KasiKesh +1 yıl Bende googleden aradım valla çıktı bi yer Ankara 'dan Eda Beauty House diye:) dedim heralde doğru , elinden geliyorsa niye böyle bir yer açmıyorsun ;) Yorumla Edameda06 +1 yıl Ay cidden varmış :d Yorumla u KasiKesh +1 yıl Bende şaşırdım öyle deyince Yorumla Edameda06 +1 yıl Yani yaratıcı bir isim değil sonuçta herkesin aklına gelir 😂 Yorumla u KasiKesh +1 yıl Evet olabilir ama şaşırdım öyle deyince :) Yorumla Edameda06 +1 yıl :) Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Olur 1 1 Yorumla Hffdd +1 yıl Bnde yapm masraf bana ait Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
İstersem yaşanacak şey "ay dur şunu da süreliiim hehh efsane oldun tatlışım benim kuzucuk seni" 😂😂
Ahahshsh 😂
Evet tabi ki öyle Olcak kuzucan 🤓☺️
😂😂😊
Olur yapalım. Yıllar sonra yüzüm bi aydınlansın bişeye benzesin sjsjsj
🤣☺️
aaa salatalık maskesi mi yapacağız yoksa hayriye hanım
Evet hıyar maskesi yapacağım sana 🤣
İsterim ama senin ihtiyacın yok aşkom. Her türlü güzelsin...
🥰🥰❣️❣️
Önce benimkini yap. Ben üşenirim uğraşamam. Sonra sen kendininkini yaparken ben alırım çayımı çekirdeğimi izlerim seni 😂
Evet isterdim 😅
Yapalım 💅🌸☺️💝🤣❣️
Yapalımmm 🌷
🤗🤗
İsterim seve seve🧚🏻♀️
🌺🌸
Evet çok isterdim bide saç boyamak isterdim.
😂😂😂 Aklına soru gelmeyince Eda'nın halleri
🤣 🤣 🤣 🤣
Erkeklere bakım yapıyormusunuz :)
Evet
Ne bakımlarınız var😊
Her türlü cilt bakımı bizden sorulur.
^EdaBeauty Güzellik merkezi^ giderken sağdan dönerken soldan 🌸
Cidden böyle bir yer var mı anlat bakalım ne yapacaksın senin ellerine bıraktım say
Yok öyle bir yer yani benim yok en azından 😀 ama yapabilirim cilt bakımı, profosyonel olmasa da.
Bende googleden aradım valla çıktı bi yer Ankara 'dan Eda Beauty House diye:) dedim heralde doğru , elinden geliyorsa niye böyle bir yer açmıyorsun ;)
Ay cidden varmış :d
Bende şaşırdım öyle deyince
Yani yaratıcı bir isim değil sonuçta herkesin aklına gelir 😂
Evet olabilir ama şaşırdım öyle deyince :)
:)
isterdim
Olabilr
Olur :)
İsterdim keyifli
Hayır istemem 😂
İsterim
Olur
Bnde yapm masraf bana ait
Duş almak isterdim seninle
Evet hayalim bu.
İsterim