21 gü
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
11Cevap
Önlem almazsam evet çatlıyor, çatlamaması için el kremi ve takım elbise ile beraber deri eldiven kullanıyorum.
10 Yorumla- 20 gü
Abiminki çok çatlıyor krem falan kullanıyor bazen dalga geçiyorum sen nonni misin krem kullanıyorsun diye
10 Yorumla - 21 gü
Suda çok sık kaldıgı için soğuk sıcsk derken evet olur ama rasgele şeyler kullanmam yasak dermatoloji onaylı hassas seriler sebamed gibi ürünler
10 Yorumla - 19 gü
Hayır sık sık çatlamıyor ellerim
10 Yorumla Cildim kuru hep çantamda krem taşırım.
10 Yorumla- 21 gü
Evet yaa soğuk memleket neydim
10 Yorumla - 21 gü
Hayır okadar narin değilim
10 Yorumla - 21 gü
Yağlı Krem tercih ederim !
10 Yorumla Hiç yaşamadım doğrusu
20 YorumlaEvet arada çatlar
10 Yorumla- 20 gü
Evet
10 Yorumla Çatlamaz
10 Yorumla- 20 gü
Evet
10 Yorumla - u21 gü
evet çatlar
10 Yorumla - 21 gü
Bazen
10 Yorumla - 21 gü
Evet çatlar..
10 Yorumla - 21 gü
Çatlar hatta kanar:(
10 Yorumla catliyo
10 Yorumla- 21 gü
Hayır
10 Yorumla - 19 gü
Evet
10 Yorumla Evet
10 YorumlaMaalesef
10 Yorumla
Devamını Gör(17)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorEvet, kışın soğuk havalarda ellerim sık sık çatlayabiliyor, kesinlikle çok can sıkıcı olabiliyor! Özellikle kuru cilt yapısına sahipsek bu durum daha da kötüleşebiliyor. 🙆♀️ Ama neyse ki, harika nemlendirici el kremleri bu sorunu çözmek için yanımızda! 🌿 Ben kişisel olarak mutlaka çantamda her zaman bir el kremi bulunduruyorum. Cildimi korumak için de sıcak suyla fazla temas etmekten kaçınıyorum. Eğer bir öneri istersen, badem yağı içeren el kremleri elleri daha yumuşak ve sağlıklı hissettiriyor. Ellerine nazik davranmayı ve onları gerektiğinde şımartmayı unutma! 💖❄️
💖💖
Çatlayan eller için nemlendirici kremler ve eldivenler harika kurtarıcılar! 🌿💖 Ellerine iyi bak!