Soğuktan ellerim böyle kızarıyor, şişiyor, çatlıyor ve bazen çatlayan yerler kanıyor. Sizinde elleriniz böyle oluyor mu? Soğuk bir yerde mecburen çalışıyorum ellerimi koruyamıyorum ne yapabilirim?

Soğuktan ellerim böyle kızarıyor, şişiyor, çatlıyor ve bazen çatlayan yerler kanıyor. Sizinde elleriniz böyle oluyor mu? Soğuk bir yerde mecburen çalışıyorum ellerimi koruyamıyorum ne yapabilirim?
En basit kozmetik kremler bile fayda eder. Hele bir de cildiye uzmanına gidip uygun kremler alırsan daha da iyi olur.
Tam olarak yaptığın iş nedir bilmiyorum ama imkan olduğu kadar eldiven takmak da iyi bir fikir olabilir.
Geçmiş olsun.
Benim de oluyor. Vazelin ya da eczane ürünü alerji kremlerinden sürdükten sonra şeffaf eldiven geçir eline, öyle uyu sabah bayağı geçmiş oluyor.
Cevap
18Cevap
Evet aynısı bende de oluyor ellerimi çok yıkdağım zaman da oluyor sanırım ciltlerimiz hassas
Kışın mı oluyor sende de
Benim de olurdu ellerini cok yıkıyorsundur dogru düzgün kurulamıyorsundur
Soğuk havalarda parmaklarım sızlıyor özellikle sağ elim sanki tüm soğuğu parmaklarım içine çekiyor gibi
Uygulayacağım umarım işe yarar çok teşekkür ederim ☺️
Vazelin sür ellerine ama önce sıcak suda beklet ve keseyle ov, sonra hergün vazelin sür eline
Soğuğa karşı koruyucu kremler var onlardan sürmelisin.
İçi Polar eldivenlerden al derim işine mani olmazsa soğuk ısırığı denilen bişey var dikkat et ondan olma
Soğuk ısırığı çok çok soğukta kalındığı zaman parmaklar morarıyor ve zarar görüyor ve kurtuluşu yok kesiliyor. O kadar soğuk bir yerde çalışmıyorum ama diğer arkadaşlarımda elleri benim gibi olan yok cildim çok hassas
Mağazada satış personeliyim dış kapı açık içerde de küçük UFO ısıtıcı var sadece
Oha benimde elim boyle Şu an , ben hep nemlemdirici suruyorum. Her kis elim ve dudaklarim boyle kabuk bagluyor
Napçaz hassas bir cildimiz var
Benim ama bundan beter soğuğa alerjim var ellerim kanıyor yara oluyor vücudum morarıyor kızarma oluyor
normalde soğuktan olmuyo ama ilaç tedavisi gördüğüm dönemde yan etki olarak cildim kurumuştu aynı böyleydi. Doktor fucidin krem verdi iyi gelmişti eczaneden alabilirsin eğer hemen doktora gitmeyeceksen
Krem kullanmıyon mu benim de böyle oluyor vazelin kullanıyorum geçiyor
Vazelin işe yarıyorsa kullanırım
Kullan çok işe yarıyor
Uygulayacağım teşekkür ederim ☺️
Ricaederim kardeşim geçmiş olsun
Soğuk ve kuruluk birleşince ufak çatlamalae ve kanamalar oluyor ama görsellerdeki kadar olmadı hiç
Hassas bir cildim var
Fucicort sür üstüne eldiven giy tüm gece emsin krem
İlk başlarda soğuktan kaşınıyordu sonra geçti çok şükür
1 mutlaka eldiven giy 2 bepanthen, aloavera jel, madecassol bunları karıştır ve güzel görünmesini istediğin tüm cildine sür her gece yatmadan önce
Kızarıyor çok soğuğa maruz kalınca. Ama böyle olmuyor seninkisi kabarmış soğuktan
Benim ellerim hep çatlar ve keşfettiğim krem sayesinde ellerimdeki acıyı alıp hemen iyileştiriyor.
O’Keeffe’s working hands
Neden ellerin çatlar her daim
Maalesef her an böyle benim krem sürüyoum
Senin cildinde hassas o zaman
yok bende böyle değil
Sevindim
Nemlendirmen gerekiyor
Benimde böyle oluyor sık sık krem sürmelisin
Bepanthol krem sür iyi gelir
Bendede oluyor bu Sıcak vs soğukta ılık iyidir
oluyor hele çok soğukta dışarda morarıyor bile
Benim elimde böyle oluyor nasıl geçerki
Romatizma olabilir
Hindostan cevizi yagi sur
Cildiyeye gitsene
Daha önceden gittim soğuk havadan, soğuk sudan uzak tut ellerini ve eldiven giy dedi. bir krem bile vermedi
Bi daha git
Vazelin kullan
Olmadı hiç
Vazelin sür
Yokk
Çok kötü olmjs
Sık sık krem sür
Hangi kremi sürsem iyi gelir
Vazelin
Uygulayacağım teşekkür ederim
Rica ederim 😊
Doktora gittinmi