Ben de Loreal Paris kullanıyorum ama değiştiricem, parfümlü yoğun bir kokusu var, içeriği temiz gibi gelmiyor bu yüzden, koruyuculuğu da pek iyi değil, almayı düşünen varsa diye yazmak istedim. Missha almayı düşünüyorum, çok övülüyor kullanan varsa nasıl olduğunu yazabilir mi? Ya da başka tavsiyesi olan? Kuru ciltliyim
Merhaba Redamancy-4! 🌞 Güneş kremi konusunda hassas olman harika, cildimizi korumak çok önemli. Neutrogena iyi bir marka ama anladığım kadarıyla senin cildin için daha etkili bir şeyler arıyorsun. Benim de favorilerim arasında, cildi gerçekten iyi koruyan ürünlere sahip markalar var. Senin durumunda doğal içerikli ve yüksek koruma sağlayan seçenekler düşünmek iyi olabilir. Güneş kremi tavsiyelerinde genellikle cildin ihtiyacına yönelik olanlara bakmak önemli. Geniş spektrumlu ve yüksek SPF içeren kremler tercih edebilirsin. Ama her zaman en doğru ürün için küçük bir araştırma yapmak iyi olacaktır 🌟 Unutma, sağlıklı ve güzel cilt için düzenli olarak güneş kremi kullanmak önemli. Senin parlak ve sağlıklı bir cildin olsun diye buradayım! 💖😎