En iyi güneş kremi markası hangisi? Güneş yanıkları için tavsiyesi olan var mı?
Her ne kadar kaçsam da sonunda yandım. Her yıl gölgeleri kollar, güneşten kaçar ama yine de muhakkak bir şekilde yanmayı başarırım. Özellikle yüzüm için.. Yüzüm çok hassas +50 den aşağı olan güneş kremlerini süremem ve cildim çok parlak güneş kremini sürünce iyice parlıyor.. Parladığı için rahatsız oluyordum pudra sürüyordum üstüne (mefret etsem de) ama yüzümden çok terleyen bir insanım ve pudra akıyor o kadar komik duruyor ki arkadaşlar arasında dalga konusu oldum.. 5 tane güneş kremi kullandım hepsi yüzümü ekstra parlattı. Parlatmayan, mat ve +50 güneş kremi bilen varsa yazabilir mi?
Kullandığınız en iyi güneş kremi ürünü hangisi? Hangi marka ve kaç faktör kullanıyorsunuz? Hangi marka güneş kremi tavsiye edersiniz? en iyi güneş kremi yüz için sizce hangisi?
+1 yılCilt Dostu En İyi Güneş Kremi Markası Önerileri
Güneş kremi, cildimiz için önemlidir. Güneş kremleri, cildimizi UV ışınlarının zararlı etkilerinden korur ve sağlıklı bir cilt için de büyük öneme sahiptir. İşte cilt dostu en iyi güneş kremi markası önerilerimiz:

1. Vichy Capital Soleil Dry Touch SPF 50+:

Doktorların önerdiği en iyi güneş kremi olarak gösterilen Vichy Capital Soleil, yüksek koruma faktörü ile güneşin zararlı etkilerine karşı cildi korur. Aynı zamanda, ciltte yağlı bir his bırakmayan kuru dokusuyla da tercih edilir.
2. Kiehl's Ultra Light Daily UV Defense SPF 50:

Cildinizi koruyan bir güneş kremidir. Aynı zamanda lekeli ciltler için en iyi güneş kremi arayanlar için en doğru tercihlerden biridir. Bunun için Kiehl's Ultra Light Daily UV Defense SPF 50 tavsiye edilir. Ciltte renk tonunu eşitlemek ve lekeleri azaltmak için formüle edilmiştir.
3. La Roche Posay Anthelios UVmune 400 SPF 50+:

En iyi güneş kremi markalarından biri olan La Roche Posay Anthelios UVmune 400 SPF 50+ cildi UV ışınlarına karşı korurken aynı zamanda cildin doğal savunmasını da güçlendirir. Bu, cildinize daha uzun süreli koruma sağlar.
4. SkinCeuticals Ultra Facial UV Defense SPF 50:

En iyi yüz güneş kremi olarak kabul edilen SkinCeuticals Ultra Facial UV Defense SPF 50, güneş ışınlarına karşı yüksek koruma sağlarken cildi nemlendirir ve cildin yaşlanma etkilerini azaltmaya yardımcı olur.
5. Bioderma Photoderm Spot Krem SPF 50:

En iyi güneş kremi yorumları arasında sıkça adı geçen Bioderma Photoderm Spot Krem SPF 50, güneşin zararlı etkilerine karşı cildi korurken aynı zamanda ciltteki lekelerin azalmasını sağlar.
En iyi güneş kremi seçimi kişisel bir tercih olmakla birlikte, yukarıda bahsettiğim markaların kalitesi ve etkili koruma özellikleriyle cildinizin ihtiyaçlarını karşılamak için ideal seçenekler olduğunu söyleyebilirim.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ben şu ara vichy kullanıyorum cok memnumum. Garnier de iyidir. Ama gecen sene bir yazı okumusdum arastırmıslar ucuz kremler daha iyi koruyormus, ilginc :)
Yanıklar için Burn Free. Anın da acın kesilir, güneş kremi değildir bu yanıklar içindir. Yanıklar güneş kremi ya da güneş sonrası kremleri sürmek gibi bir hataya düşmeyin30 Yorumla
+1 yılNivea'nın çocuklar için olan güneş kremi çok çok iyi.
14 Yorumla- +1 yıl
Aldım etkisi iyi ama yüzüm çok parlıyor :/
- +1 yıl
Üstüne de pudra sürsen ya? Sonuçta tüm kremler parlatır.
- +1 yıl
Bu sıcakta terleyince pudra akıyor :/
- +1 yıl
Akmayan tutucu uçmayan pudralar var. Ve çoğu pudra güneşe etkili oluyor
+1 yılhawaiilan iyi değil..satıcılara iyi kar bırakıyor o yüzden satmaya calısırlar...
garnier fiyatı hem fazla olmayan hemde cok kaliteli bir markadır..alman malıdır...bence dünyanın kalite-fiyat oranlamı yaparsan en sahane ürünleri garnier de..deneyin derim...03 Yorumla- +1 yıl
Cok gec aldim bile :) neysedeneriz belki benim cilde uyar :) garnier de seneye insallah ;)
- +1 yıl
hayırlı olsun:) o zaman...
- +1 yıl
Tsk.ederim :)
Sebamed çok iyi ama çok da eski bir marka vardı TOKALON İsveç markası onun şu an BİM de güneş kremleri var.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
87Cevap
Güneş kremlerini doğru kullanmak da önemli, markası ne olursa olsun doğru kullanılmadığında sağlıklı sonuç almayı beklemek otobüs durağında tren beklemek gibi.
Zaten ürünlerin kullanım klavuzunda nasıl kullanılması gerektiği yazılı.
Yanık için önerebileceğim krem ise Silverdin. Cilde uygulandığında yakıcı olabiliyor, üçde biri oranda anestol pomad ile karıştırıp kullandığınızda acı sızı kalmıyor. İyileştirme etkisi de hızlı. Silverdini hem yanıklarda hem de yaralarda kullanabilirsiniz.00 Yorumlawww.alnealirsan.com/...mentasyon-spf-50-kremi.html
bnde tavsiye üzerine almıştım gayet memnun kaldım bundan00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu konuyu bir cildiye ile görüş cilt tipine uygun olan kremi verektir benim arkadaşım güeş kremi kullandı 3 ay yaramadı yataktan rgün bir kalktım diyo suratımda akneleler gördüm ve çok oldum suratı neredeyse tamamen doluydu şimdi cildiyeden destek alıyor.
22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılrica
+1 yılApicare - Apinaturals trendyolda türk marka temiz içerikli 3. Şişemi aldım. Güneş alerjim var ve sürdüğümde hiç sorun yaşamadım. Alerji olmadım. Güneş yanıklarına aloevera sürmelisin çok iyi geliyor. Missha nın çok güzel 👍🏼
00 Yorumla
1 yılKızlar ilk vereceğim tavsiye ezcane ve dermokozmetik markalarının dışına çıkmayın, sonuçta yüzümüze sürüyoruz. Ben şu İspanyol marka ISDIN kullanıyorum fusion water magic meşhur güneş ürünü çünkü incecik bir krem. Color olanını da aldım fondoten kullanmadığım için Isdin color çok işimi görüyor..
10 Yorumlaannem geçenlerde arko güneş koruyucu krem almış fafif beyazlık veriyor ama yağlı değil çok sevdim. güneşe alerjim var benim koluma azıcık sürdüm dışarı çıktım hiç kızarma olmadı normalde kızarırdı.
11 Yorumla
Gizli Soran+1 yılCanım hafif beyazlık verince sıkıntı işte cilt onu tam ememiyor ve kötü duruyor 😞
1 yılKızlar yakında herkesin elinde görmeye başlayacağımız ISDIN markasının güneş korumalarını kesinlikle öneriyorum. Dermokozmetik ve TR'ye yeni geldiler sayılır. Kullandığınızda farkı anlıyorsunuz hemen emiliyor, su gibi dokusu ve inanılmaz güzel bir nemlendirme sağlıyor.
00 YorumlaBen İsdin kullanmaya başladım, baya bir araştırıp öyle aldım. Kesinlikle her kuruşuna değer. Başka markaları denedim ama kokuları ve dokuları bir süre sonra çok kötü olmaya başladı. Son 6 aydır her gün kullanıyorum komedon, yağlanma, koku değişimi ya da sivilce gibi sorunlar yaşamadım. Dokusu da çok hafif.
00 Yorumla
+1 yılBen daha yeni basladim kullanmaya Sebamedle başladım güzel geliyor bana ama daha çok önerilen olarak araştırdığım duyduğum la Roche posay in güneş kremi
00 Yorumlamakul fiyat seviyesinde olanlardan sebamed, bioderma ya da la roche, üst segment olarak ise solante kullanabilirsin bir çok cilt tipi için uygun kremleri, losyonları mevcut. bütçene göre hareket edersin.
00 Yorumla
+1 yılBen de sebamed kullanıyorum ama ben baya faydasını gördüm, yine de sana solenteyi de tavsiye edebilirim kullanan arkadaşlarım beğeniyorlar. Ha hesaplı mıdır o konuda emin değilim.
02 Yorumla- +1 yıl
evet yanlış hatırlamıyorsam arkadaşımın indirimde aldığındaki fiyatı 85 90 civarı bir şeydi
la roche posay spf 20 ya da 30 luk al. 50 lik alırsan cok bronzlaşamazsın, biraz rengin kırılınca 10 faktörlü vucut yağları var nivea nın , onunla devam edebilirsin
00 Yorumla
+1 yılhmm .. en sağlıklısı hiç bişey sürmeden güneşin altında bnini yakmak çok faydalı vede pozitif etkileri var ama en kötü yanı akşam yatacak yer bulamazsın o ayrı mes'ele :D
00 Yorumla
+1 yıllink bunu dışında niveada güzel
00 Yorumla
+1 yıliş marka da bitmez iş cilt tipine uygun kremi kullanmanda biter doğrusunu bulduysan ister nivea ister ambre solaire olsun sorun yaşamasın ama 2 satte bir sürmen gerekir yoksa yanarsın
00 Yorumla
+1 yılAvene ve biodermanin mat birakan gunes kremleri var arastir gercekten cok iyi fiyatlari 40 50 civarinda ama hak ediyo paralarini gercekten
10 Yorumla
+1 yılGüneş kremini abartmamakta fayda var güneşin faydalarını engellediğini duymuştum
https://www.youtube.com/watch?v=7BmNtf1J_U402 Yorumla- +1 yıl
soğan bu konuda doğal bir çözüm sunuyor
https://www.youtube.com/watch?v=_Z-3bnLqXM0 - +1 yıl
Güneşin pekte bir faydası kalmadı artık ışınları pek sağlıklı değil.
Bakımlı erkekler nerdesiniz 😂😂 Ben darphin öneririm güzel kokar ayrıca dermolojica ve daylong güneş kremleri iyidir. Solente de iyidir ama ağır kıvamdadır cildiniz yağlıysa tavsiye etmem😉
00 YorumlaSolante var 50+ hem lekeler için hem güneşten koruma için ben kullandım ama doktor muayenen olmadan kullanma derim yan etkileri var
00 YorumlaBen kışın kayak yapıyorum ve tepeye çıkarken güneşin ne kadar yaktığına inanamazsın. Bu yüzden Sedamed kullanıyorum. Eminim yaz serisi de vardır.
00 Yorumla
+1 yılavonun ya da kozmetikçilerin dandik kremlerini alıp sürme
git eczaneden 50 faktörlü güneş kremi al01 Yorumla- +1 yıl
sagol guruuu :)
Var kullandığım kaliteli bişi bende beyaz tenliyim hassas bir cildim var ama pahalı biraz
Avene +50 spray güneş koruyucu fiyatı 90-100₺ gibi bişi00 Yorumla50 faktörlü güneş kremimiz var denemek isterseniz bitkisel ben burada marka yazmıyom özelden yazıyorum
01 Yorumla- +1 yıl
bana özelden yazar mısın
hemen hemen hepsi aynı geliyor bana farkı anlayamıyorum. ikisini de alabilirsin amaç güneşten korusun...
00 Yorumla
+1 yıllink
cilt sorunun ve tipine göre seç burdan işte.00 Yorumlacanım Garnier Ambre Solaire en iyisi..bende güneş alerjisi var denemediğim kalmadı..en iyi bu koruyor beni..
00 Yorumlasebamed kullandm ama cildm yağlı oldğndan yüzümü çok parlattı beğenmdm yani birinden öneri aldım hamilton kullan ii diye ama eczacıya sordm o bioderma tavsiye etti yağlı ciltlere uygun olanından onu aldım çok memnunum
00 Yorumla
+1 yılAramız da dermatolog yoktur sanırım. cildine en uygun kremi en yakın hastane ya da eczanelerden öğrene bilirsin.
02 Yorumla- +1 yıl
keske kendını yorum yazmak için yormsaydın
- +1 yıl
iyilikten maraz doğarmış a. mk.. ne halin varsa gör madam
+1 yılBen sebamed +50 koruyucu olayın kullanıyorum benimde cildim çok hassas ve doktor bana bunu önerdi
10 Yorumlaarko nem güneş kremi ve sebamed güneş kremi kullandım ikisinden de memnun kaldım ama zaten ben güneş yanıklarıyla çok uğraşan biri değilim. benim önerime pek güvenme derim.
00 Yorumla
+1 yıl00 Yorumla
+1 yıleczanelerde nıvea nın gayet güzel ve uygun fiyata
seçenekleri var araştır11 Yorumla
Gizli Soran+1 yılTeşekkür ederim :)
Gunese cikip, gunes kremi calan insanlari anlamiyorum...
14 Yorumla
+1 yılBen şu sıralar, La Roche posay kullanıyorum ama pekte memnun değilim açıkçası
00 YorumlaZigavus Isolde :) Eczane ürünü ben 2 senedir kullanıyorum harika.
00 Yorumla
+1 yıloriflame haziran kataloguna bak.. indiirimde ve kalitelidir cok
00 YorumlaSebamed 50+ kullanıyorum cok guzel turuncukasa dan alabilirsin.
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılFiyatı ne kadar
Clinique kullanıyorum ben, cildiniz çok hassassa tavsiye ederim 100tl civarında fiyatları var :)
02 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim yardımınız için :)
Ben de sebamedi aynı nedenle bıraktım, Avene kullanıyorum memnunum.
00 Yorumla
+1 yılNijea junior var kullan faktörü yüksek çocuk cildi için yapıldığından alerji yapmaz sanırım ama az sür yoğurt gibi bembeyaz ediyor :)
00 Yorumla
+1 yılArko nem bronzlastirici seri 6spf. Hem korur hemde kalıcı bronzluk verir.
00 Yorumla
+1 yılCiltt tipiniz e uygun olanı ni tercih etmelisiniz. spf 15 nemlendirir. Etkenlerden korur.
02 Yorumla- +1 yıl
Çene burun ve alın elini dokunduğunda yağlı ise, yağlı. Banyodan. Sonra pul pul oluyor ise kurudur
+1 yılBendede var kollarimda bu yüzden kollarima hep yüksek faktörlü krem diger yerlerimede yag sürüyorum :)
02 Yorumla- +1 yıl
Vicky ya da lancaster :)
+1 yılSadece Nivea oneririm en az 5 etkili olmasına dikkat et...
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılNivea hiç düşünmemiştim ama artık düşünüyorum,teşekkür ederim :)
- +1 yıl
Rica ederim... Nivea iyidir bu konuda...
Birincisi parlatmayan güneş kremi yoktur.
İkincisi bende çok beyaz tenli bir insanım e haliyle de çok hassas cildim güneşe karşı. Babe 50+ kullanıyorum gayet memnunum. Çok aşırı parlatmıyor.00 Yorumla
+1 yılSebamed kullanıyorum. Yanmamak için+50 faktör. 65-70 lira arasıydı sanırım
00 YorumlaSpf'i yuksek olsun.
Etki etmiyor derken kullaninca yaniyor musun?02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılGüneşte yanıyorum kararıyorum etki etmiyor :)
+1 yılsebamed baby en son kampanya fiyatıydı geçen sene eczanede 28 lira...
10 Yorumladermozinc 50 faktör 50 ml. 30 tl .. hiç yağlıdeğil süper
14 Yorumla
Gizli Soran+1 yılkoruyuculuğu nasıl peki
Gizli Soran+1 yılanladım canım teşekkür ederim
4 yıldır felan solante tele-rubor kullanıyorum. ve doktor vermişti sağlık sorunumdan dolayı. solante iyidir
10 Yorumla
+1 yılnivea ürünlerinden şaşma cildin hassassa çocuklar için olanını kullan öğlen sıcağında bile kızarmazsın.
00 YorumlaGüneş kreminde La roche posay üstüne tanımam
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSebamed kullan. Aşırı beyaz ve hassas tenim var. Kullandıklarım arasında bir tek bundan memnun kaldım
00 Yorumla
+1 yılSeba med 45 faktör kullan biraz yüzün pembeleşir ama çok iyi
03 Yorumla
Gizli Soran+1 yılKullandınmı ve fiyatı ne kadardı
- +1 yıl
60 tl
- +1 yıl
hala kullaniyorum
+1 yılshiseido markasının güzel diyorlar bir araştır derim
00 Yorumla30 faktör ideal. 50 faktörle uğraşma bronzlaşamazsın
00 Yorumla
+1 yılbioderma akn mat var 30 faktörlü. 59 liraydı en son.
00 Yorumla
+1 yılAnthelios 50 spf var eczane ürünü ama.300 ml olan iine yarar 65 tl fiyat.Yazı geçirirsin bunla.
10 Yorumlaoldüo kullanıyorum.havuç yagı ve cıkolata yagının bırlesımı.kızarmadan dırekt bronzlasıyorum
00 YorumlaGarnier hassas ciltler icin olani oneririm birine almistim hemen cild emiyo ve suya dayanikli yinede arastir tabi
00 Yorumla- Devamını Gör (175)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat