Merhabalar, güneş kremi almak istiyorum ama güneş kremi markaları arasından hangisini seçmeliyim, karar veremedim. Doktorların önerdiği en iyi güneş kremi hangisi bilen varsa yardımcı olabilir mi? Siz hangi markanın güneş kreminden memnunsunuz?

Merhabalar, güneş kremi almak istiyorum ama güneş kremi markaları arasından hangisini seçmeliyim, karar veremedim. Doktorların önerdiği en iyi güneş kremi hangisi bilen varsa yardımcı olabilir mi? Siz hangi markanın güneş kreminden memnunsunuz?

Birbirinden kaliteli güneş kremleri var ben iki tanesini çöl sık duydum biri Bioderma diğeri de Sebamed. Bu marka güneş kremleri oldukça rağbet görüyor eczanelerde satılıyor diye biliyorum alacak olursanız eczaneden alın. Online alışveriş sitelerinde de var diye duydum ama en garanti yolun eczaneden almak olduğunu düşünüyorum daha sağlıklı daha garanti olur. İnternetten alsanız belki değişiği gelir cildinize olumsuz etkileri okur eczanenize gidip sorun bu markalardan vardır birini tercih eder kullanırsınız.
Cevap
1Cevap
Canım sunsational güneş kremini öneriyorum. Tam bir aile ürünü. Çocuklar için de güvenerek kullanıyorum. Piyasada popüler olan markaların dışına çıkmak gerçekten hayatta insanı daha doğru tercihe yönlendiriyor. Benim için sunsational harika bir tercih oldu. Hassasiyeti olan ciltlerde Sunsational nemlendirir, fotoyaşlanmayı önler..
-
Bioderma kullanıyorum ben gayet memnunum. Eczane ürünü kullanmalısın daha doğal ve sağlıklı oluyorlar
Sebamed bu konuda iyi
La Roche Posay
La roche posay bide besttem
leroşpose alın arkadaşlar en iyisi budur.
Sebamed
avon
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?