- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 5,1b cevap paylaştı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
1Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Siyah noktaları gideren sabun hangisi?
Siyah noktalar genellikle ciltteki gözeneklerin tıkanması sonucu oluşur ve birçok farklı faktörden kaynaklanabilir. Siyah noktaları gideren sabunlar genellikle salisilik asit, glikolik asit veya benzeri içeriklere sahip olabilir. Ancak, her cilt tipi farklıdır ve herkesin cildi aynı şekilde tepki vermez.
Cilt bakım ürünleri seçerken, cilt tipinize uygun olanları tercih etmek önemlidir. Ayrıca, önce ürünleri küçük bir bölgede test etmek ve olası reaksiyonları gözlemlemek de önemlidir. Cilt sorunlarınızı çözmek için bir dermatologla konuşmak da en iyisi olabilir.. yani tavsiyem sabun adı değil cildiyeye gitmeni öneririm
Siyah noktaları geçirmek için istersen lavanta sabunu kullanabilirsin. Bu sabun siyah noktalar için oldukça etkili bir sabun tavsiye ederim. Ya da istersen okaliptus sabununu kullanabilirsin. Aynı şekilde bu sabunda yüzündeki siyah noktaları temizler ve hızlı bir şekilde geçirir. Aktardan bulabilirsin bu sabunu. Ya da the püre siyah nokta ve sivilce sabununu kullanabilirsin. 🌸
Cevap
1Cevap
sabunlar yüz için faydalı değildir.. C vitamini güneş kremi ve arbutin cilt serumu, tonik kullan
Neden sabunlar faydalı değil?
Nasıl yani?
Hacı şakir bana çok iyi geldi serumlar vs kimsaaal inanma bende siyah nokta vs kalmadı
Eyüp Sabri Tuncer

En İyi Cevaplar