Nasıl çok güzel bir cilt haline getirebilirim lütfen yardim edin yaa
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yıloncelikle kendine uygun bi cilt bakimi rutini olusturmalisin. varsa onunla devam et yoksa soyle basla
-cildine uygun temizleme jeli al , uygun fiyatli pek kalmadi maalesef ama yine de en uygun fiyatli ve etkili olan celenes markasının mavisi kesinlikle çok iyi, diğerleri cogu kiside ters tepmis, eger durumun varsa cerave markasinin temizleycisini oneririm
-cildini guzelce temizledikten sonra peceteyle kurut havlu sivilce yapar
-saglik ocağından yazdirip "cleocin t" adlı ilacı al (saglik ocagindan yazdirinca fiyati dusuyor)
-temizlenmis cildine geceleri ilaci sıkıntılı bölgeye sür.3-4 kullanimdan sonra tipasini cikarip kulak temizleme cubuguyla veya yüz temizleme pediyle uygula mikrop birikiyor o tipada çünkü
-geceleri cleocin t gunduzleri de nemlendir çünkü cildi kurutuyor ve o ilaçla kesinlikle güneşe cikilmamasi lazım yoksa leke yapar
-ve kesinlikle stres en buyuk kaynağı sivilcelerin ve uyku duzenine de dikkat et
°cleocin t sivilceden gorunmeyen suratimj gerçekten mukemmel hale getirdi 2-3 ayda duzenli kullaninca kesinlikle harika sonuca variyorsun duzenli kullan ve alınca 4-5-6 tane al çünkü çabuk bitiyor. umarım işine yarar ben bunları yaparak mahvolmus cildimi kurtardimm10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSana tavsiyem saçma sapan ürünlere para harcama evde her şey için doğal yöntemler var. Yüz yıllardır kadınlar hep doğa ile güzellik sağladı bende aynı şekilde yıllar önce bıraktım bakım ürünlerine para harcamayı doğal şeyler yapıyorum. Hatta notlarımı yazayım buraya.
tonik
1-limon, bal, elma sirke, salata suyu, papatya suyu.
peeling
1- şeker, kahve, zeytinyağı, bal, yoğurt.
nemlendirici
1-salatalik suyu.
2-bal üstüne salatalık.
maske
1- kahve, zeytinyağı, süt, limon, yoğurt, kakao, papatya suyu 15 dakika beklet.
2- 3 tk süt, 2 tk tarçın 15 dakika beklet.
3- kuru maya, süt, yoğurt, bal 15 dakika beklet.
4- yarım çay bardağı soğuk su 1 yemek kaşığı pirinç beklet. Rondodan geçir kaynat biraz Aloe Vera koy.
5- maya, pirinç suyu karıştır beklet.
çatlak
1- limon , bal, zeytinyağı, şeker, kahve, tarçın
2- At kılı fırçası
3- Aloe Vera jeli
4- soğuk duş
5- yumurta akı
kirpik
1- vazelin, Aloe Vera, zeytinyağı, yeşil çay, papatya suyu, süt.
2- çay, kahve.
3- buz.
saç maskesi
1- 1 bardak su, tepeleme 1 yemek kaşığı nişastayı kaynat, 1 tatlı kaşığı zeytinyağı, 2 tatlı kaşığı Aloe Vera karıştır yarım saat beklet. ,
2- yarım bardak sirke bı o kadarda su. Sprey ile saça sıkıp 1 saat beklet duş al.
3- 1 yumurta, yarım çay kaşık bardağı zeytinyağı, 1 kaşık bal, 1 kaşık mayonez, 1 kaşık tahin, limon suyu, yoğurt. 1 saat beklet, ılık su ile yıka, su değmeden şampuanla.
Siyah nokta
1- 1 çay kaşığı jelatin, 1 çay kaşığı türk kahvesi 3 çay kaşığı sıcak süt.
tırnak beyazlatma
1- diş macunu, limon, zeytinyağı.
2- limon, karbonat.
tırnak yatağı uzatma
1- limon suyu, zeytinyağı, sirke.
2- tırnak etini her gün geriye çek.
3- nemlendir.
4- parmak bitim noktasında kes.
5- deri ile tırnak arasını temiz tut (sert şeyler ile değil sabun gibi şeyler ile temiz tut)
6- aklına geldikçe tırnağını ete bastır.
diş beyazlatma
1- limon, sirke.
beyazlatma
1- 1 tatlı kaşığı karbonat, 1 tatlı kaşığı süt. limonu batırıp uygula.
2- limona şeker bandırıp uygula.
saç dökülmesi
1- elma sirkesi, zeytinyağı, tahin, pirinç suyu, Aloe Vera, karanfil. 1 haftada 2 kere saç diplerine masaj yaparak uygula ve beklet. temiz ve biraz nemli saça uygula.
2- soğuk su.
3- saçını ör.
gözenek sıkılaştırma
1- sıcak su buharı ile gözenekleri aç buz ile sıkılaştır.42 Yorumla- +1 yıl
bi bot gorusu için yapmadıgın kalmadı😂
- +1 yıl
Sadece notlarımdan kopya yapıştır yaptım ihtiyacı olan kullansın tüm sülalemede vermiştim.
Gizli Üye(25-29)+1 yılDermatoloğa giderek. Cildin de doktoru var, evet. Cilt bakımı ile desteklemek gerekirse de doktor yönlendirir. Kullanmanız gereken dermomozmetik ürünler ile ilgili de gerekli bilgiyi yine doktor verir. D o k t o r :) 10 sene bunun okulunu okuyan bilim insanı :)
Doktora gitmeden fenomenlerin reklamını yaptığı ürünlerden kendinize rutin oluşturmaya çalışmak çok saçma. İş birliği yaptıkları her şeyin karşılığını alıyorlar, denediklerini bile bilmeden tanıtılan her üründen etkilenmeniz cildinizi daha da kötü yapar.
Yani bence en fazla yüzünüzü işte hızlı yıkamayın, güzelce 2 dk ovalayarak temizleyin gibi taktikler alın insanlardan, ürün ya da ilaç önerisi değil.00 Yorumla
+1 yılSadece bitkisel beslen.. Yağsız ve çok az tuzlu.. Keten tohumu chia tohumu ve yulaf ezmesini hergün öğünlerinde bulundur.. Bol bol brokoli maydanoz karnıbahar roka yeşil soğan sarımsak tüket.. Baklagilleri her öğün ye özellikle mercimek.. Günde 2 litre su iç.. Asla ama asla hayvansal gıdalar yeme.. Et süt yumurta yoğurt peynir tereyağı hepsini sil hayatından.. Ceviz badem fındık kaju fıstık çiğ olarak her gün bir avuç tüket.. Şekerlemeler dondurmalar cipsler kolalar gazlı içecekler çikolatalar kekler börekler çörekler tamamen hayatından çıkar ve kendini zamana bırak.. 1 yıl içerisinde değişimi göreceksin..
Birde orada burada yazan cilt kürlerine asla aldanma.. Çünkü cildi dışarıdan değil içeriden beslersin
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
61
Cevap
39Cevap
- Cilt Bakım konusunda 4,9b cevap paylaştı.
u 1 yılMoralini bozma bence cilt bakımını düzenli olarak yaparsan cildini en kısa zamanda eski sağlığına kavuşturursun.
00 Yorumla beslenme çok etkili kendimde gördüğüm kadarıyla. Yağlı şeylerden uzak durmak gerek. Bol bol su içmek iyi geliyor cilde. Bir de ben ne zaman cilt bakımı yapsam cildimde sivilce yapıyor :// Genelde de gördüğün gibi cilt bakımları yapan kızlarda yüzünü sabunla yıkayan erkeklere göre daha çok bozulma oluyor dımdkx Çok fazla cilt bakımı olayını abartmamakta fayda var bence. Stres de çok etkili bu arada. Olabildiğince stresten uzak dur. Ya da meditasyon, yoga vs yaparak ruhuna iyi gelecek şeyler yap. Ve iyi uyku çok çok önemli. her şey bir bütün, sen kendine iyi davranırsan, cildin sana karşılığını verecektir 🌸
10 YorumlaÖnceliklee bool bool su içmelisin. Sonra sivilcelerin varsa cildiyeye gidip uygun bir ilaç alıp onların üstesinden gelmen gerekiyor. İçeriği temiz yüz temizleme köpüğüyle yüzünü her zaman yıkayıp sonrasında nemlendir. Bir de yağlı saçla uyuma, yastık kılıfını da sık sık değiştir bunlar da sivilceyi tetikleyen şeyler.
İçeriği %100 doğal ve uygun fiyatlı yüz temizleme Köpüğü olarak otacının gül Kürü temizleme köpüğünü önerebilirim sivilce falan da yapmıyor. Ayrıca yüzünde aktif sivilce varsa yağ bazlı nemlendiricilerden uzak dur. Su bazlı nemlendirici kullan. Son olarak moralini bozma, zamanla düzelecektir <300 Yorumla
+1 yılNeden kadınlarda bu durum var acaba mesela ben neredeyse hiç bakım yapmam cildime hiç bir bakım yağ veya kremi kullanmam ama cildim pürüzsüzdür tertemiz mis gibi djdjsjs çok garip sadece yıkanıyorum o kadar ama kiz kardesim neler neler kullanıyor cildinde kızarmalar yekeler noktalar garip garip her gün yeni bir cilt sorunuyla karşılaşıyor.
00 Yorumlasaçının yağlı olmamasınada dikkat etmelisin saçtan doğal olarak cildede inebiliyor ve bu sayede ciltde yağlanıyor yani bu işi sadece cildine bakım yaparak çözmeye yönelme. Sen ilk cilt bakım yerlerine git orada sana önerirler buradakilerin önerisiyle bir şey alma
00 YorumlaYüzünü saf sabunla yıkamanı tavsiye ederim... ardından hafifce kurula ve ellerinle gül suyunu yüzüne ovala... temiz hava al, bol su iç vee yağlı yiyeceklerden uzak dur. Spor yap... ve hayata pozitif bak, ince düşünme🥰😇
00 Yorumla
+1 yılCilt uzmanıyım ben, öncellikle bir doktora gidip ciğerlerinin temiz olup olmadığına baktır , ardından cilt tipi analizi yaptır ve sana dokunan yiyecekleri tespit et ardından yine cildine uygun ürünleri bul ve düzenli kullanımına özen göster... Makyajdan mümkün olduğunca uzak dur... Yastık kılıfınını düzenli değiştir, bol su iç, şekerden uzak dur, sivilceleri asla sıkma...
01 Yorumla- +1 yıl
Doğru tespit.. Yağlı hayvansal beslenen ya da zararlı karbonhidratlarla karaciğeri yorduğunda da cilt perişan oluyor. Ne kadar bitkisel beslenir ve yeterince su tüketilirse o kadar cilde yansıyor
+1
+1 yılben çok çektim bu durumdan tek tavsiyem milletin uydurduğu şeyleri sürme yüzüne limon sarımsak pirinç unu yoğurt vs gibi şeyleri öneriyorlar insan çaresizlikten deniyor. piyasada çok iyi temizleyiciler var pahalı da olsa alıp "düzenli" bir şekilde kullan. tam anlamıyla geçmesede eskisinden iyi olacağına eminim.
yağlı ve tatlı ve aşırı baharatlı şeylerde kötü yapıyor oldukça az kullanmayı dene. güneş kremi kullan diyicem ama doğrusunu bulmak çok zor daha çok yağlandırıp sivilce yapabilir. bir de eğer güneş kremi kullanıyorsan kesinlikle yıkamadan yatma.01 Yorumla- +1 yıl
Bulgar kremi diye geçen kaçan mavi kutulu bir krem var belki biliyorsundur. çok yoğun yağlı bir yapısı var geceleri sadece sivilcelerin üzerine sürüp peçetenin tek katıyla üstünü kapat yastığa bulaşıp yüzünden çıkmasın. gayet etkili bir krem ciddi anlamda sivilceleri söndürüyor
+1 yılBenim cildim ful sivilceydi ilk sebebi stres bu yüzden stres olmicaksin bide yağlı şekerli şeyler yemiceksin iki ben yosunluk kil maskesi aldım aktardan on numara maske duştan sonra suruyodum yarım saat bekletiyorum sonra yıkıyorum bide sana bir krem soliyim hametan diye krem lekem vardı on numara krem yeminle sür sabaha kadar dursun hafta iki kez yapabilirsin bide bir doktor tavsiye vermişti kan akışı gözeneklerin acıması için bezi sıcak suda isla ben sıcak su torbası yapıyorum sirkeli sıcak suda bezi Isla sıcak su torbasına köy yüzünün yerine yavaş yavaş tampon yap öyle rahatlama yok böyle böyle bol yürüyüş stres yapma takıntı yapma bunları uygula farkı gorceksin
00 YorumlaDermatoloğa gitmelisin. Bide gül suyu, elma sirkesi, elma, salatalık, maden suyu cilde çok iyi geliyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCildinin tam olarak nesi var? Eğer güzel bir cildin olsun istiyorsan bol bol su iç her banyoya girdiğinde peeling yap ciktigindada mutlaka nemlendir inan bana öyle ya da böyle güzel bir cilde kavuşursun ve cildinin ph seviyesini dengelemek için dove sabun kullanabilirsin ciltteki kızarıklığı alerjiyi götürüyor
00 Yorumla
+1 yılDostum sıkıntını tam olarak bilmesemde verebileceğim en büyük tavsiye kesinlikle ordan şurdan duyduğun gördüğün şeyleri yüzüne sürmemektir. Ben akne, leke problemi çekiyorum, saçma sapan tonla maske, tarif uyguladım ve eski halinden daha kötü oldu. Cilt çok değişken bir yapı ve 2 2 =4 gibi herkeste aynı sonucu göstermiyor. Kendine uygun bir bakım bul ve cilt tipini tanı.
20 Yorumla
+1 yılSminstagrqndqn şems arslanın sayısını takip et ürünler hem doğal hem çok etkili hemde uygun çok düşük maliyete evde kendi cilt tipine göre malzemelerle bakım yapabiliyosn kendi ürünleridir var set olarak ek takviye
00 Yorumla
+1 yılCildiyeye gitmen gerekir cunku kimyasallar ya da dogal seyler her yuzde isine yaramaz ve kesin sonuc vermez. Cildini degerlendiren bi doktorla hem sonuc alirsin hem sagligindan olmazsin. Ama bol su icmen her zaman onarir
00 Yorumla
+1 yılSağdan soldan duyduğunuz ürünleri yüzünüze sürmeyin, kesinlikle cildiyeye gitmenizi tavsiye ederim en güzel çözüm bu, cildiniz yüzünden moral bozmaya deymez beterin beteri var,, bunlar geçici sorunlar, sağlıklı günler dilerim
00 YorumlaYani ben açıkçası cilt bakım tavsiyesi vermeyi saçma buluyorum. Her ürün her ciltte aynı etkiyi göstermez. Mesela purestin mavi toniği çok ovuldu aldım, yüzümde sivilce çıktı ki cildim çok temizdir. Bir cilt doktoruna gorunmeni, cilt bakım ürünlerini ona göre seçmeni tavsiye ediyorum. Çünkü cilt bozulunca toparlanması çok zor oluyor. Bir de beslenmene dikkat et yeter. Cilt bakımı yapıp sürekli abur cubur yersen yaptığın bakım ise yaramaz. Sevgiyle kal.
01 Yorumla1 su bardağına 2 yemek kaşığı pirinç koy sütüne normal çeşme suyuyla doldur karıştırıp 5 dk bekle sonra pirinci sudan süz suyunu buz kalıbına koy buz olduktan sonra yüzüne sür yüzü beyazlatiyo dostum onu geçtim buz yüze çok faydalı sade buzda uygulayabilirsin ancak çok bekletme zararı olur yoksa yardımcı olmuşumdur umarım olduysam bu sene üniversite kazanam icin dua edersen çok sevinirim 🙏🥰
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle merhabalar, senin yaşadığın durumu bende yaşadım, ve en yakın hastaneye randevu alıp , doktora gitim recatune görmek istediğimi söyledim , oda bana kış ayında olduğumuz için verdi hala da tedavi görüyorum yüzüm çok güzel porselen gibi oldu , hap 💊 kulandım çok çok memnunum her ay kontrole gidiyorum , bu ilaç dışında hiç bişey tavsiye etmiyorum
00 Yorumla
+1 yılSperm maskesi tavsiye ederim. Sperm, cildin kolojenini arttırarak cilde parlaklık kazandırır ve kişinin daha genç görünmesini sağlar. Ayrıca içinde bulunan C, B12, enzimler, hatta cinsel problemleri düzeltmeye yardımcı olacak amino asitler ve kasları güçlendirmeye yarayan kreatin maddesi ve bunlara ek olarak TGE BETA adı verilen, kadımların sindirim sistemlerini düzenlemeye yardımcı ve aynı zamanda kanserden koruyan madde içeriyor.
00 Yorumla
+1 yılkanka bal ve tarcın kullan bence cilde iyi geliyor
tarcın ve balı karıstır kıvam alsın sonra 10 dk beklet buzdolabında yuzune sur 20 dk beklet yk
00 YorumlaOriflame erkekler için (mavi) ve kadinlar icin (beyaz) ayrı sabunu var ben erkekler için olanını kullandım yüzüm bayaa bebek cildi gibi oldu cilt türüne göre ve sorunun neyse ona göre oriflame sabun kullanabilirsin ama tabii cildini de iyi bilmen lazim sende ayni etkiyi yaratır veya geçirir mi bilemiyorum
00 Yorumla
+1 yılBence kesinlikle ordan burdan kulaktan dolma bilgilerle hareket etme. Eğer bu durum seni gerçekten üzüyorsa bir ciddiyeye görün o sana en doğru ve kesin çözüm içeren yolu gösterir. En hızlı bu şekilde kendini kökten tedavi edebilirsin. Piyasadaki birçok ürün maalesef hiçbir işe yaramıyor. He nemlendirirsin orası ayrı ama özellikle cilt lekeleri akne ve siyah noktalar için tıbbi destek almak en doğru çözüm
00 Yorumla
+1 yılCildyeye bende randevu aldım bu ayın sonuna ama sana bir tavsiye verebilirim ki maya türk kahvesi ve limon çok iyi geliyor ne kadar onermeselerde bı denemeni öneririm bebek gibi yapıyor cildi en azından benim aknelerim bu sayede gitti yüzünde yanma vs olursa hemen yıka ama dene bence
00 Yorumla
+1 yılKükürt sabunuydu sanırım o sabunu kullan hem cildindeki yağı temizler hem cildin gerginleşir hem pürüzsüzleşir
00 YorumlaBu kara cigerle ilgili olabilir spor yap bol bol su iç 1 ay dene işe yaramazsa degiştir yöntemi. Hiçbir ilac yan etkisiz bitirmez bu sorunu
00 YorumlaResim filan atsaydin nereni beğenmiyorsun 😅 elini mi yüzünü mü? Niçin beğenmiyorsun biraz detay verseydin keşke...
00 YorumlaHerbalife cilt bakım ürünleri hayatım da gördüğüm en iyisi kil maskesi ve peeling aloe özlü yüz temizleme Skin bu işin vakkosu
00 Yorumla
+1 yılÖncelike bol su içmen lazım sonra üzgün olma birde yüzünü sık sık soğuk suyla yıka. Sonra gel ban dua et :)
00 YorumlaLambanın üzerindeki kirler ve pürüzler kimsenin dikkatini çekmez, ışık yaydığı sürece
Takıntılı olup olmayan bir dert yaratma
00 YorumlaÇamaşır suyu ile cif karıştırıp zımpara ile tenine uygula
10 Yorumla
+1 yılBalık once cildiyeye git cilt tipi vs öğren ona göre ihtiyacın olanı bulursunb
10 Yorumla@ ipeklife takip et Instagram'dan❤️ Her şeyin cevabını bulursun.
00 Yorumla
+1 yılönce mutlu ol, cilt doktoruna gitmeden bir şey kullanma bence.
00 YorumlaBeslenmene dikkat et, yediklerinle alakalı muhtemelen.
bol su iç
kolajen takviyesi al
temizleme jelleri ile yüzünü yıka
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle cildiye ye görünmelisin ben ilaca başladım ve etkisini ciddi şekilde görüyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEğer makyaj yapan birisi isen makyajı bırakman veya azaltman gerekli bol bol su içebilirsin
Sivilce yapan gıdalardan da uzak durman gerekir çekirdek, cips , ketçap vb. Maske yapabilirsin ama iyi bir araştırma yapman gerekli herkesin cildi farklı son olarak uyku düzenine de dikkat edersen zamanla sağlıklı bir cilde sahip olabilirsin00 Yorumla
+1 yılTebrik ederim push notificationdan geldim güzel sorun için
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCildin nasıl sivilce vs var mı ona göre bişe dicem bide bilgeatl var instagramda ona bakarak cildin icin biseler sipariş verebilirsin bilgeatl a bakmanı tavsiye ederim..
00 YorumlaOrdinary kullana bilirsin yüzüne, papatya çayı iç, her gün yıka yüzünü temiz, çok dokunma, qazlı içeceklerden, abyrcuburdan bir zamanlığına uzak dur ve cleocin ilaç var yüze sürülüyo eğzanelerde var ala bilirsin o çok işe yarıyor :)
00 Yorumla
+1 yılBence cildiyeye görünmelisin belki sana 6-7 aylık ilaç tedavisine başlatır biraz zorlu ama sonu güzel oluyor dikkatli kullanırsan güneş kremi kullanmaya da özen göster umarım en güzel zamanda güzel bir cilde kavuşursun✨
00 Yorumla
+1 yılDermo dicos tto sivilce kremi al kullan sivilcelerini alır götürür gözeneklerini de küçültür. Expigment te leke kremi cilt lekelerini temizler... laroche posay diye ünlü bir krem var onu da alabilirsin
00 Yorumla
+1 yılAkne problemi varsa la roshe posay akne jeli setini kullan
00 YorumlaCanım benim youtube da Naturally Serein adında bir kanal var ne sorunun varsa onunla ilgili videosunu izle tavsiye al Diğer kişiler gibi öylesine tavsiye vermiyor çok okuyup araştıran bilen birisi Sevgiler :))
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence kötü değil normal görünüyor görünen kısım
02 Yorumla
Soran+1 yılCiddi misin
Cevap sahibi+1 yılEvet
Benim cildim şu an sivilcelerle dolu tedavi görüyorum (zorateninin tedavisi) senin de cildiyeye gidip bu ilaca başlamanı isterim herkes memnun kaldı bende şu an memnunum yani
111 Yorumla- +1 yıl
Evet karaciğere zararlı ama doktor gözetimi altında kullanırsan bişi olmaz
- +1 yıl
Biliyorum ben de kullandım düzenli olarak kan veriyordum zaten dozunu da ona göre ayarlıyorlar yan etki çok yaparsa düşürüyorlar
- +1 yıl
Yaklaşık 6 ay ancak ben tedavim tam bitmeden bıraktım sınava hazırlandığım için çünkü psikolojimi kötü etkiliyordu ilaç ve ağrım çok oluyordu. Ancak baya düzeldi cildim devam edicem tekrar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl- Cildiye uzmanına görünmen gerekiyor
00 Yorumla
+1 yıldove sabun ile sabah akşam sabunla, cildine uygum bi bakım ürünü al, doktora gitmeni öneririm bu konuda. doğal kil taşı alıp kendin evde maske yap. benim cildim bu şekilde sağlıklı kalıyor :)
00 Yorumla
+1 yılCilt; stres, tüketilen gıda, düzenli uyku, cilt için kullanılan materyallerle doğrudan etkilenen bir organımız. Bu saydığım unsurları gözden geçir ve iyi bir dermatolog ile hareket.
00 Yorumla
+1 yılAsko bir kere (görmemiş olsam bile,) güzelsin! Sen kendini böyle görüyorsan diğerleri hiç düşünmeden bunu kullanıp asagilayabilir bile ve cildinin durumu ne akne sivilce ve mi? Ayrıca liseli misin?
00 YorumlaSabah akşam ılık su ile yüzünü yıka ama sütlü bir ürün kullanma laktoz cildine kötü gelebilir bee beautynin nemlendiricisini kullanabilirsin. İyi bir güneş kremi ile 1 haftada iyileşme görebilirsin🥰
00 Yorumlahem düzenli beslenmen lazım hemde bol bol su içip uyku düzenini sağlayıp toksinlerini atmak için de spora başlaman lazım
10 Yorumla
+1 yılCildini bilip ona göre bir şey uygula derim misal kuru cilt için olan bir şeyin yağlı ciltlere uygulamak hoş sonuç vermiyor
10 Yorumlasana tavsiyem doktora gitmen yüzün çok kotu durumdaysa aknetrent tedavisine başlarsın 6 aylık bir sürecten sonra yuzun bebek gıbı olur
00 Yorumla
+1 yılBence bir cildiyeye git, belki doktor kontrolünde roaccutane falan kullanırsın. Ordan burdan duyduğun şeyleri deneme daha kötü yaparsın cildini
00 Yorumla
+1 yılSivilce, leke vs neyden şikayetçisin söylersen yardımcı olabilirim bende bi ara bu soruyu kendine çok sordum çünkü ne yapabilirim diye
00 Yorumla
+1 yılBenimde kotu zoretanin kullandım 2 ay ciddi yan etki yaptı doktor bıraktırdı kliniklerde akne mezoterapisi altin igne cilt bakımı falan yaptır bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılElma kabugu ya da elma rendele yüzüne sur elma kabugunu direo sür beklet ole kruusa gzl oluyo sivilceyede iyo geliyo ben en son gitim güzelik merkezine prenses bakimi yaptrdim
10 Yorumla
+1 yılMesleğinde mükemmel bir estetisyen tanıyorum. Ücretsiz danışabilirsin.
00 YorumlaCildiyeye gitmeni tavsiye ederim en doğru tedaviyi o uygular
00 Yorumla
+1 yılDalin düzenli kullanıldığında güzelleştiriyor ben denedim
00 Yorumla- Devamını Gör (40)
Devamını Gör(85)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cilt Bakım > Sorular > Cildim kötü durumda, moralim bozuk. Nasıl çok güzel bir cilt haline getirebilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler