Hava çok olduğu için cildim çok kuruyor, sürekli yoğun nemlendirici kremlerle geziyorum anca yetiyor. Siz nemlendirme için ne kullanıyorsunuz?

Hava çok olduğu için cildim çok kuruyor, sürekli yoğun nemlendirici kremlerle geziyorum anca yetiyor. Siz nemlendirme için ne kullanıyorsunuz?

Özellikle son 1 aydır havalardan dolayı yüzüm kurudu, cildim karma. Kaynamış yarım litre suyu bir kaba koyuyorum bir yemek kaşığı elma sirkesi koyuyorum kafamı kaba eğip tepemden havlu veya çarşaf örtüyorum açık bir yer bırakmadan 10 dk bekliyorum cildim nemlensin diye sonra kağıt maske yapıyorum en son serum sürüyorum. Yumuşacık oluyor ama ben bunu yatmadan önce yapıyorum sabah bebek gibi uyanıyorum.
güzel bir rutinmiş, denenebilir
Cevap
4Cevap
Şu sıra kuru soğuklardan dolayı özellikle yüzümde egzamadan dolayı doktorumun verdiği kremler dışında nemlendirici dahi kullanmıyorum.
evet egzama olunca daha hassas kremi seçimi yapmak gerekiyor. Benimde cildim hassas genelde biodermanın atoderm serisini tercih ediyorum
Dolapta hangi krem varsa onu. El icin yuz icin, tras sonrasi hic fark etmiyor sur gitsin 😎
erkeklerin max bakım bilgisi ahdajdka :D bazı kremler yüze uygun olmayabilir dikkat etmek gerek :)
Ben yağ kullanıyorum açıkçası
yağlı ciltlerde yağlar pek işe yaramıyor, hydro özellikli su bazlı ürünlerde fena olmuyor
Benim cildim karma o yüzden iyi geliyor 😇😇 ama tabi her cilt farklı haklısınız
Nemlendirici kremler
yoğun nemlendirme sağlayan bu aralar en iyisi
Yoğunluk lazım başımıza kar yağıyor, yeller esiyor Angara ayazı etkisini göstermeye başladı
Nemlendirici
:) yoğun nemlendirme özellikli olmalı
zeytinyagi
evet bayağı etkili ama ciltte emilmesi uzun sürüyor
Çeşme suyu
Arko kullanıyorum
yüz için güzel ürünleri vardı
Su tabiki
su tek başına yeterli olmaz ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?