Banyodan sonra önerdiğiniz iyi nemlendiren uygun fiyatlı bir nemlendirici öneriniz?

Bu içerik bir iş birliğine aittir.
Banyodan sonra önerdiğiniz iyi nemlendiren uygun fiyatlı bir nemlendirici öneriniz?

Bu içerik bir iş birliğine aittir.
Blacklovebite sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Merhaba,
Nemlendirici kullanımı günlük bakım rutinimizin en önemli parçası olmalı diye düşünüyorum. Özellikle kış mevsiminde cildimiz daha fazla kuruyor ve nemsiz kalıyor. Benim gibi kuru bir cilde sahipseniz işiniz biraz daha zorlaşıyor. :) Pul pul dökülen, soyulan bir cilt hiç hoş görünmediği için ben de günlük olarak kullanabileceğim bir nemlendirici arayışına girmiştim. İstediğim tüm özelliklere sahip yoğun nemlendiriciyi sonunda buldum, sana da önermek isterim 🙂

Şu güzelliklere bir bakar mısınız? Resmen hepsi beni dene demiyor mu? Benim gibi zor beğenen birinin bile gözlerinden kalpler çıkarmayı başardılar ve günlük bakım rutinimin vazgeçilmez bir parçası oldular. Hem el hem de vücut için günlük kullanıma uygun, bu yüzden yanımdan hiç ayırmadığım doğrudur :)

Hobby Nemlendirici Krem Ailesinin içeriğinde shea yağı, hindistan cevizi yağı ve avokado yağı bulunan 3 farklı çeşidi var. Ben hepsine bayıldığımı söyleyebilirim, hepsinin kokusu muhteşem. Senin de seçim yapmakta zorlanacağını düşünüyorum bu yüzden. :)

Kuru bir cilde sahip olmama rağmen nemlendirici kullanmakta zorluk yaşıyordum. Çünkü cildime sürdükten sonra oluşturduğu yağlı his hiç hoşuma gitmiyordu. Hobby Nemlendirici Krem Ailesinin bu özelliğine bayıldığımı söylemeden geçmek istemem. 😍 Kolayca emilen bir formüle sahip, sürdükten sonra telefonuma elveda dememe gerek kalmıyor :) rahatlıkla kullanabiliyorum.

Kuru bir cilde sahipseniz duş sonrasında bile kendinizi rahat hissedemezsiniz. :) Sıcak suyun verdiği gerginlik hissini Hobby Vücut Losyonu ile kolayca geçiriyorum. Zaten duş sonrasında ilk birkaç dakika cildimizin nemlendirilmeye en hazır olduğu zamanlardan biri. Hobby Vücut Losyonunun kolayca emilen formülü sayesinde kıyafetlerimi de hemen giyebiliyorum. Her duş sonrası farklı çeşidini kullanmak çok iyi hissettiriyor, üstelik hepsinin kokusu nefis. 🤩

En iyi vücut nemlendiricisini aramak için hiç zaman kaybetmeyin derim, çünkü adres belli: #HobbyYoğunNemlendiriciKrem Ailesi 🤩
Bunlar şu an Trendyolda uygun fiyatlı ve güzel nemlendiriyor.

Kesnlkle vaselin canm büyük boy şişede oluyor losyon seklnde. Sarı renkli olan cok guzel ben memnunum
Bunu kullanıyorum;
Bebek yağı kullan
Nivea demişler ama nivea kullanma tüy çıkarıyor
Teşekkürler
avonun çikolatalı bir kremi var onu kullanıyorum hem kokusu hemde etkisi güzel
Yves rocher evidence vücut sütü bence güzel nemlendiriyor kokusu da çok güzel
Niveanın vücut nemlendiricisini kullanıyorum. Çok memnunum.
Cildin hassassa topicremi oneririm (vucut)
Eczanelerde bulabilirsin
Teşekkürler
Bebeler için önerilen nemlendırıcılerı kullanın.. sağlıklı
bence bebek yağı kullan marka farketmez.
Dirty works bence kabı da çok tatlı
Avonunkiler güzel oluyor tavsiye ederim🙈
Doğal gül suyu kullanmanı tavsiye ederim.
Bebek yağını ıslak vücuduna sür sonra kurulan
Clinique ama biraz tuzlu
Far away in vücut kremi
Kiehls'in creme de corps whipped
Avonunkiler gayet güzl
Bepantol
neutrogena kremleri çok iyi
Bebek yağı kullanıyorum dalın marka çok guzel
Bebe yağı harika oluyo dene bir
Bebek yağı
A 101 de var
Bebek yağı