Ben genelde yapıyorum bunu. Şu ana kadar olmadı ama emin olamadım.

Ben genelde yapıyorum bunu. Şu ana kadar olmadı ama emin olamadım.

Bence sıkma.
22 yaşıma kadar sivilcemi hiç sıkmadım sadece düzenli olarak Yıkadım. (Temizleme jelleri, köpükleri vs kullanmadım).
Zaten sivilceler vücudumuz da havasız kaldığı için ya da sürekli zararlı besinler tükettiğimiz, stres yaptığımız zaman olur. Bence en sağlıklısı sürekli yıka.
Ve evet iz kalır. Hatta iz kalmasından ziyade sürekli o bölge enfeksiyon yönünden bir kere sıktığın için orada sürekli sivilce çıkar.
Yani yıllarca iz kalır dediler benim özellikle ergenlik dönemlerinde annem hep sıktı şu anda 31 yaşındayım herhangi bir izde kalmadı ama tabii her cilt aynı değil istersen bununla ilgili ürünleri kullanmanı tavsiye ederim.
Cevap
7Cevap
Sürekli sıkmak ileride iz oluşumuna neden olabilir. bunun yerine krem sürülüp düzenli nemlendirici kullanılmalı
Bence sivilceyi patlatmamak daha zararlı. Ben de dayanamıyorum hemen patlatıyorum çenem full iz
Sıkma tırnak izi kalır sivilcenin izi kalır. Kendi haline bırak geçsin çok baharatlı yağlı yiyecekler yeme sivilce yapar.
Ne zaman sıkmasam iz kaldı. Sıkınca iz kalmıyor tuhaf. Sıktıktan sonra iyice dezenfekte etmek lazım
Dermatoloji çalışıyorum sakın yapma, onlar aslında birer iltihap, sonuç yara olur, her yara izi bırakabilir, daha da mikrop kapabilir, kremler var onları tercih et
Selam, kız arkadaşınızın kullandığı duj jeli hangisiydi? Peling etkisi olan onu bana öğrenip yaza bilirmisiniz?
Sivilceleri sıkma iz kalır, Sivex kremi sürebilirsin, kurutuyor.
Evet iz kalır.
eveet iz kalır sivilceler sıkılmamalıdır
Bende sıkıyorm hiç kalmadı
dogasina birakmak lazim niye skyosn ki
kalır ve enfekte kapabilir yüzün
Sivilceyi sıkarsan çoğalır
Kalır
Evet kalıyor geçmiyor o iz
Kalir
Çok yaparsan kalır
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?