SİZCE EŞIM IŞTEN CIKARILIR MI?

Merhaba arkadaşlar benim eşim devlet kurumda sözleşmeli personel geçen gün annesine araba çarptı ama çok şükür birsey olmadı ama eşim o an şoka girmiş kendini kaybedip müdürünün odasına girip küfür etmiş müdüre etmemiş ama o an kendini kaybettiğini söylüyor ve müdürüyle 3 kez konuştu müdürü affettiğini ama tutanak tuttuğunu ve işleme koyduğunu tutanağı kaymakamliga gönderdiğini söylemiş hatta olay anında yanındaki personel de Şahit olmuş müdür tutanak tutacağım imza at işleme almayacam diyerek Şahit olan adama imzalatmis ama tutanağı işleme aldı kaymakamliga gitti tutanak sonra o Şahit olan adamı çağırdılar kaymakamliktan adam da tutanağı imzaladım ama küfür duymadım demiş eşimi de kaymakamliktan çağırdılar ifadesini aldılar eşim kendini kaybettiğini müdürüne asla saygısızlık yapacak biri olmadığını dilekçesinde yazdı kaymakama gidecek konu sizce eşim işten çıkarılır mi? Eşimin müdürü kötü biri kimse sevmiyor eşim kadrolu olsa en fazla kınama cezası verirler ama sözleşmeli sizce eşim işten çıkarılır mi?
SİZCE EŞIM IŞTEN CIKARILIR MI?