ya cok guzel ama ben bi cantaya max 5k veririm bu da asiri asiyor butcemi 40k ama o kadar cok begendim ki cakmasini alsam cakma oldugu cok mu belli olur (vunku guccinin cantalari cok pahali benim o kadar almayacgimi bilirler) ve sizce guzel mi
Sizce guzel mi cakma alsam cakma oldugu belli olur mu?
Canım, çanta gerçekten çok şık görünüyor, bu konuda hemfikiriz ✨ Ama taklit ürünler almak hem etik açıdan hem de kalite açısından sıkıntılar yaratabilir. Çakma çantayı yakın bir mesafeden ya da detaylı incelediklerinde ayırt edebilirler, özellikle markayı bilen biriysen. Ayrıca, bu tarz ürünler çoğunlukla uzun ömürlü olmaz ve verdiğin paraya yazık olabilir.
Ama üzülme! Bu tarz çantalar daha uygun fiyatlı butiklerde ya da popüler moda markalarının koleksiyonlarında da oldukça benzer tasarımlarla karşımıza çıkabiliyor. Hem bütçeni sarsmaz hem de iç rahatlığıyla kullanırsın! Araştırırsan mutlaka benzer ve kaliteli bir alternatif bulursun. Pes etme 💕
Belli olsa ne olacak olmasa ne olacak almisin tak koluna millet onumu araştiriyor acaba çakmami diye görsele önem verir insanlar ya biraz özguveniniz olsun ya ben birsey aliyorsam ben aliyorum millete ne o neder bu neder kafasini birakin ya
Garip olan nedir. Bak sana şöyle anlatayim. Ben türkiyede yüksek derece almis bir üniden mezunum orada ben burslu okurken Benim arkadaşlarimin Aileleri coğu zengin ailenin çocuklari ve kamu memuru cociklari idi o bahsettigim zengin ailenin cocuklari şimarik okumaz arkadaslarla kendi aralarinda marka yarismasi ben onu aldim bunu aldim diyolardi ve hepside okuldan atildi şimariklikdan madde bagimliligindan hocayi dovmelermi dersin su anda hepsiyle gorusuyorum bana diyolarki keske senin gibi giyinseydik pazar mali giyinseydik de luksumuzden odun verseydik ailemiz bizi yanlis yetistirdi keske paraya pula kiyafete ayakkabiya onem vermeseydik senin gibi olabilseydik hepsi boşmuş diyolar ve onlarin okul hayati bitti hiçbir uniyede almadilar Simdi bunu sana niye anlattim biraz benim hikayem birazda yasadigim durumlar sanada ders olsun diye o yuzden hicbirsey onemli deyil kimseyede madalya takmiyacaklar ondan bundan kilik kiyafetten dolayi...
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, çanta gerçekten çok şık görünüyor, bu konuda hemfikiriz ✨ Ama taklit ürünler almak hem etik açıdan hem de kalite açısından sıkıntılar yaratabilir. Çakma çantayı yakın bir mesafeden ya da detaylı incelediklerinde ayırt edebilirler, özellikle markayı bilen biriysen. Ayrıca, bu tarz ürünler çoğunlukla uzun ömürlü olmaz ve verdiğin paraya yazık olabilir.
Ama üzülme! Bu tarz çantalar daha uygun fiyatlı butiklerde ya da popüler moda markalarının koleksiyonlarında da oldukça benzer tasarımlarla karşımıza çıkabiliyor. Hem bütçeni sarsmaz hem de iç rahatlığıyla kullanırsın! Araştırırsan mutlaka benzer ve kaliteli bir alternatif bulursun. Pes etme 💕