Hangisi aynaya bakınca sinirlerini bozuyor?💃 Şu sıralar ergen gibi sivilce döktü yüzüm 😭😭 benim belam sivilcelerim allah sizi alaaaaa bir daha vermiye emiiii 😂

Hangisi aynaya bakınca sinirlerini bozuyor?💃 Şu sıralar ergen gibi sivilce döktü yüzüm 😭😭 benim belam sivilcelerim allah sizi alaaaaa bir daha vermiye emiiii 😂

Merhaba,
Siyah noktalar çok belirgin olmadığı için ben bu sorunun cevabına akneler diyorum. Özellikle regl günü oluşan iri akneler tam bir ömür törpüsü. Tabii gönül ister her ikisi de olmasın ama ikisinden de muzdarip değilim neyse ki🙏😍
Cevap
6Cevap
Siyah noktalar
İkisi de başımın belası değil, öyle bir sorunum yok 🤪
galiba hayattaki en büyük sansim hic yüzümde sivilce cikmamis olmasi umarim bu saatten sonra da hic cikmaz
Çok şükür ikisinden yana da sıkıntım hiç olmadı, ergenlikte dahi 1-2 tane sivilcem olmuştu sadece. Bebek gibiyim ajddkdkddk
Zaman zaman hepsi olabiliyor özellikle regl dönemlerinde ama üstesinden geliyoruz ergenken daha fazla sorun çıkıyordu :D Keyifli günler..
Hiçbiri de değil. Artık ne sivilce kaldıı ne siyah nokta tek derdim cildimin olabildiğince daha geç yaşlanması ve sarkması 😄
Buraya ne yazdıysam göz değdi bana hep ciddiyim demicem 🤐
Sivilceler bi şekilde sönüp gidiyor da siyah noktalar resmen baş belası inatçı pislikler
Hepside sinir bozucu.
Ayrıca ben seni memleketine şikayet edeceğim
Tek bir sabunla sivilcelerden kurtulabilirsin, bela okumaya gerek yok 🥲🥲💐
Şahsen kullandım ve kullandırdığım herkes aşırı memnun kaldı 💃 duymuş olma ihtimalin yüksek, Gano Keçi Sütlü Sabun 💐
O zaman direkt takviye gıda alman gerek, kendinin kıymetini bil bu zamanlar bir daha gelmeyecek ❣️🥲
İkisi de yok 🙂
İkisi de yok şükür
Akneler kesinlikle
Basımın belası olmadığını anladım şu an
Siyah nokta 😞
Siyah nokta
siyah noktalar
İkiside yok şükür
Siyah noktalar.😐
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?